Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
ko josh na nju obraca paznju? ni da sam hetero ne bih ju pa nek' je i najlepsha na svetu a shto sigurno nije, a kamoli u Kaliforniji jednog SAD-a.
Korisnikov avatar
By walt333
Originally posted by Clockwork Orange
Ljudi, zar ovaj video nije fejk?
sasvim moguce:eureka:
Korisnikov avatar
By Rei
"Deda mi je rekao da ne popustim pred ljudima koji zhele da mi oduzmu slobode, zato necu odustati od borbe da oduzmem slobode gej ljudima"

lmao ovo mora biti fejk, neka parodija ili zheshca zajebancija, ne mogu da verujem jbt
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by kal zakath
Znaš da nisam siguran koji od ove dvojice je gori.
Upravo tako. On je nju pitao šta ona misli, ona je rekla svoje mišljenje. Ja sam za istospolne brakove ali ne moraju i ne mogu svi dijeliti moje mišljenje. Osim toga, uvijek mi je bilo malo pretjerano to traženje inteligentnih odgovora na inteligentna pitanja na tim natjecanjima. U jednom trenutku skakuću u mini bikinijima a već u drugom govore o tome kako ih duša boli za glad u zemljama Trećeg svijeta. Yeah, right.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vel boy
ko josh na nju obraca paznju? ni da sam hetero ne bih ju pa nek' je i najlepsha na svetu a shto sigurno nije, a kamoli u Kaliforniji jednog SAD-a.
:ubise:
By Storm
Koliko vidim, taj klip je parodija.

Inače, Donald Tramp je rešio da se umeša i da podrži misicu, tj neće joj biti oduzeta titula Mis Kalifornije, ili šta li je već ranije imala.
Time je verovatno hteo da poruči "Pederi, duvajte ga".
I stvarno ne znam šta se pederi mešaju u izbor za mis, i to još tako zlobno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!