Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
[size=-4](ne znam da li je tema za gej rakove i roditeljstvo ili ne, al' kafic je izgleda pogodan za sve...)[/size]

Kako biste reagovali da saznate da vam jedan od roditelja posecuje dejting sajtove? Podrazumeva se naravno da su ti roditelji josh uvek u braku.

Neki od nas iz iskustva sa romeom i slichnim mogu zakljuchiti da su to jalova posla i da ne znachi nishta, ali nikad ne mozhesh biti siguran, ne?

Da li biste bili besni, razocharani, da li biste poprichali sa roditeljem o tome, ili mozhda sa bratom, sestrom, pa chak i drugim roditeljem? Ili biste cutali, uradili neshto peto...

Da li je to uopshte neshto shto nas kao decu treba da zanima, da li imamo pravo da znamo i da se "meshamo" u to?

Shta mislite?
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ne znam, trudim se da ne saznam nista o seksualnom zivotu mojih roditelja,
a i ako slucajno nesto saznam apsolutno bih se pravio kao da ne znam. Bilo da
mi je cale gej, majka leca, ili se prosto svalerisu... Zabole me. Ni oni se ne mesaju meni,
sto bih ja njima. Njihova privatna & licna stvar. Da hoce da podele nesto s mnom,
podeli li bi, a ako bi ih sama situacije nehotice otkrila, to nije njihova volja, i ponasao
bih se kao da to ne znam. That's it.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Rei

Da li je to uopshte neshto shto nas kao decu treba da zanima, da li imamo pravo da znamo i da se "meshamo" u to?
Ne.
Ne.
Korisnikov avatar
By Azdaja
iako sam "dete" umesala bi se...

poznavajuci sebe, ne bi izdrzala ni 20min, a da ne ispitam tog roditelja o cemu se radi...

da, bila bi besna i tuzna...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Rei

Da li bi tebi prijalo da ti roditelji zabadaju nos u vezu, krevet? :smug:
Korisnikov avatar
By Rei
Obratite pazhnju da sam "meshanje" stavio pod navodnike, mozhda je pogreshno da roditelji zabadaju nos u ljubavne zhivote svoje dece, ali svakako nije pogreshno da zhele da znaju, da zhele da postoji odnos u kojem se pricha i deli.

Radi se o "meshanju" u tom kontekstu, u nedostatku bolje rechi, ne o bilo kakvom zabadanju nosa.
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Rei
Obratite pazhnju da sam "meshanje" stavio pod navodnike, mozhda je pogreshno da roditelji zabadaju nos u ljubavne zhivote svoje dece, ali svakako nije pogreshno da zhele da znaju, da zhele da postoji odnos u kojem se pricha i deli.
To stoji...

Ali ne verujem da bi bilo kom roditelju bilo prijatno da o svom sexualnom zivotu raspravlja sa svojom decom. Kapiram da bi potezanje bilo kakve price, od strane dece, samo sve dovelo u neprijatnu situaciju, a nista se ne bi postiglo...

Tako ja to vidim... :bye:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Dokle god mene ne muvaju na romeu, dobro je.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne mogu da imam tih briga, ne znaju ni da ukljuce kompjuter :lol: Ali ovako najvise volim odnos - ne mesam se u vas zivot, ne mesajte se u moj...
Korisnikov avatar
By Combo
U Švajcarskoj sajberisali majka i sin jedno s drugim...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih bio presrecan kada bi se moji roditelji zainteresovali za te seksdejt sajtove, cak sam im i preporucio da to ucine, jer su i dalje puni energije i agresije koju usmeravaju uglavnom ka meni.
Korisnikov avatar
By Combo
Misliš da je to rešenje?

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne samo da mislim, nego i tvrdim da je to jedno od vise pravih resenja.
:yes:
Korisnikov avatar
By m..
Moja keva se tu i tamo druzi sa ljudima koje je upoznala na forumu, cak je isla i na nesto sto sam ja percipirala kao dejt, ali ona ocigledno nije.
Nemam pojma, ne smeta mi, samo vise ne pisem na forumuma koje ona posecuje, i tu i tamo me gnjavi sa noob pitanjima, tipa da li da se dopisuje sa svog maila ili da otvori drugi u tu svrhu, te da li je nesto po 'internet etikeciji' ili nije, smara me sa bb codeovima i slicno.
Doduse ne ide ni na kakve dejting sajtove, niti trazi dejt, ali nije da se ne druzi.
Korisnikov avatar
By pthalo
znam da moja mama posećuje strejt dejting sajtove, mada to me najmanje ne zanima. želim joj mnogo sreću, jer znam koliko dugo je sama.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
pf. znam da to ne rade, a i da rade - apsolutno njihova stvar. kao što je moja stvar koje sajtove posećujem. u se i u svoje kljuse.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by RuznaGlupaZla...
Originally posted by Rei

Ne.
Ne.
Upravo. Ni mi ne zelimo da se oni nama mesaju u veze, pa sto bi i mi njima?

Da li bi vama bilo prijatno da vas cale gleda vas profil na Romeu?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja bih otvoreno pitao roditelja koji posecuje te sajtove, zasto to cini, i sta zeli time da postigne.
Korisnikov avatar
By Li
Moji redovno surfuju internetom ali se bas i ne razumeju oko hardverskog dela racunara, pa kada bih saznala da su na nekom dejt forumu verovatno bi nekim cudom crkla graficka, napajanje ili mozda maticna... ne znam ja... ne gledajte me cudno... :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Neka rade sta hoce dok mene u to ne mesaju.Cim me umesaju bice problema...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!