Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
hm..zanimljivo..jedan deo mog zivota obelezen je brojem 11...i poslednji deo zivota mog caleta, koji je umro relativno mlad.

..

Inace, svi sem Alistera (ocigledno) smatraju tzv. 'master brojeve' (11 & 22) svetim brojevima...ali...Alister je to.

..

9 je kraj, izmedju ostalog.

to se vidi i iz ovoga:
br. 9 jer pomnožen s bilo kojim brojem opet dolazi na 9, npr

9*2=18 1+8=9, 9*3=27 2+7=9, 9*11=99 9+9=18 1+8=9 itd probajte sami.

...

Jesod je meni dosta..mracan, recimo.

Ali glupo je preskakati bilo koji deo, ko sto si lepo napisao.

..

Tol'ko za sada, nemam vremena.
Korisnikov avatar
By svejedno
sad si me zaintrigirao sa Kroulijem, i pojma nsam imao to za 11, mogu samo da povezem to njegovo vidjenje 11ice sa njegovom tarot kartom 'pozuda'(strast, kako god), koja se u svim ostalim spilovima zove 'snaga', i kod njega predstavlja kraj sveta, kao i 7moglavo cudoviste iz Biblije, izmedju ostalog.

Kod svih drugih simbolizuje snagu ljubavi.

..

Zanimljivo.

Razmislicu o tome....ali..to je Krouli ,)

..

pS. al on je tu promenio i broj, naravno...u vecini spilova je to br. 8

A br 11. karta 'Pravda'
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by svejedno
hm..zanimljivo..jedan deo mog zivota obelezen je brojem 11...i poslednji deo zivota mog caleta, koji je umro relativno mlad.

..

Inace, svi sem Alistera (ocigledno) smatraju tzv. 'master brojeve' (11 & 22) svetim brojevima...ali...Alister je to.

Kuku lele 22, znači taj me broj hejtuje.
Korisnikov avatar
By ok_decko
nikada me nisu zanimali numerologija i ostale nauke tog tipa.

Ali, pre nekoliko godina sam upoznao devojku koja je sada licencirani numerolog, a tada je tek ulazila u celu tematiku, koja je radila moju i njenu kombinaciju sa numeroloskog aspekta... Ispalo je da smo kombinacija 9-2, a to je navodno djavolja kombinacija u numerologiji.

Ume li neko da mi nesto vise kaze o tome? Ja, osim sto je od tada zovem moja mala satanisticka polovino kad se sretnemo, nisam na to obracao nimalo paznje niti interesovanja, ali ova tema me sad podstakla na to.
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Meni se sve u zivot vrti oko brojeva 7 i 11.Tih dana u mesecu umirale su mi drage osobe tj.jedanaestog aprila na moj rodjendan jedna jako draga,prvi put sam se zaljubio sedmog...Ima tu dosta...
Korisnikov avatar
By m..
ja sam 1. sad svi da radite sklekove, numerolozi su ubedjeni da sam rodjeni lider (a ja u stvari papuca)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
@m: hahaha

ONT: ne verujem bas sve sto pricaju o tome, ali moj broj je 7 i oduvek mi je nekako bio drag, i kad god procitam nesto "numerolosko" o broju 7 nadjem dosta toga sto opisuje mene i moj zivot

btw. otkud sad 8 da je beskonacni broj? Ili, na primer, sto kazu da je 7 univerzalni broj? :neupucena: Kako oni uopste i dolaze do tog zakljucka?
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ako je numeroloski broj zbir datuma rodjenja, ja sam 9ka.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by E.c.h.o...
Ako je numeroloski broj zbir datuma rodjenja, ja sam 9ka.
Jeste.

..

Ima vise skola i blablablah...ali to je 'osnovni' princip.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Fala. ;)

Sad pokusavam da provalim zasto mi kao 'pasuju' osmice (ili beshe sestice? ne, mislim da su bitne osmice) i kakve veze sve to ima sa kineskim i zapadnim horoskopom, hahahaha ::D
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam kombinacija 3 9 3 (za one koji razumeju šta to znači).
tako su mi (tamo neki) izračunali jednom, kad ih je (tamo neke) zanimalo kakva sam ja osoba po numerologiji. :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by IriS
tako su mi (tamo neki) izračunali jednom, kad ih je (tamo neke) zanimalo kakva sam ja osoba po numerologiji. :lol:
A ti, tako nezainteresovana upamtila kombinaciju? :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
imam, nažalost, to prokletstvo da moj mozak uživa u posedovanju bespotrebnih informacija. u to uključujem neželjeno dobro pamćenja svih brojeva. :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Po tim nekim numeroloskim izracunavanjima ja sam broj 5. Uglavnom mi se dopadalo nesto sto sam citala...

Ali inace ne vidim tu 5 icu nesto u zivotu. Moja baba je npr pricala da moze da se zapazi neki broj koji ti je "zastitnik", obratis paznju i vidis da se mnoge stvari, narocito najvaznije desavaju vezano za taj broj. Tako je njoj bio broj 9, mene je jeza spopala kad je i umrla u 9 ujutru, to tokom zivota nije mogla da predvidi... Tako da sam ja pokusavala da pisem datume i povezujem, ali nisam bas primetila da je to uvek isti broj... obicno su brojevi vezani za 9 i 3, ali ne samo ta dva nego recimo i 19, 29, 13, 23, 30... Skoro svi vazniji dogadjaji su mi se desavali tih datuma, kad mi zakazu ispit u neki od tih dana, odmah znam da cu poloziti, ili pregled, odmah znam da ce biti dobro, isto kao sto nece ako nije jedan od tih dana...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by IriS
To su ti glavni periodi zivota, verovatno (ima ih 3, jel - od rodjenja do zrelosti, zrelost do starosti - starost do smrti)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!