Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by just_meIzvini just, to sto ti slusas ne pustaju ni u KST u Bg...
Мене исккрено убије у појам када у Јелоу сасеку страну музику са Карлеушом или неким безименим "уметником"...Некад ме баш убије у појам, а у другим ситуацијама наставим да се зезам и покушавам да извучем најбоље из свега тога... Једном сам се само сморио да нисам могао поднети новонасталу ситуацију, те сам био отишао кући како не бих другима кварио провод...
Originally posted by hlaefdige
e meni bas pun kurac tih fora!
"priznajte da volite! ovamo pljujete, a tamo cupkate"
naravno da pljujem! naravno da cupkam!
te retardiranosti od tekstova mogu da pohvatam u minuti! milion godina izlazim, i ako sam se u nemilosti nasla da moram da izadjem negde gde su narodnjaci, sigurno necu tu sada sedeti i mrzeti. ako ne mogu da istrpim, oticicu kuci. ako mogu, zajebavacu se....
medjutim:
NE VOLIM!
NIKADA NECU VOLETI!
NIKADA MI NECE BITI OK! I ZADRZAVAM PRAVO DA KENJAM PO NARODNJACIMA AKO MI SE DIGNE DA TO RADIM.
hoces da slusas? - slusaj!
hocu ja to da slusam kod kuce? pre bih se spalila na lomaci!
hocu kenjati po tome - you bet! dok god disem!
Originally posted by hlaefdige
te retardiranosti od tekstova mogu da pohvatam u minuti! milion godina izlazim, i ako sam se u nemilosti nasla da moram da izadjem negde gde su narodnjaci, sigurno necu tu sada sedeti i mrzeti. ako ne mogu da istrpim, oticicu kuci. ako mogu, zajebavacu se....
medjutim:
NE VOLIM!
NIKADA NECU VOLETI!
NIKADA MI NECE BITI OK! I ZADRZAVAM PRAVO DA KENJAM PO NARODNJACIMA AKO MI SE DIGNE DA TO RADIM.
Originally posted by E.c.h.o...
^ nisi 'ispostovala' Hlevdiju
S kojom se u potpunosti slazem. Meni je 'muka' vise da objasnjavam da mi je muka od narodnjaka. Toliko da cak! ni ne izlazim na mesta na kojima se pusta. Pritom, nemam apsolutno nista protiv ljudi koji slusaju taj shit.
Originally posted by Blond Brat
Hocete li molim Vas prestati da se folirate?
Recite lepo da volite da slusate naronjake i da vas nije blam? A ne da bzvz pljujete druge sto ih slusaju.
La Roux- Colourless Colour
Billy Joel - Uptown girl
Ceca - Votka Sa Utehom
3Oh!3 - Don't Trust Me
Jelena Karleusa - Tvojom Ulicom
Jelena Karleusa-Pazi se
Lily Allen - Not Fair
Dire Straits - Sultans Of Swing
Luna - Frajeru
I sta joj fali? Sta?
Ma mars bre:mad:
Originally posted by hlaefdigekraljice
medjutim:
NE VOLIM!
NIKADA NECU VOLETI!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!