Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Hajde neka se konačno ohladi, pa da idemo svi u tri pizde lepe materine.

Izvinite....
:blush:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Naucinici uvek i u sve sumnjaju....kapiram da je to profi deformacija....

:roll:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
omg, da li je to kraj globalnog zagrevanja? :noob:
Korisnikov avatar
By scout_finch
o ne,sunce ce se ugasiti za par miliona godina?! sta cemo da radimo? :uplasen:
ne brinem,unisticemo se sami do tada.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by *deni*
Hajde neka se konačno ohladi, pa da idemo svi u tri pizde lepe materine.
vala baš!
By ...Sitnicava...
Ja u ovom semestru slušam predmet u vezi sa ekologijom i stvarno je užasno to koliko ne radimo ništa na tome da nekim narednim generacijama bude bolje.

:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ne mirim se ja ni sa cim,nego posmatram stvari sa vedrije strane.bar ne moramo da brinemo sto ce se sunce pretvoriti u crnu rupu:lol:
a sad ozbiljno,ne vidim sta moze da se uradi da bi se sprecilo unistenje planete.bas danas citam da se na severnom polu odvalio ledeni breg velicine nju jorka,naravno kao poslednica globalnog zagrevanja.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ni meni ne bi smetalo da se Sunce skroz ugasi.
Sve sam videla, bila u braku, ostala udovica, dece nemam, Bog mi nije dao, a toliko sam se molila da mi usliši želju da postanem majka i imam svoju bebu u naručju.
Neka se ugasi Sunce slobodno.
:(
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma nije problem da mi svi prestanemo da koristimo dezodoranse zbog freona(bilo bi malo nezgodno al' aj sad),ili da posumljavamo i preastanemo da se vozimo i grejemo,al' onda neki retard odluci da testira atomsku bombu ili salje 5 raketa nedeljno u svemir,ili posece 1000 hektara sume oko amazona,ili sta god...i mi onda za dzabe smrdimo bez dezodoransa,i za dzabe idemo peske i za dzabe se smrzavamo jer sve se to nadoknadi time sto je makar jedan svetski lider retard. i tako.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma nemam ja nista protiv da svi vodimo racuna o svojoj planeti,nemoj pogresno da me shvatis,al' imam utisak da je to pomalo sizifov posao ako velike organizacije,a tu pre svega mislim na drzave ne pocnu da vode odgovarajucu politiku po tom pitanju. a nemam utisak da ce se to desiti u skorijoj buducnosti,do se ne bude postalo mnogo kriticnije nego sto je u ovom trenuku.mada je verovatno i u ovom trenutku situacija kriticna,samo mi o tome pojma nemamo.
pa bivsi predsednik sad-a,najuticajnije drzave na svetu,ne veruje da globalno zagrevanje postoji,eto toliko je do pre ti meseca najveca sila na svetu brinula o tome.a naspram toga pojedinac deluje skroz zanemarljivo.

i tako se je opet raspisala:D
By topovica
Sunce ce se ugasiti jednog dana, cemu tolika drama? Svako sunce se jednom ugasi i postane crna rupa.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ju, ja se mnogo bojim tih crnih rupa.
Čula sam da su jako proždrljive i da sve gutaju.
:uplasen:
Nemam ništa protiv da se Sunce ugasi, pa da tumaramo po mraku dok se i mi ne ugasimo, ali da me usisa neka crna rupa, to mi baš ne bi prijalo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Naucnici su u pravu. Umem ja da se ohladim, kad hocu! :sunce:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by Daliborka
Sve sam videla, bila u braku, ostala udovica, dece nemam, Bog mi nije dao, a toliko sam se molila da mi usliši želju da postanem majka i imam svoju bebu u naručju.
Nemojte tako. Cuda se stalno desavaju, ne gubite nadu. Zivot cesto puta pise romane. :mazi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by LordOfSex
Originally posted by Daliborka
Nemojte tako. Cuda se stalno desavaju, ne gubite nadu. Zivot cesto puta pise romane. :mazi:
Ma da.
Jedino na neko čudo mogu da računam da mi u pedesetoj godini života omogući da ipak postanem majka i imam svoju bebu u naručju.
Samo čudo.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by ...Sitnicava...
I ti se miriš sa tom samodestrukcijom?
Ja ću odgovoriti umesto njega: Apsolutno.

Smatram da je čovečanstvo to zaslužilo. Priroda će se već izvući nekako.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Allkey
Originally posted by ...Sitnicava...
I ti se miriš sa tom samodestrukcijom?
Ja ću odgovoriti umesto njega: Apsolutno.

Smatram da je čovečanstvo to zaslužilo. Priroda će se već izvući nekako.
I sama sam sličnog mišljenja.
Flora i fauna treba da opstanu, a mi ljudi to nismo zaslužili, jer smo an general pokvareni, gramžljivi i poročni.
Sve najgore !
Kad ste vi neku živuljku videli da uzima više nego li joj je potrebno za preživljavanje ?
Ako i napada i ubije, živuljka ubije da bi se prehranila, ili odbranila.
A ljudi ubijaju iz pohlepe, srebroljublja, ljubomore i ostalih banalnih motiva.
Kad ste vi videli živuljku da traži i ušmrkava drogu, ili alkohol ?
A ljudi gutaju i ušmrkavaju sve od čega će moći da se omame i haluciniraju, da dožive neku senzaciju i idu iz poroka u porok.

Sunce, ugasi se !!!!!!!!
Korisnikov avatar
By nev
Originally posted by topovica
Svako sunce se jednom ugasi i postane crna rupa.
ne svako. samo zvezde koje imaju ogromnu masu postaju crne rupe. sucne nije jedna od njih. tacnije zvezda koja ima 6 puta (ili vise) vecu masu nego nase sunce je kandidat da jedog dana postane crna rupa.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by topovica
Sunce ce se ugasiti jednog dana, cemu tolika drama? Svako sunce se jednom ugasi i postane crna rupa.
untrue. ukoliko cne rupe postoje genericki samo dovoljno masivne zvezde ih proizvode. sunce nije jedna od njih, ono ce prvo zavrsiti kao crveni dzin, pa beli patuljak, pa crni patu ljak kad se ohladi. nece nam cak podariti ni novu ni sueprnovu ni neki pulsar. smrc.

sunce da se ugasi? da - kroz par milijardi godina. e sad, to sto smo mi navaili na uzak raspon temeperatura koje nam odgovaraju koji ne trpi ni male oscilaciej sunceve aktivnosti, to je vec druga prica. a naslov je standardno misleading.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!