Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
^
Jock.
Nije pravilo. Ima i akttivnih (diskretni, str8 look) koji tako pricaju...
Uverio se svojim usima.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by castor
^
Jock.
Nije pravilo. Ima i akttivnih (diskretni, str8 look) koji tako pricaju...
Uverio se svojim usima.
u poznati mi neshto ti aktivni kojima je dosadilo da budu samo aktivni pa bi da probaju i da se naguze :) ) ma daj
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Popeye
e da... valjda je jasno otkud nastade sam izraz... od onog radila, jebala... tra la la:balerina:

p.s.
ne znam rade li to lezbe, sto bi se onda valjda zvalo ookanje? :lol:
Lezbe rade u muskom rodu: Brateee, sto sam karao jednu malu sinoc.. :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
aha, sa ¨drugaricama¨.obozavam da im se obracam u zenskom rodu. ponekad toliko me ponese gradivo da zaboravim da sam zensko (jesam li :lol: )
Korisnikov avatar
By Madonna
evo sad mi svira neka pema "it just wont do" by tim deluxe i ja pevam ono lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala pa doso da prijavim
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ja misl'la da je tema o lelekanju, inspirisana onom "kunete li?".

enihu, ja lalačem jedino sa ženama. čudo jedno koliki broj istih zazire od korišćenja ženskog roda u raznoraznim jezičkim situacijama.
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo rado to radim i to mi je jako zabavno.
Sad je to dobilo i jednu posebnu dimenziju, jer od kad radim u ustanovi gde Mađari čine 90 posto zaposlenih, desi se da mi se obrate u ženskom rodu, jer u mađarskom jeziku nema rodova, pa onda ja sa oduševljenjem prihvatim tu igru i kažem - " Poslala sam dopis, kao što ste tražili. "
:sweet:
Korisnikov avatar
By m..
e da... valjda je jasno otkud nastade sam izraz... od onog radila, jebala... tra la la:balerina:

p.s.
ne znam rade li to lezbe, sto bi se onda valjda zvalo ookanje? :lol:
oocem, uglavnom sa mackom, ponekad sa devojkom. :lol:

edit, da dodam, samo kad joj se obratim sa 'mishu' pa mi zr ne ide bas u recenicu.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by bothways
Ne vidim potrebu za time. Musko sam i ocekujem da me oslovljavaju u muskom rodu. Simetricno, nemam potrebu da se obracam gej prijateljima u zenskom rodu. Nuff said. :)
pa i ja sam musko, zadovoljan i siguran u svoju muskost, pa nemam problema da ponekad lalačem.
jebiga, tvoj je problem sto imas komplekse. :D
By Orion

pa i ja sam musko, zadovoljan i siguran u svoju muskost, pa nemam problema da ponekad lalačem.
jebiga, tvoj je problem sto imas komplekse. :D
Pa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude. :)

Ako se nekom nešto ne sviđa to ne znači automatski da ima komplekse. :smug:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa ako si imao potrebu reagirati na moj post, onda ih imas. :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Mnoge reci u zenskom rodu mnogo lepse zvuce. Recimo, profesorka klavira. Zbog svetog slova k (kurac, kurva, krv, klavir, krst, kletva, kijamet, kajgana, kuca, kisa, krastavac...) mnogo bolje zvuci nego profesor klavira. Monahinja - zbog h i nj, koji uticu da bude misticno, a mekano, i da traje, za razliku od reci 'monah'.

U nekoj seansi samosvesti sam shvatio da sam oduvek zeleo da budem glumica, a ne glumac. Kad gledam nase filmove, ne nalazim ni jedan muski lik koji mi lezi.

Cak je i sperma u zenskom rodu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Pa evo i ja sam isto (quote) muško, zadovoljan i siguran u svoju muškost (end quote) i ne bih imao problema da lalačem al' mi to nije...zanimljivo ni funny...ili šta već treba da bude. :)

e pa to. totalno je mega glupa fora. mada verujem da nekom mozda to i stoji pa mi ne bi bilo iritantno. ali nista iritantnije nema kad neko pocne recenicu sa well ili kaze "ovo je shitty" i ubedljivo rec koja me najvise iritira je nonsense.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Sprinter

e pa to. totalno je mega glupa fora. mada verujem da nekom mozda to i stoji pa mi ne bi bilo iritantno. ali nista iritantnije nema kad neko pocne recenicu sa well ili kaze "ovo je shitty" i ubedljivo rec koja me najvise iritira je nonsense.
al te glupost ne iritira, jel tako? ;)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*
Vrlo rado to radim i to mi je jako zabavno.
Sad je to dobilo i jednu posebnu dimenziju, jer od kad radim u ustanovi gde Mađari čine 90 posto zaposlenih, desi se da mi se obrate u ženskom rodu, jer u mađarskom jeziku nema rodova, pa onda ja sa oduševljenjem prihvatim tu igru i kažem - " Poslala sam dopis, kao što ste tražili. "
:sweet:
:lol: :rotflmao: Tebi je upala kasika u med, em imas posao em na njemu mozes da lalaces :smeh:
Korisnikov avatar
By blabla54380
uzivam u tvojim, lonijem i velbojevim postovima. svaki put kad nesto dobro napisete castim sebe ratlukom.
Korisnikov avatar
By kal zakath
svaki put kad nesto dobro napisete castim sebe ratlukom.

Držiš dijet?
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Sprinter

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ...Sitnicava...

A sama nikad nisam imala potrebu da govorim u muškom rodu već sam se prosto svima predstavljala kao Igor. Tad sam bila mala.
Drago mi je Igore, ja sam bila Sombor :)

ali sam i govorila u muskom rodu..sve do prvog razreda
Korisnikov avatar
By toni79
ne, i keep my faggots straight:mag:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!