Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U teretani Gymbox u Londonu nećete morati mijenjati utege na štangi poželite li povećati težinu za dizanje. Umjesto toga, jednostavno ćete posegnuti za novim čovjekom koji sjedi sa strane i čeka da ga netko odabere kako bi vježbao s njim.

Zaposlenici predviđeni za dizanje obučeni su u crne trikoe, a na prsima im je označena težina. Premda zvuči neobično i nezgrapno, vlasnik teretane Richard Hilton kaže da je vježbanje s ljudima stimulativno, a jedna od prednosti je i ta što vam čovjek s kojim vježbate neprestano pruža ohrabrenje i motivaciju.

Ima li boljeg motiva od čovječuljka koji vam nad glavom urla da napravite još deset ponavljanja? Za trening članovi teretane imaju na izbor pet različitih težina, od 30 do 155 kilograma.

Gymbox je u Londonu već poznat po jedinstvenim metodama vježbanja i neobičnim programima. Njima vlasnik ne daje uobičajene nazive, već lagani program vježbanja naziva 'pederskim', a aerobni trening za žene opisuje kao 'aerobik za sise'.
By alexandermagic
Mmm, zgodan muškarac u oskudnom trikou bi bio svakako stimulativan u npr. mojoj teretani, ali samo za gledanje tijekom treninga... Doduše, oni koji bi se meni eventualno i dopali da zamijene klasične tegove definitivno nisu visinom u kategoriji čovječuljaka i nije ih lako podići, sve i da to neko želi... :lol:

OnT: Bespotrebno pretjerivanje. Sprave i tegovi su dostatni.
Korisnikov avatar
By m..
jbt, onaj od 155 kg mora da je neki sklizak. mislim nezgodno je to sa ljudima jer nemaju rucke (ok, muski ljudi mogu da je imaju, al kontam ne bi bilo bas najzgodnije, lol).
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Evo jos nekih originalnih treninga koji su moguci u Gymbox-u:

Stiletto Workout

Become one of those girls with killer calves and thighs of steel. You know, the one's you really, really hate.

Nothing works your legs better than a pair of heels. So kick off you trainers and slip into a pair of the tallest, pointiest most shinyest workout weapons ever.

Pole Dancing

Want the body of a stripper and any man in town? Then this is the class for you.

Forget ballet, tap and modern, the coolest way to get in the best shape of your life is on a shiny silver pole. How you explain that to your mother however is an entirely different matter. Oh, and here’s why you shouldn’t try it at home.
By alexandermagic
Originally posted by m..
jbt, onaj od 155 kg mora da je neki sklizak. mislim nezgodno je to sa ljudima jer nemaju rucke (ok, muski ljudi mogu da je imaju, al kontam ne bi bilo bas najzgodnije, lol).
Nevjerovatna si. :lol:
By ~ Le Saint X ~
vala,ti 'tegovi' mi ne deluju nesto da bih zeleo da ih uhvatim
:)

ostajem pri bucicama
:)

mogli su da nadju neke lepse tegove
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mnogo je ekonomicnije sebi napraviti ili izroditi nekoliko balavaca.
Za starijima trcis, priredjuju ti kardio kad stignu, a mladje dizes kao tegove. Moze i kombinacija.
By жњ
jbt, zaposlicu se kao teg!! ^^
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Wilhelmina
Mnogo je ekonomicnije sebi napraviti ili izroditi nekoliko balavaca.
Za starijima trcis, priredjuju ti kardio kad stignu, a mladje dizes kao tegove. Moze i kombinacija.
To je za radnicku klasu. :eeek:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ
jbt, zaposlicu se kao teg!! ^^
Razmisljala sam da kazem bratu da otseta da vidi da li im treba.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!