Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
kad mi bude bas bas dosadno, oshacovacu ga...

poz
Korisnikov avatar
By KiWi
umemorisao sam ga pа ću ga obići ... nemam vremena sad :(
By alexandermagic
Evo bacih pogled, drugar ti je duhovit i prepoznaje nekvalitet: "Ne želim da ispadnem gaga-hejter, mislim da fufa ima par dobrih ideja, par dobrih pesama, par interesantnih kreacija. Na kraju krajeva, uvek mogu jednostavno da prebacim kanal." :D

Možda pogledam još koji put.
Korisnikov avatar
By Delete
Nije loš, blogić za razbribrigu. Ako bude redovnih posetilaca ove teme, koji će da me podsete na postojanje bloga, verovatno ću ga posetiti još koji put.
P.S. Prenesi drugaru da se štaviše piše sastavljeno. :D
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Blog je u fazonu fensi sam cica, mnogo mi se dopao "Seks i grad" i tako bih i da se furam, sad ću još i pamet da delim i da dokažem da mogu da budem stylish i wise u isto vreme. E mila moja -- nit' si arbitar elegancije, nit' si baš nešto vrcavo-duhovito--jurodiva, već si jedna od opštih mesta fenomena wanna be Keri Bredšo sa potencijalnim završetkom kao očajna domaćica (i to u slučaju srećnog kraja). Jedino ti ne fali kučkarluka, ali toga smo se već naslušali (i preslušali), a i nije neke posebno tankoćutne sorte. Zaključak: još jedna upropaštena sudbina brendomanskom fascinacijom i učenjem napamet fraza iz kolumni iz Kozma (umesto članstva u lokalnoj biblioteci) u kombinaciji sa providnom strategijom -- ako citiram Byrona (a biće da je taj citat i sve što o dotičnom znam) mora da sam extra-classy. Yeah, right!

Izdati sudski nalog za zabranu prilaska pod hitno!:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Rei
Dudo, da te nema, trebalo bi te izmisliti :jerry:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Dušan Maljković
Blog je u fazonu fensi sam cica, mnogo mi se dopao "Seks i grad" i tako bih i da se furam, sad ću još i pamet da delim i da dokažem da mogu da budem stylish i wise u isto vreme. E mila moja -- nit' si arbitar elegancije, nit' si baš nešto vrcavo-duhovito--jurodiva, već si jedna od opštih mesta fenomena wanna be Keri Bredšo sa potencijalnim završetkom kao očajna domaćica (i to u slučaju srećnog kraja). Jedino ti ne fali kučkarluka, ali toga smo se već naslušali (i preslušali), a i nije neke posebno tankoćutne sorte. Zaključak: još jedna upropaštena sudbina brendomanskom fascinacijom i učenjem napamet fraza iz kolumni iz Kozma (umesto članstva u lokalnoj biblioteci) u kombinaciji sa providnom strategijom -- ako citiram Byrona (a biće da je taj citat i sve što o dotičnom znam) mora da sam extra-classy. Yeah, right!

Izdati sudski nalog za zabranu prilaska pod hitno! :evilgrin:
This is a bit rich coming from you.
But I understand - it takes one to know one.
E, sad slobodno napisi sta god hoces.
By Paris

Više se radi o dunno-who-i-wanna-be :klavir: Od Lady Gaga do tehnologije, preko Linuxa do Ksenije Pajčin i sve to na blogu koji se zove Dizajn :klavir:
By Pending-For-A-Bending
Ne znam... i meni su Dusanova baljezganja upravo to- baljezganja. Ipak ima ljudi koji se kunu u njegovo pisanje, tako da valjda sve zavisi od ukusa.

Naravno glupo je da jedan kvazi pisac poput DMa sudi drugima jer ne vidim po cemu je on to tako kompetentan
By RACABG
vazno je pljunuti na sve i svakoga
vazno je sta je u tudjem loncu a ne u nashem
prostacka posla u svakom slucaju
Korisnikov avatar
By webSTAR
ma ljudi bre, svako ima svoje misljenje . . . nijedan blog nije savrsen . . . upravo to, ukusi su razliciti, niko ne zeli da bude skeri bredso, pobogu, nije ona jedina koja pise.

bitno je da svako pokusava nesto da postigne. ako se nekom ne svidja, neka. i to je komentar. bitno je biti iskren, a ne pljuvati po tudjem trudu, bez ikakve veze.

ipak je ovo GS . ako se mi ne podrzavamo i savetujemo medjusobno, ne znam ko ce.

budimo konstruktivni, a ne destruktivni.

pozdrav svima, i svakome puno srece, sta god da radi!
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by webSTAR
ma ljudi bre, svako ima svoje misljenje . . . nijedan blog nije savrsen . . . upravo to, ukusi su razliciti, niko ne zeli da bude skeri bredso, pobogu, nije ona jedina koja pise.
Ali miko, ona ne piše ništa, to je samo kobajagi za seriju... :mazi:
Korisnikov avatar
By Dominion

wtf crawled up your ass?
By alexandermagic
Pitam se da li bi pojedini komentari na ovoj temi bili takvi kakvi jesu i da se korisnik Dušan M. afirmativno izjasnio o ovom blogu? Ili je samo bitno kontrirati mu po svaku cijenu? Nda. :nesiguran:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by alexandermagic
Pitam se da li bi pojedini komentari na ovoj temi bili takvi kakvi jesu i da se korisnik Dušan M. afirmativno izjasnio o ovom blogu? Ili je samo bitno kontrirati mu po svaku cijenu? Nda. :nesiguran:
Sustina je da su ljudi ljudi i da se ne menjaju. Postoji sablon. Kao sto je RAu u dusi da se svadja s bilo kim u vezi bilo cega, tako ce i Dusan sve da opljuje sto nema veze sa poliandrijom i Mu-Mu plemenima. Ja cu da krenem automatski da ga napusavam zato sto je on automatski napusio nesto. Da se pozitivno izjasnio ne bih verovatno nista ni napisao.

Vuk dlaku menja, ali cud nikako
Korisnikov avatar
By ns.happy
slazem se sa bbb. deni je napisao na jednoj drugoj temi savrsen post koji sam sacuvao.
Originally posted by *deni*
Ma mi pederke smo opterecene golemim sujetama, sindromom kvazi diva, zatim utrkivanjem koja ce ispasti pametnija, koja ce kojoj više doskociti i zapušiti joj usta, te na taj nacin doživeti mentalni, a neke i fizicki orgazam.
Bezveze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!