Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by KejnonKako to misliš da je moguće, da težiš ka popularnosti i da istovremeno, pa još automatski ciljaš na manji broj ljudi koji to čitaju ?
Kad tražim popularnost, automatski ciljam na taj manji broj ljudi koji to čita.
Originally posted by Kejnonovaj se moj komentar odnosio na ovog kretena sa videa...ne tice se tebe uopste....ne gajim nikakvo misljenje o tebi i zaboli me da li ces biti popularan ili ne na forumu...ako ti je to zelja, srecnoOriginally posted by haemoglobin87Originally posted by Strixhahhahaahahahhhahahah koji luzer!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by FireGox
Leave Kejnon alone...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kHmvkRoEowc&feature=fvw[/youtube]
Žao mi je što nisam ovisnik o forumu pa da automatski shvatim na koga se to odnosilo...
Ali, bez obzira na to, definitivno ne shvaćam zašto se neki pojedinci koji imaju nešto reći o meni, u ovoj temi, ne obrate direktno meni...
Kao da ja nisam tu, ili kao da sam beznačajan..
Da, ja sam beznačajan...
Bez ikakvog posebnog značaja.
Originally posted by Kejnona sta si ako nisi gay? bi?
Nije mi to interes, jer, nisam gej.
Ali, fotka... dobra ideja.
Originally posted by KejnonPada na pamet par ideja ,)
Tko je ovaj kejnon uopće?
Originally posted by Kejnoneeee takvih nema puno ovde. eto tebi uspeha i popularosti!
Ja sam heteroseksualac, gay friendly.
Originally posted by KejnonOriginally posted by antibioticSamo danas, danas sam ovisan...Originally posted by Kejnona sta si ako nisi gay? bi?
Nije mi to interes, jer, nisam gej.
Ali, fotka... dobra ideja.
Jako je losa kombinacija ako si pametan, a u isto vreme dobro izgledas. To ce ti malo ko oprostiti.
No, cini mi se da malo preterujes sa tim smajlijima.
Ja sam heteroseksualac, gay friendly.
Pametan sam, iako sam pušio travu 7 godina, od 13e.
I ljep, vidiš avatar. Iako je mračan, osjeti se ta ljepota...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!