Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Vel boy
je li moze neko da mi objasni, ukoliko nije off, kako i zashto to opet i najcheshce primecujem da ako neko i ima pozitivna iskustva s bar lichnim ophodjenjem homofoba prema gej osobi onda su to najcheshce odnosi homofobichni-hetero mushkarac-lezbijka? zashto ne toliko chesto homofobichni-hetero mushkarac-gej mushkarac? :nesiguran:
kao i koji su to, gde su to, kakvi su to i shta rade gej heterofobi? :nesiguran: samo pitam.
Verovatno se nadaju da ce te lezbejke preobratiti - kod njih je samo problem sto nisu naisle na pravog :doh:

Ima i heterofobicnih ljudi, mozes i na ovom forumu da vidis, cini mi se tema "da li ste heterofobicni" pa da vidis izjave poput "ja sam heterofob i ponosan sam zbog toga" :doh:

A inace iako ova druga grupa ima mozda neko opravdanje za sebe meni nisu potrebna pozitivna iskustva ni sa jednima ni sa drugima... samo da ih ne gledam u mom okruzenju...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dina
je li moze neko da mi objasni, ukoliko nije off, kako i zashto to opet i najcheshce primecujem da ako neko i ima pozitivna iskustva s bar lichnim ophodjenjem homofoba prema gej osobi onda su to najcheshce odnosi homofobichni-hetero mushkarac-lezbijka? zashto ne toliko chesto homofobichni-hetero mushkarac-gej mushkarac? :nesiguran:
kao i koji su to, gde su to, kakvi su to i shta rade gej heterofobi? :nesiguran: samo pitam.
Verovatno se nadaju da ce te lezbejke preobratiti - kod njih je samo problem sto nisu naisle na pravog :doh:
yep.... pitao sam ta pitanja npr. jednu korisnicu iznad da vidim shta ce ona da odgovori, well hvala Dina, ubola si poentu. ah, nekim "lezbejkama" ili lezbejkama se mozda to svidja, shta cesh/mo, nisu/mo ni svi queer isti.....
Originally posted by Dina
Ima i heterofobicnih ljudi, mozes i na ovom forumu da vidis, cini mi se tema "da li ste heterofobicni" pa da vidis izjave poput "ja sam heterofob i ponosan sam zbog toga" :doh:

A inace iako ova druga grupa ima mozda neko opravdanje za sebe meni nisu potrebna pozitivna iskustva ni sa jednima ni sa drugima... samo da ih ne gledam u mom okruzenju...
Da, na zalost. mada su takvi verbalni heterofobi mislim vishe u afektu i frustraciji takvi (kao "opravdanja"), ali, dok i ako to ne objasne da je tako te ne porade na tom da to ipak i uprkos svemu nije opravdanje, svakako da su za kritiku.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Swanheart
kisa pada, vetar duva, femm pederi traze aktivnenefemmstr8lukingpedere za vezu, heterosi homofobi u Srbiji, neko nije kupio kartu za gsp...nista novo u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu:tepih:
Milioniti put... I ovo je generalizacija...
Korisnikov avatar
By Innamoramento

@ me myself and I i Infernal Angel,
da li ste mogli da prijavite direktoru shkole tu razrednicu/profesorku psihologije koristeci Zakone koji predvidjaju kaznene sankcije za govore koji promovihu netrpeljivost prema odredjenoj grupi ljudi (narochito ukoliko je to bilo u novije vreme)?
ali da ne offtopikujem, jel'te, jer ovo nije kolumna Aktivizam....
Sa direktorom nisam prozborio ni dve reči za ove tri godine školovanja, i ne znam kako bi reagovao na to, a plus je i ta moja profesorka jedna od uglednijih u školi, pa ne verujem da bi imao nešto od toga...
A i verovatno bi popio batine, pošto nju obožava odeljenje u koje idu najveće sirovine, oni što nose one pamučne trenerke i air max patike, pa ako bi se to pročulo, ne bih se dobro proveo... :)
Korisnikov avatar
By Srklet
mnogo vise me nerviraju autohomofobi i ormaruše... jer ovo je u sustini istina:
Originally posted by ok_decko
Licno mislim da nemanje gej osobe u blizoj okolini utice na formiranje njihovog misljenja
naravno da ce homofobije - kao i svake druge iracionalne mrznje, recimo antisemitizma - uvijek biti, ali je u svim drustvima gdje su se pederi i lezbijke masovno outali ista postala neprihvatljiva i stigmatizirana. da, zamjeram heteroseksualcima homofobiju, no mnogo je vise zamjeram homoseksualcima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!