Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Srecan prvi dan skole - anketa

Jos se skolujem
13
37%
Nisam vise u obrazovnom sistemu
9
26%
Covek se uci dok je ziv
13
37%
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by WhereIsTheLove
Originally posted by smaug
Od kad je prvi dan skole srecan? Skole treba ukinuti.
Ja sam se toliko radovao prvom danu skole. Meni je u skoli super, svaki dan zezanje sa drustvom, diskretno muvanje... A jos moja skola vazi za jednu od najtezih gimnazija.
Wow!. Svaka cas'. Ja u osnovnu skolu nisam isla. Tj isla sam ukupno 5 dana. I to malo je bilo bljak.
Srednju skolu (takodje jedna od najtezih(da nije tvoja?)gimnazija) sam otaljala - jos uvek me u snu proganjaju biologicarka, matematicarka i koza hemicarka... A bila sa prirodni smer...Bila sam skandalozno los i nezainteresovan djak za pola predmeta. Secam se da sam jednom od, cini mi se, trinaes ocena imala 7 petica i 6 keceva. I jedva sam prezivela cetiri godina i docekala da upisem fakultet.
Ali milo mi je sto je tebi super - uzivaj :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by WhereIsTheLove
Ja sam se toliko radovao prvom danu skole. Meni je u skoli super, svaki dan zezanje sa drustvom, diskretno muvanje... A jos moja skola vazi za jednu od najtezih gimnazija.
Wow!. Svaka cas'. Ja u osnovnu skolu nisam isla. Tj isla sam ukupno 5 dana. I to malo je bilo bljak.
Srednju skolu (takodje jedna od najtezih(da nije tvoja?)gimnazija) sam otaljala - jos uvek me u snu proganjaju biologicarka, matematicarka i koza hemicarka... A bila sa prirodni smer...Bila sam skandalozno los i nezainteresovan djak za pola predmeta. Secam se da sam jednom od, cini mi se, trinaes ocena imala 7 petica i 6 keceva. I jedva sam prezivela cetiri godina i docekala da upisem fakultet.
Ali milo mi je sto je tebi super - uzivaj :)
Mozda je moja, ja idem u devetu ....
Ja sam drustveni smer pa mi je ,valjda, malo lakse...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Osnovna mi je bila okej. Bila "Vukovac", drustvo tu i tamo, ali ako nista drugo, skola je bila nova novcijata i imala ciste WC-ove.

Srednja - sad kad se setim - blagi uzas. Potpuno tracenje vremena. Da sam barem nesto naucila tamo. A najteze se upisivala te godine, i i dalje vazi za "elitnu" gimnaziju. :roll:

Srednja 2. - Sva sreca pa pobegoh iz one folirantske rupcage. Mada ni ovo nije bilo najsrecnije resenje, jer sam se odjednom, iz potpunog dzabolebaroskog okruzenja nasla u skoli koja je od mene zahtevala min 3h ucenja dnevno, dok se nastava odvijala po potpuno drugom sistemu, pa cak i jeziku. Sto bi znacilo da mi je social life bio na nuli. Ali dobih dve diplome, i znacajno olaksan put ka onome sto trenutno radim. :)

Fakultet - Vec nekih mesec dana sam officially student u nepoznatoj mi zemlji. Za sad mi fino ide. Radim Bachelor Degree (ciji sam pun naziv zaboravila) naredne 4 godine, pa cu verovatno odmah nakon toga da odradim Masters. Ako sve bude teklo po planu, gotova sam sa 24.

:)
Korisnikov avatar
By Lady Achilles
Jos se skolujem i postao sam bolestan zbog toga.Profesori na mene deluju kao elementarne nepogode a udzbenici kao bensedin(odmah me obore):drama:
Korisnikov avatar
By jukie
Evo prođe već prva nedelja a to me je podsetilo na moju prvu nedelju srednje škole. U ponedeljak, prvi dan, smo imali geografiju i ona nam uhvati da predaje neku lekciju (po planu je prvi dan odmah predavanje lekcije od xy strana!?, ništa ono utvrđivanje šta već znamo iz osnovne, kao što nas je fizičarka pitala). Naravno da tu lekciju nisam nijednom pročitao (doduše ne verujem da sam je do tada uopšte prepisao iz svaštare u pravu svesku iz geografije) do srede kada me je prozvala da odgovaram (po planu je drugi čas bilo ocenjivanje!?) i dala mi trojku i u svesku i u dnevnik !?. Posle sam tu trojku vukao cele godine, ugh.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Radujem se faxu, mozda i previse...

Prethodne 2 godine su mi bile katastrofalne, poslednja pogotvu kriticna... sopstvenom krivicom prouzrokovano, naravno! :debil:

Nadam se da ce me taj entuzijazam sada drzati naredne 2 godine, barem!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!