Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ~anAMORphOsé~Originally posted by sleepingsun???
ima preslatka konobarica u aNA 4 pistolja u bGU:trep:
ana 4 pistolja???
radi u oruzarnici?
Originally posted by Clockwork Orangepogotovo preko dana, cesto sluzi bez majice
Ja bih da preporucim momka koji radi u kaficu na tvrdjavi, blizu sata. U pitanju je lokal gde se prodaju (ili su se ranije prodavale neke majice). Decko je ranije radio u teretani u koju sam isao i stvarno je lepo gradjen, pa ko je za eye candy, neka ode gore.
Originally posted by ~anAMORphOsé~
Cek, ja te ne razumem
kafic se zove:
ANA 4 PISTOLJA????
ili je konobarica Ana i radi u kaficu
4 PISTOLJA
Originally posted by jovanabeogradBoze,kakva naziv!Originally posted by ~anAMORphOsé~
Cek, ja te ne razumem
kafic se zove:
ANA 4 PISTOLJA????
ili je konobarica Ana i radi u kaficu
4 PISTOLJA
Kafic se zove "Ana 4 pistolja".
Ozbiljno, najozbiljnije.
Originally posted by castorHvala na objasnjenju
Ani 4 pistolja
lik iz stripa, koliko se secam pominje se u Kit Teleru
Originally posted by Lakiboy_nsa konobarima baksis ostavljas samo ako su gay?
^
Bi, gay svejedno samo dok vole momke
Ok sad znam, hteo sam onom malom plavom, nizem ostaviti poveci baksis proslu subotu ali nisam bio siguran da li je gay sad kad znam ima da ga okitim parama sledeci put
Originally posted by SwanheartNe nego ako su ljubazni i ako mi se svide ako su + jos i gay mojoj darezljivosti nema krajaOriginally posted by Lakiboy_nsa konobarima baksis ostavljas samo ako su gay?
^
Bi, gay svejedno samo dok vole momke
Ok sad znam, hteo sam onom malom plavom, nizem ostaviti poveci baksis proslu subotu ali nisam bio siguran da li je gay sad kad znam ima da ga okitim parama sledeci put
Originally posted by Lakiboy_nsHahaha...mislim da nije toliko presudno sto je crn,vec sto je mladji
@Anamorphose-a njegov decko je crn, znaci on voli crne momke...ja sam crn....eto nama novih momaka
Originally posted by ~anAMORphOsé~Nema veze mene piletina voli a i ja volim njih a i gledao me je na interesantan nacin dok sam narucivao pice.Originally posted by Lakiboy_nsHahaha...mislim da nije toliko presudno sto je crn,vec sto je mladji
@Anamorphose-a njegov decko je crn, znaci on voli crne momke...ja sam crn....eto nama novih momaka
tako da...
ti si,ipak,stariji cika (u odnosu na Marka)
a on piletina
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!