Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Part I

Doktor obljubio žandarma

Sreda - 05.08.2009
Protiv jednog doktora iz Kraljeva pokrenuta je istraga zbog sumnje da je imao protivprirodni blud sa pripadnikom srpske žandarmerije! Kako „Alo!“ saznaje, slučaj se dogodio u jednoj od privatnih kraljevačkih ordinacija. Doktor, koji je homoseksualac, dodirivao je svog pacijenta i u više navrata ga „pomazio“ po butinama i zadnjici! Zatim ga je omamio izvesnim lekom i izvršio oralni seks. - Žandarm se suprotstavio lekaru. Međutim, lekar ga je omamio, a kad se probudio video je da je ejakulirao bez svoje volje. Ubrzo je pozvao kolege iz kraljevačke policije koje su privele doktora - tvrdi naš izvor koji je želeo da ostane anoniman. Prema nepotvrđenim informacijama, žandarm nije pripadnik odreda kraljevačke žandarmerije, već je na pregled kod privatnog lekara u Kraljevo došao kako bi izbegao gužvu i zakazivanje termina u zdravstvenoj ustanovi u svom gradu, zbog sumnje da je dobio veneričnu bolest u prethodnim seksualnim odnosima. - Kada je došao u ordinaciju, doktor mu je naredio da se skine kako bi ga pregledao, a onda mu umiljatim glasom rekao da mu se sviđa i uspeo da ga nekoliko puta „nežno“ dodirne, pre nego je žandarm shvatio šta ga je snašlo, pripadnik policije se ošamutio - dodaje naš sagovornik.

>nastavak<

Part II

Lekar: Žandarm je uživao

Četvrtak - 06.08.2009 Lekar za venerične bolesti iz Kraljeva, koga je pripadnik srpske žandarmerije optužio da je bludničio nad njim tokom pregleda prošle nedelje, kolegama je ispričao da je samo radio svoj posao, a da je policajac, verovatno protiv svoje volje, na sam dodir ejakulirao! U međuvremenu, žandarm je zbog pretrpljenih trauma upućen kod psihijatra, saznaje „Alo!“ Kako „Alo!“ saznaje, četrdesetjednogodišnji lekar četiri godine je zaposlen kao dermatovenerolog u poliklinici Zdravstvenog centra „Studenica“ i slovi za jednog od najvećih stručnjaka u ovoj oblasti. Iako ga je u službenoj depeši pripadnik žandarmerije optužio da ga je pipkao po butinama, omamio i oralno iskoristio u ordinaciji, kolege prozvanog doktora tvrde da se iza zatvorenih lekarskih vrata odvijala „uobičajena procedura kod ovakvih pregleda“. - Taj žandarm je kod našeg kolege najverovatnije stigao sa nekom od teških veneričnih bolesti i on nije imao drugi izbor nego da postupi po „službenoj dužnosti“ koja podrazumeva detaljan pregled penisa, što podrazumeva i zavrtanje kožice na njemu. Žandarm je najverovatnije „istripovao“ da ga je lekar seksualno iskoristio kada je video da je protiv svoje volje ejakulirao, pa je slučaj prijavio pretpostavljenima - kaže jedan od lekara ZC „Studenica“ i dodaje da je za ejakulaciju u tom slučaju bio je dovoljan i nežan dodir glavića penisa, naročito ako se pacijent duže vreme nije „praznio“! - Nismo mi krivi što radimo odvratan posao i zarađujemo tako što stavljamo tuđe polne organe u svoje ruke - dodaje on.

>nastavak<

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by deran
U međuvremenu, žandarm je zbog pretrpljenih trauma upućen kod psihijatra
:smeh:

Jadan čovek.

U mom filmu bi ga silovao i psihijatar, ovako ranjivog i sluđenog.
Korisnikov avatar
By Blady
svasta, ovo sam negde citala, mislim na kviriji
Korisnikov avatar
By m..
meni je ovaj vrisak potpuno promakao

:lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

I los publicitet je publicitet! :vogue:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da, silovao ga u punoj ordinaciji... koji idiotizam... pandurija se usrala od svojih reakcija na muski dodir. :ves:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako sve zakuvavaju pred paradu.... :psovka:
By RACABG
ispalo na kraju da su bili u vezi i da je doktor hteo da ostavi pandura pa mu ovaj smestio ..... pederke su cudo.
By Kragi
Neodgovorno ponasanje prema drzavnom ORGANU, nema sta :P
By RACABG
te ORGANE treba uvek cvrsto drzati u shaci da ti ga ne uteraju
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by ns.happy
kako sve zakuvavaju pred paradu.... :psovka:
yep.....
Korisnikov avatar
By deran
Ali je prosto van svih rezona da neko ko je lekar "obljubi" nekog ko ima veneričnu bolest...:lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by deran
Ali je prosto van svih rezona da neko ko je lekar "obljubi" nekog ko ima veneričnu bolest... :lol:
Ma, to ti se čini.
Ti pederi ionako već imaju sidu.
Šta je to jedan triperčić pride?
:roll:
Korisnikov avatar
By deran
Sida nije venerična bolest i ne leče je dermatovenerolozi... :evil:

Ovako može da izgleda venerična bolest (gonoreja) kod muškarca... :duh:

Slika
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Znam ja šta je sida. :lol:
No, ti što prave pretpostavke o neutaživosti pederskih nagona verovatno sve trpaju u isti koš. :)
Korisnikov avatar
By deran
Znam i ja na čega se mislilo,al,eto,dosadno mi... :panker:

I naravno da si u pravu...:zavera:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Prošli put me je Ulix slikom zaražene vagine oterao da radim,
a sada bežim zbog ovih kratera na penisu. :uplasen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
derane samo da te obavestim da sam upravo jeo cerealije s mlekom kad ugledah tu ogavnu sliku koju si postavio. mozesh misliti dalje..... :barf: :oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!