Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by the1whowished
Ali nisu svi pametni kao ovi moji (strejteri).
Nekoliko mojih drugova je resilo da, zajedno sa profesorom srpskog, legitimizuje to ponasanje, i napravili su mali ,,Gej klub" (tako su se zvali).
Onda su namigivali jedni drugima i mazili jedni druge. Svi su strejt, i niko od njih nije to radio sa nekom vrstom karikiranja ili ma sa kakvom negativnom ideoloskom zaledjinom.
Pa zar to nije sjajno? :)

Moram priznati da smo mi gay people malo krivi sto su se strejteri tako udaljili jedan od drugih, jer na cak najmanju neznost izmedju njih mi pomislimo "aha ima tu neceg". To oni znaju/primecuju, tako da se zbog toga neki ustrucavaju da pokazu neznost prema svom dragom prijatelju.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Allkey
a ponekad se i maze po vratovima, ušima, kosama, leđima.
što je ekstremno gej,
ups, :hmm: ja takve scene zamišljam kao "predigru" kada me mrzi da masturbiram
:qqlele:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by the1whowished
Ali nisu svi pametni kao ovi moji (strejteri).
Nekoliko mojih drugova je resilo da, zajedno sa profesorom srpskog, legitimizuje to ponasanje, i napravili su mali ,,Gej klub" (tako su se zvali).
Onda su namigivali jedni drugima i mazili jedni druge. Svi su strejt, i niko od njih nije to radio sa nekom vrstom karikiranja ili ma sa kakvom negativnom ideoloskom zaledjinom.
Koja je to skola da se svi prebacimo tamo?!
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Meni je na pocetku sve bilo cudno, vidim najvece dzibere kako se ljube i kako sede jedni drugim u krilima i vataju se ... i naravno nisu gay, cak sta vise, 95 % njih su tezi homofobi (autohomofobi?) i tako sam ja shvatio da mogu da se ogrebem pa se i ja sad ljubim sa njima i sedim u krilima .... Divine ....
By жњ
Originally posted by Loni

Malo je nelogično da se neko ne gadi dlakavog kučeta, a gadi se drugog čoveka u krilu?
U čemu je caka?

Mislim da u ovom slucaju za to gadjenje nije presudan sadrzaj (dlakavo kuce/drugi muskarac), nego kontekst u smislu seksualno-socijalnog okvira (tabua) i onog sto se u plemenu smatra drustveno prihvatljivim ponasanjem, te onih prirodnih, ali potisnutih instikata i zelja koje doticne aktere moze zbuniti i i isparanoisati kako ih stavlja u opasnost od toga da im neko zalepi najgoru etiketu koju Srbija moze zalepiti jednom muskarcu. Tako da u sustini to i nije gadjenje, njego strah od socijalne kazne koja u Srbiji ima veoma visoku cenu (izbacivanje iz plemena), a ponekad i najvisu (ugrozen zivot).

Kada padnu maske, to sto si nazvao gadjenjem u dobroj meri nestaje... Idi u pab i posmatraj kako momci zapocinju vece... sterilno i na distanci, ali kako se redjaju krigle i popusta macho-persona, covek postaje manje orjentisan na spolja (drustvena pravila), a vise na svoje unutrasnje i osobu preko puta... distanca se smanjuje, pocinje tapsanje, unosenje i grljenje... uvek ista prica :klap:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by жњ
Mislim da u ovom slucaju za to gadjenje nije presudan sadrzaj (dlakavo kuce/drugi muskarac), nego kontekst u smislu seksualno-socijalnog okvira (tabua) i onog sto se u plemenu smatra drustveno prihvatljivim ponasanjem, te onih prirodnih, ali potisnutih instikata i zelja koje doticne moze da zbuni i isparanoise kako ih stavlja u opasnost od toga da im neko zalepi najgoru etiketu koju Srbija moze zalepiti jednom muskarcu. Tako da u sustini to i nije gadjenje, njego strah od socijalne kazne koja u Srbiji ima veoma visoku cenu (izbacivanje iz plemena), a ponekad i najvisu (ugrozen zivot).

Kada padnu maske, to sto si nazvao gadjenjem u dobroj meri nestaje... Idi u pab i posmatraj kako momci zapocinju vece... sterilno i na distanci, ali kako se redjaju krigle i popusta macho-persona, covek postaje manje orjentisan na spolja (drustvena pravila), a vise na svoje unutrasnje i osobu preko puta... distanca se smanjuje, pocinje tapsanje, unosenje i grljenje... uvek ista prica :klap:
:hail:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Loni
Ne znam da li je još nekom zanimljiva ova tema,
ali ja primećujem da i sami strejteri često žele da budu bliski u okviru istog pola na razne načine (ne mislim na sam sex), a da ih društvene konvencije sputavaju.

U Crnoj Gori se muškarci ljube kad se vide, a kod nas recimo vlada princip da je tako nešto nemuževno.
Koliko je muškaraca, čistih strejtaša, koji bi želeli da zagrle i izljube svog druga, ali to ne smeju.

U autobusima klinci sedaju jedan drugom u krilu, kupaju se zajedno, ali prestaju brzo da rade jer ih drušvo tera na to.

Imam osećaj da su i strejt momci udaljeniji jedni prema drugima više nego što bi hteli da budu da nema društvenih konvencija.
Malo mi je nelogično da neko ima potrebu da se mazi sa svojim kerom ili mačkom. Da ih mazi, stavlja u krilo, a navodno priča kako bi se gadio da mazi osobu istog pola.

Malo je nelogično da se neko ne gadi dlakavog kučeta, a gadi se drugog čoveka u krilu?
U čemu je caka?
moji muski (strejt) prijatelji uopste nisu takvi. mislim da su nesto tu gadljivi jedan na drugog, u smislu da izbegavaju bilo kakav fizicki kontakt. e sad nije da se grle maze i sede jaden drugom u krilu, ali se zagrle tu i tamo, poljube u obraz, doduse redje. dvojica se iz zajebancije zvalavila za novu godinu pre 8-9 godina, kada smo se svi upili ko letve i medjusobno ljubili do iznemoglosti. i iako je ta ekipa dominantno strejt i delimicno u nekim kilometarskim vezama, tu, osim mene, ima i 2 gay ortaka koje nista manje ili vise ne grle nego sebe medjusobno... onako, ljudi su neki nortmalni, nisu homofobicni, i nisu nesigurni u svoju seksualnost.

ne znam, ne zamjecujem razliku izmedju te ekipe i druge koja je dominantno gay sa strejt elementima. ne u tom smislu iskazivanja naklonosti na fizickom nivou.

e sad sto se onih klasicnih ekipa 'batica iz kraja' tice, mislim da je to balkanski patrijarhalni mentalitet koji ih sprecava da grle bilo sta (govorim o onim ekipama koje vidis po gradu, oni copori od po 10-15 misicavih bez ijedne devojke). nemam nesto kontakta sa takvima, ali kontam da su takve ekipe uvezane ko creva i da je tim ljudima jako stalo sta ostatak copora misli o njima i da im je onda neprihvatljivo da ortaka zagrle ili nesto, mozda ga eventualno potapsu po ledjima, ili drugarski nabodu pesnicom u rame, lol. kod tih mi nije jasno kako uopste ikad nadju devojke.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!