Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Winter
Ne znam gde bi s ovom temom :neznam: ....elem, kazne za parking , da li platiti ili ne.....imam dve kazne...stiglo mi je pre 10-ak dana da platim 1700 din ili će me tužiti.....danas je stiglo opet , za tu drugu kaznu ista priča....a za ovu prvu je stigla opomena....kaže da je sad kazna 2000 dinara, jer su troškovi opomene 300 din.
Ceo problem oko parkinga tj tih drakonskih doplatnih kazni je bio na proceni ustavnosti u Ustavnom sudu, ali ne merem nigde naći kako je odlučeno....našla sam samo neku odluku (ali ne piše jel to vezano za parking) kako se gradsko zemljište ne može rentirati...

Ako je neko imao sličnih iskustava, molim da kaže....jerbo ne kanim platiti sve dok me ne tuže, i dok mi ne stigne poziv sa suda....jel oni uopšte tuže????

:auto:
Korisnikov avatar
By Stripi
ili plati ili se žali pa čekaj da ode u zastaru.
A i nije ti to neka lova za platit a i dobra ti je opomena da drugi put paziš kako se parkiraš.
Korisnikov avatar
By Winter
Ja sam se parkirala kako treba,ali nisam na vreme produzila parking (sms-om).....i ne radi se o tih 3400 dinara....već o principu.....parking je 29 din u II zoni....a doplatna karta tj kazna je 1700 dinara, to je skoro 60 puta više....a to nema nikavog smisla...
I kazen se naplaćuju preme nekoj gradskoj uredbi tj odredbi koja nije u skladu ni sa Ustavom, ni sa Zakonom o saobraćaju....
Korisnikov avatar
By Myself
Ja nisam platila od maja.
Jos nisam dobila opomenu, al' cu u skorije vreme - garant.
Korisnikov avatar
By m..
Jbt, ja nemam nijednu kartu za svercovanje u gsb-u, a kamoli to. mora da sam neka uzorna gradjanka (mada sam i kola vozila citava 4 puta).
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
iskuliraj, pa ako te budu tužili izbegni da primiš poziv do zastarevanja. :)
Korisnikov avatar
By IriS
ja zaradila jednu, i isti dan platila.
kad sam slepica, pa se parkiram u zoni, doduše na neobeleženom parkingu... i razmišljam o ko zna čemu :gubitnik:

namerno sam platila, da kaznim budalu (sebe).
Korisnikov avatar
By Azdaja
hmmm... ja obicno omasim u kojoj sam zoni, ako sam u "extra" onda ispunim kao da sam u prvoj itd...jeste, naplacala sam se...:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
btw, dobro se raspitaj oko toga, da li smeju da naplaćuju parking i tako to.
ja se ganjam sa RTSom. dugujem im od samog početka, od kad je počela pretplata da se plaća. stizale mi opomene pred tužbu, ali tužba još nije. inače, RTS pretplata je neustavna, i niko ne bi trebalo da je plaća. ne znam za parking. možda je sličan princip, ako je bilo kakva odluka u vezi toga na ustavnom sudu.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam kada su takve kazne u pitanju totalni bolesnik ...

trudim se da ih ne dobijem .. a ako se desi sledećeg dana ranom zorom idem da platim ... od kada sam priveden i prenoćio u policiji plaćam sve kazne uredno i u zakonom predviđenom roku (a nekad i u predroku).

Jedino što me strašno nervira je to što nas sitne ribe love po malim jednosmernim uličicama a u Strahinjića Bana bi mogli da potroše ceo tabak kazni za jedno veče ...
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam platila bar 15 kazni za nepropisno parkiranje,i bar jos toliko zato sto nikad ne vezujem pojas. ne moze od toga da se pobegne, cim dodjem kuci iz bg-a dolaze panduri da mi uruce poziv na izvrsenje zatvorske kazne ako ne platim.zanci odlazem najivse sto mogu,al' na kraju mora da se plati:D
By fazza
Jednom sam platio kaznu, jebi ga, shto se mora - mora se. Chini mi se da je tada bila 1200 dinara, nisam siguran.

