Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Na ovaj zaključak me dovodi slučaj koji mi se dogodio jutros. Sinoć sam po odlasku sa posla razmišljao o problemu koji imam na poslu (nije personalni, već problem je problem čisto tehničke prirode) i tešio sebe kako je nepremostiv i kako neću moći da ga uradim sam, već ću nekog iskusnijeg morati da smaram da mi pomogne. Jutros sam pre posla imao jednu od onih ... kako bih to nazvao „vratolomijskih“ seksualnih igrarija. Sav sam bio razmrdan i veseo kada sam stigao na posao, problem sagledao iz potpuno drugog ugla i rešio ga u par minuta planiranja ...

Onda sam putem MSNa proćaskao o tome sa par poznanika i shvatio da i njima „klikeri bolje rade“ posle seksa. Pa je jedino logično pomisliti da je posle seksa bistrija glava i da se lakše misli :)

Da li se slažete sa ovim?

A šta je sa suprotnim? Da li nemanje seksa može da umanji efikasnost upotrebe klikera?
By Kragi
A jel si razmisljao o tome da si sinoc dosao sa posla posle verovatno 8 sati rada i da nisi bas mogao da razmisljas kako treba? :D
I da je jutro i odmorna glava uvek najbolje za rad tzv. klikera? :D
(imao ili nemao sex) :D
Korisnikov avatar
By zivotjeljut
axaxxaxaxaxaxxaxaxaxax
jbt,sta sve necu ovde procitati!
Korisnikov avatar
By Insorcer
:roflmao:

..nauchna studija je pokazala da ljudi sa IQ vetjim od 120 imaju mnogo manju potrebu za seksom od osoba koje imaju IQ100. Ako njima sex ne treba da bi reshavali ozbiljne logichke probleme, sumnjam da je i tebi mogao mnogo pomotji :mazi:

..stvar je najverovatnije u odmornoj pameti, kako KgCS3 reche!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KgCS3
A jel si razmisljao o tome da si sinoc dosao sa posla posle verovatno 8 sati rada i da nisi bas mogao da razmisljas kako treba? :D
I da je jutro i odmorna glava uvek najbolje za rad tzv. klikera? :D
(imao ili nemao sex) :D
ma dešava se meni izjutra da ne mogu da se sastavim ... do ručka se razvlačim ...

mislim baš da me je seks razmrdao :)

nisam bezveze napravio temu, znam ja kako sam usporen do podneva :)
By Kragi
Ja ipak mislim da si samo pod utiskom dobrog sexa ..... No moje misljenje :)
Korisnikov avatar
By kal zakath
Prema svemu što si napisao (i ako je tvoja teorija tačna), došao sam do zaključka, da si do jutros bio nevin.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by kal zakath
Prema svemu što si napisao (i ako je tvoja teorija tačna), došao sam do zaključka, da si do jutros bio nevin.
ako pod nevin smatraš da tako nešto do sada nisam doživeo, onda sam bio nevin :)
By relaxBG83
ne mislim da je "glava bistrija" ali činjenica je da smo nakon toga smireniji, pa nekako iz boljeg ugla sagledamo neke stvari
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Armand

..nauchna studija je pokazala da ljudi sa IQ vetjim od 120 imaju mnogo manju potrebu za seksom od osoba koje imaju IQ100. Ako njima sex ne treba da bi reshavali ozbiljne logichke probleme, sumnjam da je i tebi mogao mnogo pomotji :mazi:

moj iq je verovatno 50 koliko mi je potreban sex ponekad....ma kakav debil, inbecil... :smeh:

ON nije mi bistrija glava posle sexa...:jelka:
Korisnikov avatar
By mish_beli
dakle u tome je ...problem? :isus:
ok, konkurs otvoren do daljenjeg..
hoce li neko da mi razbistri glavu? :odrasti: :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Hys.

Koja naucna studija?

