Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaOriginally posted by Zaljubljena
Odavno nisam dobila u2u...nedostaju mi
I upalilo je
Originally posted by VixKod mene opet obratno. Teska mi je ta licna komunikacija. A ova na forumu je sjajna, ako neko odgovori na dosta tema mogu da stvorim sliku osobe sa prilicno detalja i da znam da li bih volela tu osobu da upoznam ili ne.
Volim da se u2uujem; oduševim se kad primim poruku, jer mi je to (neretko) jedina potvrda da neko čita ono što ovde pišem
A oboževam da se dopisujem sa ljudima koji pišu samo privatne poruke, a ništa javno. Pravo je uživanje čitati ih!
Originally posted by shutKod mene se do sad dobro pokazao, a cini mi se da je verovatnoca uspeha veca nego kod licnih poruka. Pisala sam vec na nekoj drugoj temi, ja donesem neke zakljucke o osobi ne samo na osnovu napisanog nego i na osnovu celokupnog ponasanja na forumu - kako reaguje na kritiku, da li mu/joj je uvek potrebna podrska, da li ume da obrazlozi ono sto je napisao-la, da li se fiksira na jednu ili par osoba ili ume da izbalansira odnose, da li je agresivna, blaga, popustljiva, tvrdoglava osoba itd itd. Svega toga nema u komunikaciji preko u2u, forum mi vise nalikuje na realni zivot.Originally posted by Dinaso to say
A ova na forumu je sjajna, ako neko odgovori na dosta tema mogu da stvorim sliku osobe sa prilicno detalja i da znam da li bih volela tu osobu da upoznam ili ne.
iako prilicno nepouzdan metod
Originally posted by alexandermagicAh, smetnuh sa uma...
...
Za vrijeme svog boravka na ovom forumu osobno sam tri puta prvi poslao poruku...
Originally posted by alexandermagicOriginally posted by MytoNe baš.
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?
Za vrijeme svog boravka na ovom forumu osobno sam tri puta prvi poslao poruku: dva puta administratoru vezano za promjenu prvobitnog nick-a i neki dan korisniku mici.
Originally posted by alexandermagicNisam ni pomislio da ima neceg uvredljivog
Ma kakav interni naziv, ja te tako oslovljavam od milošte. U tome nema ničeg uvredljivog.
Originally posted by Mytojock ja.
Volite li da razmenjujete privatne poruke na forumu?
Radite li to svakodnevno, kao uobicajen nacin komunikacije sa forumasima, ili ih koristite u slucaju kranje nuzde, kad bas morate?
I pitanje za one aktivnijie, koliko prosecno poruka dnevno primite/posaljete?
Originally posted by IriSUverih se i sama da poseduje kolekciju od neprocenjive vrednosti, sa intrigantnim sadrzajem, koji vredi i vise od 10 ojra po poruci.
inače, posedujem zlata vrednu riznicu uvreda koje sam dobila od odredjenih forumaša. pregled istih naplaćujem zainteresovanima 10jura po u2u-u
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!