- 04 Sep 2009, 11:50
Srednju skolu (takodje jedna od najtezih(da nije tvoja?)gimnazija) sam otaljala - jos uvek me u snu proganjaju biologicarka, matematicarka i koza hemicarka... A bila sa prirodni smer...Bila sam skandalozno los i nezainteresovan djak za pola predmeta. Secam se da sam jednom od, cini mi se, trinaes ocena imala 7 petica i 6 keceva. I jedva sam prezivela cetiri godina i docekala da upisem fakultet.
Ali milo mi je sto je tebi super - uzivaj
Originally posted by WhereIsTheLoveWow!. Svaka cas'. Ja u osnovnu skolu nisam isla. Tj isla sam ukupno 5 dana. I to malo je bilo bljak.Originally posted by smaugJa sam se toliko radovao prvom danu skole. Meni je u skoli super, svaki dan zezanje sa drustvom, diskretno muvanje... A jos moja skola vazi za jednu od najtezih gimnazija.
Od kad je prvi dan skole srecan? Skole treba ukinuti.
Srednju skolu (takodje jedna od najtezih(da nije tvoja?)gimnazija) sam otaljala - jos uvek me u snu proganjaju biologicarka, matematicarka i koza hemicarka... A bila sa prirodni smer...Bila sam skandalozno los i nezainteresovan djak za pola predmeta. Secam se da sam jednom od, cini mi se, trinaes ocena imala 7 petica i 6 keceva. I jedva sam prezivela cetiri godina i docekala da upisem fakultet.
Ali milo mi je sto je tebi super - uzivaj