Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Fus, frula :joint: u normalnim razmerama, truba :joint: 100s
Krmaca, ono pivo od dve litre u plastici
Giljamdade - cigani u coporu.. i njihov smrad koji se siri po busu...
Korisnikov avatar
By m..
muda na razdeljak - opsti fenomen kod rokera '70-ih i metalaca. Ko mi ne veruje, nek proveri na VH1.

njiva - domaci naziv za comb over, najbolju njivu u srbiji fura Zarko Korac.

shiber - kad krenes da celavis pa otvoris siber na kosi. posle ide tonzura (to je ono sto furaju franjevci) ili pista, pa eventualno njiva ili globus.

preformans - performans za neuke.

rublika - napis u kuriru.
Korisnikov avatar
By lorna
PIZDINCI

Kad si zaljubljen*a u personu koja bitishe na udaljenosti od najmanje 100 km od tebe. Dakle, on*a zivi u pizdincima.

POPIZDITIS

Osecaj koji te preplavi kad ti se pokvari auto na putu za pizdince.
Korisnikov avatar
By Blady
Socijale - prodavnice gde nema sta da se kupi, sem prasine na policama...
Korisnikov avatar
By svejedno
MICO, CICO, DARLING etc - idiote. (vrlo retko se upotrebljava i u pozitivnom znacenju - 'veoma draga osobo')
Korisnikov avatar
By KiWi
Kiseljaci - najčešće mužjaci u gradskom prevozu koji se znoje do te mere da sve curi sa njih ... pod uticajem jeftinog alkohola koji konzumiraju preko svake mere taj znoj prosto kiselo bazdilja sa njih ... pa su iz milošte prozvani Kiseljaci (ne mešati sa regularis seljacima).

Regularis - nešto normalno, uobičajeno ... regularno.

Collaboration /kolaborejšn/ - kada je neko tako umoran (od posla, seksa, života...) da ima osećaj da će svakog trenutka pasti u nesvest ... e.g. kolabirati. Primer "Sad kad odradim jedan collaboration na sred sobe, sami se pitajte zbog čega je!"

Veverica - devojke i mlade žene koje su veoma naivne i veruju muškarcima ... devojke koje sažaljevaju sponzoruše nazivaju ih vevericama ... "Pogledaj onu vevericu tamo ... zar ona stvarno veruje da će taj deda ostaviti ženu i decu zbog nje??" ... mada, nije mi jasno kakve veze naivnost ima sa porodicom sitnih glodara (Sciuridae).

Kuromicin - zar je potrebno objašnjenje? Toliko stvari leči i toliko ljudi ga koristi već milenijumima! Primer: Ortak opisuje svoju avanturicu ".. i onda je čika doktor prepisao kuromicin, i odmah započeo sa terapijom. Ja nisam hteo da se bunim, čovek je lekar, zna šta radi! Izašao sam na taksi pred jutro kad je kuromicin već počeo da gubi na snazi! Sledeća terapija sutra!"

Balestranka - devojka koja se unakazila pumpanjem usana i/ili podizanjem obrva i/ili operacijama nosa. Izvedeno od osvedočenog korisnika plastikarnica, Renata Balestre.

Dragijana - Tetka (strina) koja vas pljuje po familiji, ali je pred Vama vaš najveći fan ... grli vas, ljubi, uvlači u dupe tako da samo štikle vire i naglašava koliko ste joj dragi.

Srestvo - tečno pomagalo koje leči problem. Teško je opisati, lako pokazati kroz primere. "Boli te noga? Imam ja jedno srestvo za to, bol odmah nestaje!" ... "E a za tepih moraš da imaš posebno srestvo, DOMESTASI ili tako nešto", "E onda se uzme to srestvo, nanese kružnim pokretima, ostaviš da prenoći, izjutra pofajtaš mlakom vodom, tri "Zdravo Marijo" i oko podne opereš laganim cik cak pokretima ... i mrlje od krvi nema više!!! ...

