Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Meni sam naslov ove teme "dobri prijatelji, a losi ljudi" zvuci nekako kontradiktorno :neznam: Mislim ko ce josh za svog prijatelja reci da je los covek?!
Bzv je ocekivati da svi sa svima imaomo idealne odnose (polazim od sebe), te tako ni moji prijatelji ne mogu prema svima da budu "dobri ljudi" sto ne uzimam u obzir jer me njihov odnos sa mnom prvenstveno zanima. Trudim se da budem maximalno objektivan, ne ustrucavam se da kazem sve ono sto mislim (prijateljima) o njihovom eventualnom odnosu sa nekim ... ali sam i tu da podrzim svaku njihovu odluku :)
Korisnikov avatar
By maka
Vrednujem ih ISKLUCIVO na osnovu sopstvenog iskustva. Ako su prema meni korentni,ne zanima me mnogo sta ko prica i tako to...
Korisnikov avatar
By *deni*
Priznajem da sam krajnje subjektivan, ali svakom u četiri oka kažem šta mislim da nije u redu u njegovom ponašanju.
Svakom.
:deni:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by V I V I S E C T
Absolutno dobre ili loshe osobe su samo iluzija. Niko nije dobar niti losh, sve zavisi od nasheg ugla gledanja.

i meni je malo tesko da se snadjem u tim kategorijama da li je neko dobar ili los covek....

kada pokusam, mogu da kazem da neki od mojih bliskih prijatelja nisu dobri ljudi....ali sta sad...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Uvek se trudim da razmisljam svojom glavom i pre svega gledam odnos te osobe prema meni. S druge strane, ako se neko ponasa nekorektno i nestabilno prema nizu drugih osoba, negde mi dodje mudro da u takav kontakt udjem sa izvesnom dozom opreznosti ili garda ili da ne ulazim uopste u komunikaciju. I najkorektnije osobe su nekada, negde prema nekome bile lose, sto ne znaci da bi ih trebalo automatski otpisati.
:sesir:
NOX
By alexandermagic
Originally posted by horus.
Kada "vrednujete" (kao ljude) svoje prijatelje da li uzimate u obzir samo njihov odnos prema vama, ili njihov stav prema celokupnom okruzenju?

Najbitniji mi je njihov odnos prema meni. :sweet:
Originally posted by horus.
Da li vam se desava da o nekome vlada vecinski stav iz okruzenja da je los covek...
Ne bih rekao "loš čovjek", ali...
Naime, po nekom pravilu, osobe od kojih drugi uglavnom zaziru, bilo zbog njihovog visokog društvenog položaja/reputacije/nezgodnog temperamenta/whatever, sa mnom razmjerno lako nalaze zajednički jezik. Takvi/e su mi prijatelji i zaista me do sada nisu iznevjerili na bilo koji način.
Osobe koje su inače većini simpatične i drage, meni su najčešće odvratne ili potpuno nezanimljive. :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by V I V I S E C T
Absolutno dobre ili loshe osobe su samo iluzija. Niko nije dobar niti losh, sve zavisi od nasheg ugla gledanja.

i meni je malo tesko da se snadjem u tim kategorijama da li je neko dobar ili los covek....

kada pokusam, mogu da kazem da neki od mojih bliskih prijatelja nisu dobri ljudi....ali sta sad...
Pa, mhm, da. Ali mozes reci da li je neko pretezno dobronameran ili zlonameran prema okruzenju, koliko mu je stalo do drugih, koliko je u stanju da napravi kompromis kada dodje do nekog sukoba interesa, i tako to. Ja cu vazda prednost dati nekom altruisticnom nad nekim ko je proracunat, koristoljubiv i samoziv.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by m..
Pa, mhm, da. Ali mozes reci da li je neko pretezno dobronameran ili zlonameran prema okruzenju, koliko mu je stalo do drugih, koliko je u stanju da napravi kompromis kada dodje do nekog sukoba interesa, i tako to. Ja cu vazda prednost dati nekom altruisticnom nad nekim ko je proracunat, koristoljubiv i samoziv.
sve i da sam se trudila nisam mogla bolje sastaviti. pronalazim da se moj stav na datu temu u potpunosti podudara sa m..-inim recima
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by m..
sve i da sam se trudila nisam mogla bolje sastaviti. pronalazim da se moj stav na datu temu u potpunosti podudara sa m..-inim recima
Vazda :D !

Ne volim da imam u svom okruzenju ljude koji mi ne zele dobro.

Oni koji svrsavaju na namerno nanosenje pakosti drugima, kad tad ce hteti da orgazmiraju i na meni.

Eto, meni je to definicija loseg coveka-da namerno cini zlo...iznova...
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Hys.
Oni koji svrsavaju na namerno nanosenje pakosti drugima, kad tad ce hteti da orgazmiraju i na meni.
:lol:

on: ja nemam drugare :(
Korisnikov avatar
By Daliborka
Loši i negativni ljudi me ne interesuju i uopšte ih ne konstatujem.
Ja volim cveće, negujem ga, uzgajam i prodajem.
:zen:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige
hehehe....i ti kazes "vazda"
vazda govorim vazda.
Korisnikov avatar
By Pluton
Hm... Sve je individualno.Ono što je meni ok,neće biti i nekom drugom.Neka osoba može biti deklarisana kao loša,ali možda su oni koji deklarišu još gori od nje. U svakom slučaju,prijatelj mi može biti samo ona osoba sa kojom imam nekakvu razmenu,a to uvek nekako osetim,ko može biti ok,a ko ne.
Inače,imam možda čudnu filozofiju,a to je da ne treba ljude tek tako isključivati. Pošto ne verujem u slučajnosti,mislim da nam određeni likovi ulaze u život da bi nešto naučili,savladali neku lekciju ili prosto sagledali sebe u nekom svetlu u kome se možda do tada nismo videli....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!