LM, zhurio sam negde, beshe neshto sabajle, oko 6 ujutru, rachunao sam da cu zavrshiti brzo jer, ako se ne varam, parking pochinju da naplacuju od 7, a ja se zadrzhao do mozhda osam sati. Sve svoje kazne i obaveze placam na vreme, baksuz sam ti ja za shvercovanje bilo kakve vrste.

Jednom me je i pauk odneo, e, to je vec dranje kozhe. Kazna je bila neshto manje od 100 evra, popizdeo sam!

Skoro mi je stigla i kazna za shvercovanje u busu, u koji nisam ushao jedno dve godine, a "uhvacen" sam u februaru ove godine, mesec dana poshto mi je ukradena zdravstvena knjizhica. Naravno da nisam platio.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
zar nije neka fora da ne mozes da registrujes auto (odnosno produzis registraciju) ako nisi platio sve te kazne?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by fazza

Jednom me je i pauk odneo, e, to je vec dranje kozhe. Kazna je bila neshto manje od 100 evra, popizdeo sam!
Meni su isto u Bg jednom digli auto, i taj put su digli valjda sve koji su tamo parkirali, u Crnogorskoj :-( Koštalo me samo 50€ ništa strašno :no:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KiWi

trudim se da ih ne dobijem .. a ako se desi sledećeg dana ranom zorom idem da platim ... od kada sam priveden i prenoćio u policiji plaćam sve kazne uredno i u zakonom predviđenom roku (a nekad i u predroku).

Jedino što me strašno nervira je to što nas sitne ribe love po malim jednosmernim uličicama a u Strahinjića Bana bi mogli da potroše ceo tabak kazni za jedno veče ...
Isto, mada ih ja i ne dobijam. Ali dolazili su mi panduri na vrata par puta da oduzmu burazu dozvolu (taj je vozio pijan i prolazio kroz crvena svetla, ali je parking uredno placao, lol). Jednom je pandur i usao u stan (valjda ga keva pustila), a onda sam ga posadila na 'maciju' fotelju, pa je nedocekavsi mog brata iz kuce izasao dlakavog dupeta.
By fazza
Originally posted by Stripi

Meni su isto u Bg jednom digli auto, i taj put su digli valjda sve koji su tamo parkirali, u Crnogorskoj :-( Koštalo me samo 50€ ništa strašno :no:
"Samo" 50? Imash neki popust, shta li? :) ) Tachno se secam da je kazna bila 7500 dinara, a evro je tad bio neshto veci od 80 dinara... Ma, divota! Meni su odneli u Cetinjskoj, blokirao sam ulaz u garazhu. :D Nenamerno, radio sam celu noc, zavrshio tek oko osam ujutru, izgubio pojam o vremenu...
By fazza
Originally posted by m..
Originally posted by KiWi

Isto, mada ih ja i ne dobijam. Ali dolazili su mi panduri na vrata par puta da oduzmu burazu dozvolu (taj je vozio pijan i prolazio kroz crvena svetla, ali je parking uredno placao, lol). Jednom je pandur i usao u stan (valjda ga keva pustila), a onda sam ga posadila na 'maciju' fotelju, pa je nedocekavsi mog brata iz kuce izasao dlakavog dupeta.
:roflmao: Kod mene svi gosti izlaze dlakavog dupeta, bez obzira gde sednu, jer kuca ima pristup svemu. :D
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Stripi

"Samo" 50? Imash neki popust, shta li? :) ) Tachno se secam da je kazna bila 7500 dinara, a evro je tad bio neshto veci od 80 dinara... Ma, divota! Meni su odneli u Cetinjskoj, blokirao sam ulaz u garazhu. :D Nenamerno, radio sam celu noc, zavrshio tek oko osam ujutru, izgubio pojam o vremenu...
imala sam 2 "pozdrava" od strane pauka.
jednom je bilo oko 6000, sto je bilo bas oko 100e.
drugi put je bilo oko 8000, sto je opet bilo bas oko 100e.
sledeci put kad budete hteli da znate koliko je evro, a nije vam menjacnica u blizini, samo zaustivate pauka na ulici i pitajte kolika je kazna, oni izgleda prate najbolje. :kopa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!