Jebač-presretač - muškarci koji mnogo rade na marketingu i samopromociji, ali premalo na samoj usluzi ... prepuni lovačkih priča :)

Jelizabeta - opšte ime za curu koja sa 20 glumi damu iz visokog društva, maniri na nivou, vokabular, manikir, fensi okruženje .... a zapravo ne ume da sastavi dve rečenice ... pa se vodi onom starom "Bolje ćuti, nego da ispadneš glupa!"

Štroks - prljavština na kub. Malo prljavštine je "Štroksi", malo više "Štrokerica" a baš puno je "punokrvni štroks!" .. ista gradacija postoji i za bazd
Korisnikov avatar
By m..
...

andrmolja - to isto samo u minijaturnoj razmeri, uglavnom se seta po horizontalnim povrsinama u sobi. od andrmolja trenutno u kadru imam hello kitty i koala privezak za kljuceve (koali na majici pise australija), kinesku svetljecu krunu za devojcice, jednu gipsanu arlekin masku koja je previse mala da se stavi na bilo cije lice, abazur od crtace lampe, mini babusku (mislim da je to ona skroz unutra, a ostale nikad nisam ni imala, ovu mi je neko uvalio) i slicno. stvari sa kojjima ne znas sta bi, al ti se ne da da ih bacis. (inace imam 2 kutije pune andrmolja, stoje u cosku, izmedju prozora i ormana)

cmiljavo - ima texturu novembarske sline ili veoma mekanog plisha.

bedevija - zena koja ima bar metar 85 i bar 15 kila viska, dakle bas je krupna i velika.

stondic (po pajdomanski) - progoretina od cigarete na odeci, uglavnom nastaju tako sto sa pljugom zakljucas na pajdu pa izgoris krater na odeci, pa te to trgne iz stonda. (inace) - bilo kakva rupa na odeci nastala kontaktom sa cigaretom (na ulici, u klubu, kaficu...)

skarabudzevina - kad u nedostatku nekog funkcionalnog predmeta pristupis budzenju istog od raspolozivog materijala. kao primer mogu da dam svoju web kamericu koja do skoro nije imala stativ.

kako to sad izgleda, i od cega je skarabudzeno:

Slika
Slika

*** post izmenjen od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by KiWi

Veverica - devojke i mlade žene koje su veoma naivne i veruju muškarcima ... devojke koje sažaljevaju sponzoruše nazivaju ih vevericama ... "Pogledaj onu vevericu tamo ... zar ona stvarno veruje da će taj deda ostaviti ženu i decu zbog nje??" ... mada, nije mi jasno kakve veze naivnost ima sa porodicom sitnih glodara (Sciuridae).
'Veverica' se koristi i medju mojoj ekipom, u stilu:

'Da, ja sam veverica, pa veverujem u sve sto mi kazes'.

..

Nisam cuo to za zene do sada, doduse.

Al eto..veverice veveruju, pa zato.
By Çâðê_DUP
emo-osoba koja pokusava da dokaze[objasni] nesto ali se previse emotivno uzivi u to
sto si tako emo?[sa odredjenim piskavim naglaskom na emo]

stochar-osoba koja ide u krajnost svojim bezobrazlukom, mogu joj se dodavati raznorazni pridevi [stochar smrdljivi...]

dojka-osoba koja te je iskulirala ili to pokushava[nemo si dojka ili sh'o si taka dojka]

