Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Ne nosim masku. Imala sam jednu, dao mi zubar kad sam vadila umnjak dan pred exit (ja trazila da mi ne upadne prasina u otvorenu ranu, stivsi se kako smo godinama vadili busenje iz nosa i usiju), onda sam cula da te maske vrede 4 sata a ova moja je iz jula.

I onda sam uspela da u sred epidemije svinjskog gripa zapatim bronhitis. Jbg nece grom medju koprive.

:blenta:
Korisnikov avatar
By m..
Kad smo vec kod maske, ja bih u prevozu nosila ovu:

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
:krezavi:

E sad imamo jedinstvenu priliku da iživljavamo naše najgore tripove na ulici, da stavljamo raznorazne maske i da se vadimo na to kako nismo uspeli da nađemo ove medicinske maske, jer su ih razgrabili penzioneri, a svinjski grip hara, pa se nekakva maska nositi mora.

:krezavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljiv je jedan socijalni fenomen kad je nošenje maski u pitanju.

Uglavnom oni koji nose maske bivaju percipirani od okoline upravo kao nosioci zaraze, ne kao oni koji se od nje štite.

Hoću da kažem - ako vas ne bi izbacili iz prevoza kad vas vide sa tim maskama, onda bi vam sigurno napravili udobno okruženje za stajanje.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Da... neke kostime za noc vestica ili slicno...

... mozda da neko udje sa maskom Dart Vejdera u bus,
sa sve onim zvukom teskog disanja...

:D
Korisnikov avatar
By *deni*
A kako se ti, Mars, štitiš od svinjskog gripa ?
:liz:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by shut[/i]
sipak, boli ih k
a ja se ponadao mestu da sednem :sigh:
Ja čuh da nije tako.

Ušla žena sa maskom u bus i momentalno su se svi sabili na drugu stranu, što dalje od nje.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by *deni*
A kako se ti, Mars, štitiš od svinjskog gripa ?
:liz:
Nikako.

Masku ne nosim, vakcinu da primam neću...Pijem vitamine kao i uvek, voće...

Ako vidim da broj zaraženo-obolelih raste promeniću i ja nešto u ponašanju...

Jer grip prođe ali posledice ostaju.

Inače bi najprijatnija preventiva bilo da se na nekoliko meseci iselimo na južnu hemisferu (ja bih Australiju) pošto epidemija tamo prolazi...
By жњ
kako ne, kako ne...

ta imam ceo komplet

Slika

nosim i kad nema gripe :klap:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Kineska zdravstvena služba saopštila je da su dve osobe umrle nakon što su primile vakcinu protiv novog gripa, u trenutku kada vlasti planiraju da vakcinišu 65 miliona ljudi odnosno pet odsto od ukupnog broja stanovnika do kraja godine, piše "Čajna dejli". "

I ko je sad pametan tu? :hekla:

Malopre cekam na red ispred poste,ispred mene zena,cini se da joj i jakna povukla miris belog luka,a iza mene decko koji se tek malo nakasljao,kakvi su pogledi poceli da sevaju:smeh:
By Swanheart
aha
3 puta nedeljno po 3-5 minuta

Slika

ont

ne pada mi na pamet da nosim masku
gade mi se svi koji je nose
dodje mi da se ispovracam kad vidim nekog sa maskom, nose ih satima i tek onda se skupljaju sve moguce gluposti na njih :bljak:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by m..

...onda sam cula da te maske vrede 4 sata a ova moja je iz jula.

:blenta:

...vrede par sati kad se nose neprekidno,nema veze što je ta iz jula,ako nije nošena :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa dobro....m...stavila blentu na kraju, tako da...valjda kapiramo da nije od krucijalnog značaja brzo stavljanja maske čim padne sa proizvodne trake.

Nego, stvarno...moji neki su dobili direktivu da nose, pretnja oglušavanja o direktivu je finansijka, 20% od plate, ne znam zamo da li svaki put kad su bez maski....20% na 20% na 20% (pa pustiš limes) ili samo jednom...nebitno....nego im nisu obezbedili maske tako da sami moraju da ih nabavljaju PA MENE recimo zanima da li tih dva sata....recimo važe ako ja izadjem do grada 2x po 1h, kumulativno, ILI radi neki tajmer tik-tak-tik-tak od trenutka od kad je otvoriš, 2 sata, nosio je ili ne nosio?

:hmm:
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da je 2 sata dihanja kroz istu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!