Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By fazza
Jebote, mogao bi tako da poginem negde. Odjednom se iskljuchim, idem kao zombi, sve radim automatski, pa shta mi Bog da! K'o velim, shta ce mi mozak od kuce do kola, to sve mozhe automatski. Ako iskljuchim mozak, valjda ce onaj mali biti u pripravnosti. :D

U glavnom, ulazim u lift, u levoj ruci drzhim kesu, u desnoj alarm za kola. Vozim se do prizemlja, mozak odmara. Izlazim iz lifta, mozak i dalje odmara, idem ka ulaznim vratima, usmeravam alarm za kola prema njima, pritiskam levo dugme, chekam zvuchni signal.............................nishta........................"ajdeee!!!!"..........mozak i dalje ne reaguje, ne znam shta cheka, da se izblamiram?! "Aha, u jbt, ovim se otvaraju kola, a ne vrata od zgrade", reche mali mozak i naredi velikom mozgu da poshalje signal mojoj desnoj ruci da pritisne prekidach na vratima. :doh:

Ajd' sad, radite i vi slichne stvari kad iskljuchite mozak, samo da chujem shta. :pervert:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ispadnem iz autobusa. Padnem niz stepenice.
Jao, jednom sam setao ulicom i pored mene je prosao tip s kosom skoro do zadnjice, a kako ja obozavam dugu kosu... Istog trena moja ruka, sama od sebe krece ka njemu, a ja potpuno nesvestan situacije. Tip se slucajno okrenuo i kada je video sta radim pobegao je glavom bez obzira.

Imam jos gomilu takvih, ali ne mogu da se setim svega.
Korisnikov avatar
By Madonna
vise puta sam ostavio mobilni u frizider
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ja jednom isao u prodavnicu. Kupim sve sto treba, platim. I ostavim sve na kasi.

Pokusavao sam da upalim TV mobilnim, i da telefoniram daljinskim.

@ Shut: Sto izbrisa ono za cetku?
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Jaoooo! Setio sam se! Bio sam jako mali igledao sam Duska. Uzasno mi se piski-riskilo. U jednom momentu sam krenuo da se olaksam i da baba nije pocela da vristi na mene ne bih provalio da pisam u kantu za djubre u kuhinji :smeh:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Ah, pa redovno krenem po jednu stvar, vratim se sa nekom sasvim drugom
napravim spisak za soping, i ne izvadim ga iz dzepa, kupim nesto sto mi padne napamet.
Vrlo cesto trazim hemijsku koju drzim u ruci.
Saljem poruku na broj nekoga koga pominjem, a ne onome kome je namenjena.
Nije da mi ne radi mozak- ja mozga nemam. :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by shut
:lol:

ja često radim takve bedastoće, pa se posle satima mučim da skontam gde je daljinski i kako su nestali članci koje sam čitala pre cca deset minuta (što je najgore, neki nikad i ne izrone, god only knows gde i kako ja to zafrljačim). ali sve me to ne brine kao što me brine odnedavno aktuelno zablejavanje dok prelazim ulicu. u poslednjih par meseci mi se 5-6 puta desilo da potpuno ne iskonstatujem semafore, gledanje levo-desno ka što me je mama učila i tako to... ne znam kako sam još živa, što od auta, što od izbezumljenih vozača koji su par puta hteli glavu da mi skinu kad sam im tako hladno išetala pred kola :closet:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Lepa Krepa
ne znam kako sam još živa, što od auta, što od izbezumljenih vozača koji su par puta hteli glavu da mi skinu kad sam im tako hladno išetala pred kola :closet:
Ma ja na to poceo da gledam kao normalnu pojavu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by E. M. O.
Ja jednom isao u prodavnicu. Kupim sve sto treba, platim. I ostavim sve na kasi.

@ Shut: Sto izbrisa ono za cetku?

101x mi se desilo da ponesem daljinski u grad, ono mobilni i daljinski - javim se ponekad na njega :retard:
By fazza
Ja se jednom sit naprichah s nekim, a sve vreme razgovora ga slabo chujem i govorim mu da se pomeri ili uradi neshto sa mikrofonom, jer "moj telefon je ispravan", da bi na kraju razgovora video da sam telefon drzhao naopachke, tako da je slushalica bila dole, a mikrofon gore. :blenta:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Palim cigaretu iako mi upaljena vec stoji u piksli, zaboravljam da iskljucim ringlu, udjem u prostoriju po nesto, a zaboravim po sta sam dosao, na pola kucanja poruke zaboravim kome je uopste i kucam, tresem pepeo u solju umesto u pepeljaru,daljinskim od klime pokusavam da upalim TV...poslednji krupniji ispad imao sam neki dan kad sam u kolac stavio permutovanu kolicinu oraha i secera pa sam umesto testa dobio bezoblicnu masu ( naravno odlepio sam kad nije uspelo, a satima nisam skapirao gde sam se zajebao )...
i tako...

