Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
... sportske komentatore. :klux:

Jer mogu biti nevidjeni baksuzi.

Chim pohvale nekog nasheg igracha ili tim, odmah ali momentalno nashi pochnu da gube. Prave nebrojeno greshaka koje nisu tipichne za njihovu veshtinu i nivo igre.

Nebrojeno puta mi se desilo da li igrao odbojku na pesku ili drzao Hall of Heroes (GW ftw.) Da kada nas neko pohvali, poput posmatracha ili nekog chlana tima...Jednostavno svi pochnemo da pravimo greshke...gubimo od nekih debiliteta.
Iako smo uigrani i znamo kako ce ko reagovati u nekoj situaciji, kao dobro podmazana mashina gde nema frikcije izmedju delova...onaj osecaj kada tim igra kao jedan. Kada nas neko izbaksuzira ili sami sebe "ala ih jebemo" taj momenat je pochetak tzv. failure cascade.

Bez obzira da li verujete da su vashi miljenici na terenu izbaksuzirani od strane komentatora ili ne.

Da li vam nekada dodje da pochinite neko krivichno delo prema komentatorima?
Korisnikov avatar
By Li
To se i meni desavalo dok sam trenirala basket...
Cim me pohvale... izbaksuziraju me:alikako:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne treba ih ubiti od batina. Mnogo delotvornije je kazniti ih sa 50.000 din svaki put kada pohvale nekog igrača bilo kog tima ... pa da vidim :D
Korisnikov avatar
By .L O S T
pa oni zaista se mnogo pale.... postoji lek i za njih a nije krivicno delo... uzivaj u prenosu sa ukljucenim mute:freddy:
Korisnikov avatar
By deran
Ne bih ih baš ubio od batina,ali mi se javlja želja za pokojom ćuškom,ne zato što su izbaksuzirali nekog,nego zato što melju i melju i meljuuuuuuuuuuuuuu bez kraja i konca:avalon:
Korisnikov avatar
By m..
ja bih samo onu kokosku koja je komentarisala gimnastiku na olimpijskim igrama u atini, ima neki nazalni seljacki glas i prica kojekakve besmislice sve vreme. inace slabo, ali izuzetno slabo gledam sport, a i kada gledam, nekako ne cujem komentatore (to je verovatno zato sto se sve vreme kod nekog raspitujem o pravilima igre i tome kako se dobijaju poeni, ili pitam 'zar nisu nadal i federer jedan te isti?' lmao).
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
j'zar nisu nadal i federer jedan te isti?' .
weeeeeeeeeeee nisam jedina!!!

:kesa:
Korisnikov avatar
By Nandor
Originally posted by V I V I S E C T

Chim pohvale nekog nasheg igracha ili tim, odmah ali momentalno nashi pochnu da gube. Prave nebrojeno greshaka koje nisu tipichne za njihovu veshtinu i nivo igre.
Ja sam primetio da kad god pohvale Djokovica,znaci momentalno izgubi i to uvek u kljucnim momentima.Mislim nisam sujeveran,ali ovo vec postaje spuky....:hypno:
Korisnikov avatar
By scout_finch
zato je koratj kralj.on kad dozove vasilija ostroskog pobeda skoro da je zagaranotvana:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by scout_finch
zato je koratj kralj.on kad dozove vasilija ostroskog pobeda skoro da je zagaranotvana:lol:
Hahahaha, jao, koji je to kralj!

Inace, nisam sujeverna i sigurna sam da nema nikakve veze to sto komentator prica sa igrom sportiste na terenu, jer on ga, svakako ne moze cuti.
Ono o cemu Li prica je vec pitanje autosugestije, treme, zelje za dokazivanjem, nestabilnosu, i sl. nego komentarom drugo osobe upucenom trecem/im licu/ima.
Korisnikov avatar
By Myto
Pucao bih na teniske komentatore.
:rafal: :rafal: :rafal:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Myto
Pucao bih na teniske komentatore.
:rafal: :rafal: :rafal:
da, da
pogotovo na onoga sa es-a (krivonogi)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!