Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kao neko ko redovno prati Lazy Town zbog lichne edukacije...sluchajno mi upao u oko gospodin Sportacus koga igra Magnús Örn Scheving (45god.)

E sada pitanje ko ce od vas moci da mrda ovako kada navrshi 45godina?

BONUS pitanje: Da li neko osim mene voli Lazy Town?

''

''

Chak se i meni igra fudbal kada njega vidim s loptom.:tamoamo:
Korisnikov avatar
By XerYuS
Video sam ovog tipa nekoliko puta u nekom decijem programu na nekom nemackom kanalu. Svaka mu cast! nemogu ja ni sad tako da "mrdam" kao on a kamoli sa 45 godina. A za Lazy Town nisam cuo dosad... Sta je to ustvari?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Lazy Town je dechija serija koja propagira igranje, sportske slatkishe (voce) i veoma je efektivna u smanjenju % obesnosti kod dece u Islandu.
Josh da se napravi verzija za odrasle, poshto iz dana u dan sve deblji ljudi oko mene. :povez:
Korisnikov avatar
By jukie
Ono što se meni jako sviđa kod te serije je što je realna: svi likovi imaju svoje slabosti koje ne prestaju posle privremenog preobraćivanja, tj. čim mu opadne koncentracija Stindži ponovo postaje cicija koji viče "Moje!", Zigi ponovo kreće da ždere lizalice i čokolade, Piksel opet sedi zabuljen u kompjuter 24 sata dnevno, a svi zajedno nastavljaju da budu toliko glupi da ne umeju da odmah prepoznaju prerušenog Robija Rotena (sa drugačijom frizurom i odećom i veštačkim brkovima). Očigledno je da se od jabuka i skakanja naokolo ne postaje pametniji.

A taj lik koji glumi Sportakusa mi se uopšte ne sviđa jer jako liči na jednog siledžiju iz mog razreda koji me je maltretirao svaki dan i isto se bavio sportom
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by V I V I S E C T
u smanjenju % obesnosti kod dece u Islandu.
jel to simultani prevod obesity? :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By KiWi
Volim taj cartoon-like način snimanja dečijih serija ... tipa Jagodica Bobica i slične :) ... ali je radnja stvarno smešna (verovatno je zanimljiva deci od 3-5 god) ....

Sportacus je totalno hot :) I stvarno je fizički u odličnoj kondiciji (nisu samo mišići za fotkanje) :)

... mada ... sve teže vratolomije radi tim kaskadera (potraži snimanje serijala crazy town na netu)
By Pending-For-A-Bending
Joj, ja sam je redovno pratio iako mi je isla na kurac (poput mocnih rendzera kad su vestice). Verovatno je deci super. Inace, verovatno su mi isli na pishu zbog one Stefani. Znaci ona je smor. Jedino mi je gradonacelnik bio strava lik
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!