Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Mars

Meni je bila najjača kad priča sama sa sobom :lol: "Odi, sine....sve će da bude u redu....Oće! Oće!" :smeh:

A jednom, kad su poludeli nešto svi...ko koga ogovara...ona rešila da se isključi iz svega toga...pa ona nakaza SALE nešto skočio na nju, kao "Ti si rekla...!" a ona kaže "Ništa ja nisam rekla! Ja sam čak prestala i sama sa sobom da pričam!"

:smeh:

hahahhaaha ma ona ja prava carica :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Loni. Ajde molim te napiši ovde: "DANAS JE SREDA*"
Da bar jednom u životu vidim od tebe nešto tačno.

Kojih 50 stepeni, šta pričaš...

Bakterije se ubijaju kombinacijom temperature i pritiska, a standard je 130-140 stepeni.

*ako ovo vidiš posle ponoći, onda stavi "DANAS JE ČETVRTAK".
By Hans
Zar ovde ima ljudi koji to stvarno prate?
Bebi Dol je za mene ikona, nevezano sta radi, kao i Sladjana Miloshevic...ti azdejkovicevski stavovi da svemu sto je protiv nase parade kazemo "ne" kod mene ne piju vodu. Neumesno je ochekivati da od zemlje kojoj je kako kazu, Kosovo priroritet po Ustavu, koja treba da aminuje paradu, guras prst u oko i posle nesto ocekujes. Biti aktivista je vise od mlataranja rukama na B92. Bebi Dol je rekla u onom spotu verovatno sta misli i to je dovoljno. Ne znam zasto Ceca nije snimila taj spot ili JK...Biljana Srbljanovic mozda?? Nije, jer ne traje trenutno kampanja. Ni Ceca ni Jk nemaju novi album pa im to ne ide u prilog. Dakle, ostavljeni ste sebi na milost i nemilost..Oh Oh...sta cemo sada?
p.s. I zashto uopste ocekujete da idiotarija kao shto je Farma bude rasadnik tolerancije u Srba?
Korisnikov avatar
By Seaman
Niko to ne ocekuje, samo komentarisemo klipove. :)
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Nemojte ljudi kamenjem. Sladja nas se odrekla ta šat ćemo ako nas se i Bebi odrekne :drama:

A možda selektivno podržava? Samo one koji ne mešaju mnogo kukovima dok igraju? A ovi što mešaju mogli bi kod nje na časove i sigurno više neće kukom mrdnuti - ukočeniju osobu dok igra nisam video.

Čini mi se da je problem s Marinom izbio zbog nekog pljuvanja po Beogradu a ne puke činjenice što je Hrvatica... samo kažem...
Korisnikov avatar
By ns.happy
bogami, marinica je htela da izjavi onomad kad je ispala da se to desilo jer je hrvatica, ali ju je voditeljka ucutkala nesto na brzinu...

a ako nas se bebika odrekne, eto nama seke, voli nas vise neg' ikad... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:nesiguran:

Ja bas gotivim Bebi! I uopste me ne interesuje sta drugi misle o njoj!
Isto vazi i za O.Mandica!!! For the record!!
:jazzva:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Posebno si sklona bivšim arkanovcima (Mandić) i aktulenim urbanoidnim, kultur-rasističkim desničarima (Bebi Dol)? A što, moliću lepo?
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tamo na farmi im je jos O. Mandic falio... toliko ga spominjase ...

Ne znam zbog cega su pojedini muzicari i ostale javne licnosti iz 80ih danas tako srenuli u desno?!

Izgleda da je njihova revolucija zapravo bila ona koja je dosla sa padom berlinskog zida,
tako da su se zauvek oprostili od komistickog rezima, kao njihovog, do tada, najljuceg protivnika i uplovili u, od tada aktuelno, "nacionalno osvescenje" sa zeljom da budu pobednici - otkrivajuci svoje stavove opozicije iz rezima koji ih je samo gusio i uskracivao slobodu.
Neki su zauvek ostali u tom vremenu.
Korisnikov avatar
By Loni
Kamo srece da je njihova revolucija bila ona, koja je dosla s padom berlinskog zida.

Dolazak demokratije u istocnu Evropu (to je glavna odlika pada berlinskog zida) u suprotnosti je s homofobijom.
Biti gej bilo je sankcionisano u vecem delu SFRJ kao i u celoj istocnoj Evropi. Posledje zemlja, koja je dekriminalizovala gejeve bila je Rumunija.
Misliti drugacije je takodje sancionisano u komunizmu. Negde Golim otokom, a negde Sibirom.

To sto se kod nas pad komunizma poklopio s reanimirianjem vrednosti srednjevekovne Srbije je nas problem.
U Ceskoj, Sloveniji, Slovackoj ili Madjarskoj nema povratka na konzervativnije posle pada Istocnog Berlina. Cak naprotiv.

Cak sta vise mi taj pad nismo ni priznavali sve do 5.10.2000.
Korisnikov avatar
By Orange Crush
Najbolja csena pijana bejbi peva magarencetu.....ma carica :lol:

ove ostale u stalu
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Loni

Kamo srece da je njihova revolucija bila ona, koja je dosla s padom berlinskog zida.

Dolazak demokratije u istocnu Evropu (to je glavna odlika pada berlinskog zida) u suprotnosti je s homofobijom.
Biti gej bilo je sankcionisano u vecem delu SFRJ kao i u celoj istocnoj Evropi. Posledje zemlja, koja je dekriminalizovala gejeve bila je Rumunija.
Misliti drugacije je takodje sancionisano u komunizmu. Negde Golim otokom, a negde Sibirom.