Brinem se za svoj ajkju sada :smirk:
By superfly
Originally posted by zivotjeljut
axaxxaxaxaxaxxaxaxaxax
jbt,sta sve necu ovde procitati!
:) da se naježiš.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma meni je posle sexa sve raaaaaaaaaavnooooooooooooooo.. I da mi nestane glava tada boleee me... Ziveo sex! :eya: :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By KiWi
ništa mi ne pre ostaje, osim da ponovim eksperiment i vidim da li teorija izneta u uvodnom postu drži vodu ...
Korisnikov avatar
By toni79
hahaha! ne, nisam dosla do istog zakljucka, a i sex mi je tricky. nekad sam nakon seksa puna energije, a nekad zaspem u roku odma.
Korisnikov avatar
By ns.happy
trebao bih da se kresnem, imam ispit uskoro...:zongler:
Korisnikov avatar
By KiWi
ti malo malo pa ispit ... :) ajde begaj na ispit umesto da ovde trošiš vreme :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
..nauchna studija je pokazala da ljudi sa IQ vetjim od 120 imaju mnogo manju potrebu za seksom od osoba koje imaju IQ100.
'el ima negde da se pročita taj uzlet moderne nauke?

nešto se mislim, kakva li bih tek bila sa >iq120... kuću na kurve raskućila? i na kraju ušla u isti biznis? češala se o ljude u busu? (ok i sorta did do it once :roflmao: ) missim stvarno...
Korisnikov avatar
By KiWi
ako je to stvarno istina, moj IQ s toplijim vremenom postaje sve manji i manji ... A zimi raste do neslućenih visina :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja posle trcanja recimo osetim kako mi je i koncentracija i generalno psiho-fizicko stanje bolje a posle sexa obicno imam samo neki zadovoljni kez i sjaj u ocima :D

To kod tebe ima verovatno veze sa oslobadjenjem od napetosti....pomocu sexa si se opustio, uzivao, oslobodio se stresa i u tom momentu bio sposoban da racionalnije razmisljas i resis problem.
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa normalno.... malo razmrdavanja pa jos i hormoni se uzburkaju - i eto tebi efikasnosti.
naravucenije: sexaj se cesce:dominion:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Lepa Krepa
..nauchna studija je pokazala da ljudi sa IQ vetjim od 120 imaju mnogo manju potrebu za seksom od osoba koje imaju IQ100.

nešto se mislim, kakva li bih tek bila sa >iq120... ?kuću na kurve raskućila? i na kraju ušla u isti biznis? češala se o ljude u busu? (ok i sorta did do it once :roflmao: ) missim stvarno...
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By m..

Onda sam ja onaj izuzetak koji potvrdjuje pravilo?

Mislim da ta studija pojma nema, ljudi sa IQ > 120 imaju daleko siri spektar interesovanja, aktivnosti i zanimacija, pa verovatno ispadne da sex predstavlja manji procenat onoga sto im se u trenutku radi, al ne verujem da je kod inteligentnih ljudi manji libido, bar moje prakticno iskustvo na terenu govori suprotno (bolji sex sa inteligentnijim ljudima, i nista manji libido kod istih).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Hys.

Koja naucna studija?

Brinem se za svoj ajkju sada :smirk:
naucna studija koju su radili IQ 98.
Korisnikov avatar
By m..
E, da. ja bolje radim ako sam imala orgazam ujutro, al to je nekako zato sto sam manje vise zadovoljena, pa me eventualna napaljenost ne baguje dok radim, lol. Ne bih rekla da mi mozak bolje radi, nego sam fokusiranija.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Hys.
Originally posted by Lepa Krepa

nešto se mislim, kakva li bih tek bila sa >iq120... ?kuću na kurve raskućila? i na kraju ušla u isti biznis? češala se o ljude u busu? (ok i sorta did do it once :roflmao: ) missim stvarno...
:pucaodsmeha:

ehm da, bila sam u grdno manijačkoj fazi... :blush:
Korisnikov avatar
By De Profundis
U jednoj od Seinled epizoda se tvrdilo suprotno: muškarac nakon seksa tupi, a žena je bistrija. Naravno, u tome ima mizoginije za izvoz.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam da li je bistrija, ali svakako rasterecenija... jer ne moram vise da razmisljam kako sam zeljan ku*ca, i da trosim energiju na samozadovoljavanje :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!