Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by mirth

Ima. I to su gori nego ikad. Sad imaju neke ulinkovane petarde, pa to tako puca i pravi buku po minut-dva bez prestanka.

Istraumirase mi macku skroz naskroz. :(
I mog psa.. Mukica, kada dodju praznici ziv nije od straha. :(
Korisnikov avatar
By simarrgL*
za divno cudo, samo dvaput sam ih cula o_O
mada, nedelju dana nisam izasla iz kuce, tako da... :lol:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa ovde skoro i da ne. Juče sam čuo dve-tri
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars

Meni se sad nešto ima pištolj na kapisle... :(

Podsvest radi....kad sam imao 6 ili 7 godina sam dobio baš za novu godinu NG pištolj, engejac...kako je bio dobar, kapisle onako bakarne (ne plastične!)...
Pih, meni su dali nešto što izbacuje strelice koje na kraju imaju ono čime se otpušava odvod
Ja sam mislio da će to da se zalepi za ono što pogodi, ali nije
Bezvezna igračka

Na svu sreću u istom paketu je bilo i pakovanje od 40-50 flomastera sa do tada nepoznatim bojama
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lepa Krepa
иначе, има и горе од тих увезаних. овде су међу дебилном децом хит извесне "магнумке" :roll: које звуче буквално као да је пукла бомба. што је баш дивна забава за оне мало старије који су преживели скоро 4 године гранатирања. јбт, ја се одузмем, могу мислити како ли је онима који имају озбиљне ратне трауме.
Nabavi lopatu i onda

Slika
By ...Sitnicava...
Ne svidjaju mi se takvi bilbordi, letos su bili aktuleni i oni sa rascopanim glavama. Neki apel na pažnju u saobraćaju beše naglašavan. Mislim, treba osvestiti ljude, ali nekako mi je ogavno.

A onaj crnja iz shut-ovog linka bacao petardu, pa mu je takva ruka? Pošto deluje matoro, a mislila sam da su petarde privlačne samo deci. :nesiguran:

A ja nešto ne čujem da bacaju.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Zwezdica

Ima. I to su gori nego ikad. Sad imaju neke ulinkovane petarde, pa to tako puca i pravi buku po minut-dva bez prestanka.

I mog psa.. Mukica, kada dodju praznici ziv nije od straha. :(

Moj Bendzamin je prvi pas za kog ja znam da VOLI petarde :lol:

Dok mi svi poskakujemo na svake 2 sekunde, gospodin sedne, gleda u one rane pubertetlije koji se sjate oko klizalista i bacaju petarde, i ne trepce. :sweet:
Korisnikov avatar
By 2kune
Yap... Imade... i ja bi rado da im se pridružim sa jednom ovakvom:

Slika

Ali mi ne daju... :mad:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by jukie
Originally posted by Lepa Krepa
иначе, има и горе од тих увезаних. овде су међу дебилном децом хит извесне "магнумке" :roll: које звуче буквално као да је пукла бомба. што је баш дивна забава за оне мало старије који су преживели скоро 4 године гранатирања. јбт, ја се одузмем, могу мислити како ли је онима који имају озбиљне ратне трауме.
Nabavi lopatu i onda

Slika

actually, razmišljam da počnem da ih gađam vodenim bombama. taman da se malo podsetim plemenite veštine origamija. :evil:
Korisnikov avatar
By m..

I meni i zeni. Doduse zenin se isto tako nasmrt plasi trubaca, cim se zacuje onaj talambas on se izbezumi.

Ja imam jedan od onih iracionalnih strahova bas vezan za petarde, sve vreme tripujem da ce mi petarda zavrsiti u kapuljaci. Pritom me ljudi mahom ubedjuju kako mi strah uopste nije iracionalan.
Korisnikov avatar
By m..
btw moram da priznam da sam i ja do pre nekih 15-tak godina s bratom i komsijom bacala petarde, ali sam bila daleko inventivnija od ove klincadije. Mi smo sami pravili te vezane, pa se takmicili cija ce petarda vise da katapultira konzervu od nes kafe, pa smo pravlili bombu od limenke kokakole i punili toalet papirom i trpali petardu unutra, pa zakacis prskalicu za petardu i sve to dugackim koncem za balon, pa se pusti sa nekog od visih spratova pa eksplodira negde u vazduhu, pa u sipku za orman koja se zacepi na druom kraju pa ubacis nesto i gledas da li ce da izleti... bili smo pregrozni. mislim da smo razneli bar 5 racuna za infostan trpajuci petarde u postanske sanducice. sva sreca da jos uvek imamo sake.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Upravo je jedna pukla pod prozorom :roll:
Korisnikov avatar
By Shmi
Ja ne cuh ni jednu ali po Didinom drhtanju kapiram da i te kako ima... Pfff!
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ooo da, bacaju, sad bila do prodavnice.
sve vreme sam se tripovala da ce da mi padne neka ispred/iza nogu.
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By jukie
Malo su pucale, ali sada se čuje samo kiša kako dobuje:unic0rn:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!