mudzosi-zajebati momci

etc...to be continued
Korisnikov avatar
By lorna
BETON EXPRESS

U chashu od 2 dl staviti malo vermuta, amareta, kamparija, bakardija, rakije, vina, akvarijumske vode i sve ostalo shto se moce pronaci u blizini, a u technom je stanju. Po zelji promeshati. Napitak momentalno reshava psihichke probleme tako shto ih zamenjuje fizichkim, nakon chega sve izgleda mnogo lakshe.
Pre nego shto u takvom stanju pokushate da se odvuchete do kreveta, postavicete u sebi pitanje ogledalu: ogledalce, ogledalce, ko je najlepshi na svetu? Poshto ste pijani, mozda ce te to pitanje postaviti i naglas (kvota: 1,35). Kao u bajci: tamo gde su bundeve kochije, mishevi lakeji, pepeljuge buduce princeze, gde bake izlaze iz stomaka vukova, a lepotice ljube zveri. Ali i u bajkama i u stvarnosti jedan predmet uvek ostaje isti: ogledalo. Nikada to ogledalo nije ispunilo želju onome ko se u njemu ogledao. Slika, koja se u njemu pojavljuje, uvek je obratna.
Imali bismo shta da nauchimo od vampira koji sa ogledalima ne razgovaraju. Da u BETON EXPRESSU ima makar malo krvi, ne bi nam padalo na pamet da stanemo pred ogledalo. Ne bi ga ni razbili. Proshli bi pored njega kao pored zida.

(izvor: Forward)

DVOSTRUKI IKS

Standardno pivo u Dablinskim pabovima. Za izvoz je Ginisova pivara proizvodila kvalitetnije, "trostuko iks".
Korisnikov avatar
By Galateja
gabor - muško mađarsko ime koje se u Srbiji koristi da bi se imenovala veoma ružna osoba. U istu svrhu, načinjena je dodatna izmena za žensku ružnu osobu: gaborka.

nešto sa kompjuterima - kada osoba svoj položaj na poslu želi da prikaže kao veoma važan onda na pitanje 'čime se baviš?', odgovori sa 'ja u jednoj kompaniji radim nešto sa kompjuterima'. Nema veze što je to nešto možda običan unos podataka. Takođe, kad se neko ne bavi ni sa čim pa treba da objasni svoj angažman pa spomene da radi nešto sa kompjuterima. Akcenat je na naglašavanju važnosti.

ženskica - osoba ženskog roda koja je toliko dobra i mila da obavezno čini da na nju gledamo sa pozitivne strane, čak i mane.

vuk samotnjak/vučica samotnjačica - osoba koja se socijalno ne snalazi u vremenu u kome živi.

u svoja četiri ziida - novi-stari eufemizam za homofobiju koji dobija sve šire razmere.

politička korektnost - najčešće zloupotrebljena sintagma koja pokriva pasivnu agresivnost. Pruža mogućnost da se svakakve ružne stvari kažu/urade na fini način. Nešto kao silovanje sa kondomom.

Srbistan - naziv za Srbiju koji koriste ekstremni levičari.

queer - ništa. Nešto veliko kao vašarska lizalica koja je zapravo običan šećer u boji. Kad neko ne zna ili ne želi da kaže nešto pobliže o sebi, onda usledi to 'ja sam kvir' pa sad ti notaj šta želi sa tim da kaže. Osnovni problem sa terminom kvir je što je on stvar izbora, a predstavlja se kao biološka, psihološka datost. Rađamo se kao hetero, gej ili bi, a odlučujemo da li ćemo biti kvir.
Korisnikov avatar
By HARP
pfff - neslaganje, suvišan komentar na bilo koju konstataciju koja se čini besmislenom...
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by m..
preformans - performans za neuke.

rublika - napis u kuriru.
:lol:
Korisnikov avatar
By lorna
DOGODILO SE NA DANAŠNJI DAN - Istorija propushtena kroz mashinu za mlevenje mesa.
(radio emisija)

SUBJEKT - Ono shto ne postoji. Od renesanse, kada je chovek postao mera svih stvari, do danas, kada su stvari postale mera svih ljudi, dosta toga se promenilo. Chovek je redom bio: belac i hrishcanin, Englez, Francuz ili Rus, tu-bitak i Arijevac, potom Evropljanin, homoseksualac, zena ili Afroamerikanac. Na kraju se pretvorio u psa. Ili se pas pretvorio u choveka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!