Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Da, citao sam u novinama pre par dana... Akcija vredna paznje, da se malo vise okrenemo prirodi, i skrenemo paznju na njene lepote...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni znao za tu Djavolju varos do pre 2 minuta kada videh na vestima B92.

A mislio sam da su ih izabrali vec pre neku godinu... :nerd:

Po B92 na 8. je mestu... i penje se polako ali sigurno.
Korisnikov avatar
By avalon
Ovo su cuda prirode...
A to od pre par godina, to je bio izbor "ljudskih ruku delo".
Korisnikov avatar
By mmiki
Ja sam bio 2 puta tamo...
Ako se malo vise javnosti skrene paznja na nju mozda ce i srediti neki prilaz do tamo, kao i prilaze drugim prirodnim lepotama.... Treba se sat vremena pesti po gromadinama kamenja i provlaciti kroz granje da bi sa neke stene pazeci da ne padnes i pogines iz daljine posmatrao tu varos.........
Korisnikov avatar
By Dirrty
Aaaaaa... sad kapiram! :kosa:

Inace sva ta cuda odobravam, sem statue Isusa u Riu... I mean what the hell! Izbacili egipatske piramide zbog toga?!

A i glupost je porediti npr. Aifel Tower, Statue of Liberty i Sidney opera house koje su izgradnjene u poslednja 2 veka... sa piramidama koje su izgradnjene pre 4 milenijuma...

Inace Machu Pikchu je bio moj favorit, eventualno Petra.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Gluposti!...nije ni cudo zasto napreduje na listi...pa kad nismo imali ni jedno svetsko cudo...pa ajde bar prirodno da imamo...Kladim se da samo iz Srbije i znaju za ovo glasanje...Moramo biti nebeski narod!

Nole!Kosovo!Nole! :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Deity Marduk
Gluposti!...nije ni cudo zasto napreduje na listi...pa kad nismo imali ni jedno svetsko cudo...pa ajde bar prirodno da imamo...Kladim se da samo iz Srbije i znaju za ovo glasanje...Moramo biti nebeski narod!

Nole!Kosovo!Nole! :smeh:
Nisi skapirao :mirnatetko:
Glasanje traje već neko vreme, ali se kod nas tek ove nedelje pročulo za to. Prvo objavio Blic, pa B92 itd (kojim već redom).
I svi srblji skočili da glasadu za svoje. A do konačnih rezultata ihihi... do kraja 2008. DO tada će već simlni neki mali narodi da otkriju da ima i nešto njihovo pa će da skoče.

I bili bi lepo da Đavolja varoš uđe u 7. U čemu je tu problem? Što sad "Kosovo-Nole-Kosovo"?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Dirrty19g
Nisam ni znao za tu Djavolju varos do pre 2 minuta kada videh na vestima B92.
Ja ni sad zapravo ne znam da postoji :puzzle:
Aj, bum glasala :cheer:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
ne zelim da ucestvujem u toj prevari - svako za svog :durenje:
trebali su da onemoguce takav nacin glasanja
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
pa ne mislis valjda da ce za, nekih, 2000 god deca da uce u skoli koja su cuda prirode izglasana na tom.i.tom sajtu ....

ma daj ... i to glasanje je prevara sama po sebi .... neko se tu promovise... lepo je ako se nadjemo tamo .... i mi da se malo promovisemo ..... to je sve ....

nije bre to ne znam kakva prevara ........ :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nije samo svako za svog, glasao sam i za neke arhipelage i jezera u Juznoj Americi
et tok :snob:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dirrty19g
Aaaaaa... sad kapiram! :kosa:

Inace sva ta cuda odobravam, sem statue Isusa u Riu... I mean what the hell! Izbacili egipatske piramide zbog toga?!

A i glupost je porediti npr. Aifel Tower, Statue of Liberty i Sidney opera house koje su izgradnjene u poslednja 2 veka... sa piramidama koje su izgradnjene pre 4 milenijuma...

Inace Machu Pikchu je bio moj favorit, eventualno Petra.
Egipatske piramide jesu jedine preostale od 7 svetskih cuda Starog sveta :D
Petra je bila moj favorit i drago mi je da su usle u 7 novih.

Djavolja varos stvarno spada u 7 prirodnih cuda sveta, bio tamo vise puta i ostao bez daha svaki put!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma nisu bre.
Jedine piramide koje su navedene jesu one iz Mexica!
Makar ja nisam primetio da se spominju...
Korisnikov avatar
By greek_lover
hm ... Dirrtyyyyy ....

Seven Wonders of the Ancient World

Main article: Seven Wonders of the Ancient World

The historian Herodotus (484 BC–ca. 425 BC), and the scholar Callimachus of Cyrene (ca 305–240 BC) at the Museum of Alexandria, made early lists of "Seven wonders" but their writings have not survived, except as references. They included the Great Pyramid of Giza, Hanging Gardens of Babylon, Statue of Zeus at Olympia, Temple of Artemis at Ephesus, Mausoleum of Maussollos at Halicarnassus, Colossus of Rhodes and Lighthouse of Alexandria.

The Greek category was not "Wonders" but "theamata", which translates closer to "must-sees". The list that we know today was compiled in the Middle Ages—by which time many of the sites were no longer in existence.

a i link ka tome je: http://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Wonders_of_the_World
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim na proslogodisnji izbor za novih 7 svetskih cuda, dela ljudskih ruku...

Taj spisak sam komentarisao.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Pa na to mislim i ja!
Piramide u Gizi ne mogu da budu izabrane u 7 novih svetskih cuda, zato sto one vec jesu jedno od 7 svetskih cuda starog sveta. Ne mogu da budu reizabrane u svetsko cudo kad vec jesu svetsko cudo!!!
Pobogu! :D

http://www.new7wonders.com/classic/en/n ... on_070707/

Citas li ti linkove koje ti ja saljem?! :smeh:

A jel si glasao ti za Djavolju Varos ... ajd, malo domoljublja nikom nije skodilo :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa nisam znao da se taj spisak antickih cuda i dalje podrazumeva, i da je to razlog sto nisu usla na drugi spisak.

Nisam obavesten! :teletabisi:

Ma isao sam na taj sajt, i jako je naporan.
Moram da izaberem cak 6,7 kandidata!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by greek_lover
E pa sad smo te obavjestili! :pucaodsmeha:
Ko se ZADNJI smeje, NAJSLADJE se smeje! :zavera:

Ma, to i dalje ne menja moje misljenje da je jako glupo u ovom novom spisku cuda, poredjivati nesto napravljeno pre 2, i nesto pre 10 vekova!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by RED BUTTON
pa ne mislis valjda da ce za, nekih, 2000 god deca da uce u skoli koja su cuda prirode izglasana na tom.i.tom sajtu ....
U svakom slučaju ja sam Đ.V. upisao u plan časa kao primer Spomenika Prirode koji nije prastaro drvo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!