:spliff: :spliff: :spliff:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by shut
ja kafu. ujutro bas i nemam struje u glavi pa mi pola sinapsi ne radi, bar dok ne prokenjam 10 postova na forumu. i onda se desava da kafa zavrsi u frizideru, da se osurim vodom za istu ili da mi ispadaju stvari iz ruku. problem vrele vode sam resila tako sto pijem nesulju bojlerushu, mislim da je to jedini nacin da se ne osakatim. prosipanje secera sam resila natreen-om.

meni se desava da iskljucim mozak u autobusu (tamo valja iskljuciti i mozak i cula - ili zabiti sluisalice u usi i uzeti knjigu), pa me uhvati neizdrz, pa ustanem da izadjem 3 stanice ranije, pa shvatim da sam skocila ko furija sa sedista i iskulirala izlazenje iz busa. onda se okrecem oko sebe i neprijatno mi je. lol.

nekad sam toliko nefokusirana da posle pola recenice naredjam neke reci bez smisla, pa me devojka cudno gleda.

da ne pricam kad nesto radim za kompom, pa me neko pita nesto. tako sam 1000x kevi i ostalima rekla da hocu jabuku, virsle, ili cim god su me nutkale, pa kad mi to donesu urlala sto me tove i odakle im ideja da hocu da jedem u 10 uvece.

mislim, ja krajnje retko iskljucim mozak, cesce sam fokusirana na nesto drugo, pa lupetam neke randomstine ako me neko gnjavi.

jao, nemam pljuge, a nisam se setila da kazem kevi da mi ostavi.
Korisnikov avatar
By m..
Ispadnem iz autobusa. Padnem niz stepenice.
Jao, jednom sam setao ulicom i pored mene je prosao tip s kosom skoro do zadnjice, a kako ja obozavam dugu kosu... Istog trena moja ruka, sama od sebe krece ka njemu, a ja potpuno nesvestan situacije. Tip se slucajno okrenuo i kada je video sta radim pobegao je glavom bez obzira.

Imam jos gomilu takvih, ali ne mogu da se setim svega.
ja sam mazila tako jamboliju u nekom kaficu, i onda sam ugledala sta mi radi ruka i shokirano je gledala nekoliko trenutaka i zapitala se kako ruka moze da mi mazi prasnjavu jamboliju punu smole od duvana. mislim, pipam ja tako stvari, pipam odecu nepoznatih ljudi (narocito ako materijal ima neku mekanu i neznu strukturu), pa se uzvrpoljim kad me provale. ali to je cesto beyond my control, ruka krene sama. a krenem i da popravljam kragne i slicno.

desava mi se i da zadjuskam na semaforu, ili ako stojim u busu (naravno, jedino ako slusam neku muziku), ponekad i krenem da otvaram usta, mada sam provalila da svi to rade, jednom su u busu 3 ribe jedna do druge otvarale usta, lol.

tu mi je najbolja prica jedne ortakinje, vozila se lastom u neko prigradsko naselje, i od dugog vremena iskljucila mozak i onda se uhvatila kako je nekoj ciganki zabola prst u rupu od zicanog kaisha i kako je ova zbunjeno gleda.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
off: Evo bas dok citam ovu temu zove me majka!

keva: Halo, ko je?
ja: Pa ja sam N!
keva:pa sta ti hoces?
ja:molim?
keva:pa sto se javljas na telefon?
ja:majka ti si mene zvala!
keva:.... ajde zdravo.
Korisnikov avatar
By CareBear
Trazim daljinac po kuci. I oko kuce. Sva sreca pa se nadje neko pametan da mi kaze da ga drzim u ruci.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jok, pošto sam po prirodi daydreamer naučio sam da istovremeno živim u nekim drugim svetovima i da delujem automatski u ovome.
Korisnikov avatar
By ns.happy
jako cesto udjem kod komsije umesto u svoj stan. jednom sam i jaknu skinuo i okacio na civiluk :-)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..

desava mi se i da zadjuskam na semaforu, ili ako stojim u busu (naravno, jedino ako slusam neku muziku), ponekad i krenem da otvaram usta
i da pevam....ali kao...bas, bas.....jednom sa se tako zadjuskala toliko da se nisam drzala ni za sta...pa je autobus skrenuo, a ja preletela pola busa u sletela nekom liku u krilo.....jos sam zaboravila da on mene cuje iako ja njega ne cujem, pa sam se izdrala 'IZVINITE!!!!'...

kad negde treba da idem ujutru, najpametnije mi je da se spakujem noc pre toga....mada...i onda......
....prvo nadjem sve stvari koje mi trebaju..a onda ih, iz nekog razloga, ispremestam po kuci...a onda krenem da ih trazim i premestam u sve manje i manje koncentricne krugove dok ne bude sve na dohvat ruke....

daljinski ne diram, ali cesto pokusavam mobilnim da ugasim TV u zbornici....maaa...seticu se jos...kad se malo razbudim :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!