To sto se kod nas pad komunizma poklopio s reanimirianjem vrednosti srednjevekovne Srbije je nas problem.
U Ceskoj, Sloveniji, Slovackoj ili Madjarskoj nema povratka na konzervativnije posle pada Istocnog Berlina. Cak naprotiv.

Cak sta vise mi taj pad nismo ni priznavali sve do 5.10.2000.
Tako nesto sam zapravo i ja rekao. Kod nas su te promene s kraja 80ih znacile vracanje na do tada potkopavano "nacionalno" kao neku vrstu oslobodjenja. Valjda su mnogi mislili da je "to to". Da ih ne nabrajam sad...

Ipak ne slazem se da su se u ostalim ist. Evropskim zemljama konzervativci nisu povampirili posle 50 godina sna...stavise. Jedino sto nisu ratovali, te tako njihovo nacionalno nije doslo toliko do izrazaja kao kod nas, odnosno nisu se gradili jasni frontovi.

Sto se Bebi i ostalih konkretno tice...
Ja zamisljam situaciju na sledeci nacin:

Bili su prijatelji sa onim drugima preko Dunava i Drine.
Netrpeljivost je rasla na strani nekih razlika koje nisu morale biti "nacionalne", ali su na kraju iscurele na tu stranu...

Znaci, ti si np. moj prijatelj Hrvat, znamo se preko 20-30 dugih godina, pa onda normalno dodje do nesporazuma, ljubomore, cega vec... i onda 1989 ja se odjednom "nacionalno osevestim" samo zbog toga jer si ti np. uvek bio bolji muzicar od mene sa egom koji vise nisam morao da tolerisem.
A zapravo se slazemo u mnogim drugim stvarima... a i slicni smo dosta.

Tako je i sa Bebi, i sa Oliverom, i sa Borom Corbom ... duga lista.
(OK Bebi je ipak drugacija)
To su vecita deca koja nikad nisu prevazisla neke stvari iz svoje mladosti, a taj hightlight je bio bas u ovim burnim vremenima za sve nas.

Oni su ostali ovde, dok su drugi iz te generacije otisli u svet glavom bez obzira da se vise ne javljaju.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orange Crush

Najbolja csena pijana bejbi peva magarencetu.....ma carica :lol:

ove ostale u stalu
Mnogo dobro :smeh: A ono je gleda onako... :lood:

I završi Bebi pesmu i kaže mu: "E, Oki...TO ti je muzika!"

:smeh:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm, nisam bas najbolje upucena u taj, hm...period nacionalnog "oslobadjanja", koji je za posledicu imao raspad sto yuge, a sto minimum 50% mozdanih celija svakog pojedinca zbog iste...LM, samo htedoh da dodam, da mi se Dragica vise svidja kao osoba koju sam iz vidjenja provalila na mestima tipa:"Akademija", "KST"...i tako "tih" mesta... :)
Pa uz to, cini mi se delovala mi je uvek sasvim pozitivno (ali, ne HIV) i tako sva sitna nasmejana bila mi je uvek poput hodajuce patuljcice!! :lol:
Otud i moja simpatija prema njoj!
A "farmu", iskreno ne pratim bez obzira sto je mala patuljcica na njoj...:)
Korisnikov avatar
By Loni
Upravo tako antibiotic.

Bebi se cak i zabavljala s Massimom 2 godine pred raspad drzave a sad dobila eto na ,,zrelosti''.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*

LM, samo htedoh da dodam, da mi se Dragica vise svidja kao osoba koju sam iz vidjenja provalila na mestima tipa:"Akademija", "KST"...i tako "tih" mesta... :)
Pazi ti Cakanu, rokeriše po KST-u. Nisam znao :roflmao:
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by Mars

Usvojiću od Bebi "Hvala! Doviđenja!" metodu rešavanja konfliktnih situacija sa pojedincima.
Originally posted by Mahoney

da li moze neko da navede TACNO kojom je izjavom povredila LGBT pipl?

ili se tek tako... konstruise?

:vegi:

p.s. i sta ako se prijavila za show? treba joj lova, treba joj slava...
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by Andjelika

Mozda je to sto trabunja na farmi vise deo
klasicnog srpskog zargona... a ne licni stav..

Ili ono sto neki kazu.. jedno je peder, drugo je gay
Originally posted by Dina

Mozda je Bebi Dol siznula boraveci tolike dane medju njima :lol: Pozitivno sto je snimila taj spot, mada se slazem da bi mogla biti dosledna.
Sve je sto sam mislila, pre mene je vec neko rekao, pa mi je bilo lakse da citiram :)
Inace, mislim da nema tih para zbog kojih bi neko dao podrsku gay populaciji, ako to zaista ne misli. Nekima su zbog takvih aktivnosti cak i pretili.
Mislim da je Bebi Dol u spotu iznela i svoj licni stav.Ona je u fazonu- zivi i pusti druge da zive, opustena je skroz i verujem da ne misli nista lose.

U svakom slucaju, ako nam je pruzila ruku treba da budemo tolerantni, a ne da joj sudimo na osnovu jedne izjave ili gluposti koju je rekla...
Korisnikov avatar
By lana-bg
Originally posted by Hans_87

Bebi Dol je rekla u onom spotu verovatno sta misli i to je dovoljno. Ne znam zasto Ceca nije snimila taj spot ili JK...Biljana Srbljanovic mozda?? Nije, jer ne traje trenutno kampanja. Ni Ceca ni Jk nemaju novi album pa im to ne ide u prilog...
Mogle su naravno Ceca i JK da se ukljuce u akciju, ali ih to ocigledno ne interesuje ili ih mozda niko nije ni zvao. Sa druge strane, mislim da Biljana Srbljanovic nema potrebe da ucestvuje, jer nas ona javno podrzava vec 10 god.Od njenih izjava za medije moglo bi da se napravi milion spotova...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!