Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Egon
.... vrlo prosto pitanje ...

Sta neshto definishe uspeh?

ako radite nesto, sta je kriterijum po kome znate da ste uspeli?

da li ste ikada imali osecjaj da i kad dobijete to sto ste zheleli (uspeli) imate onaj osecjaj praznine u stomaku?

ili ... (to mi je bio trigger za pkretanje topica) ako je Mariah Carey
most succesfull artist IKAD u chemu je ona tachno uspela?
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
njen uspeh je u tom sto je od lowest of the low ( sto joj je poslo za rukom filmom Glitter = Gutter :D ) stigla do highest of the high ( albumom The Emancipation Of Mimi )
Korisnikov avatar
By Dina
Postoji unutrasnji i spoljasnji kriterijum uspeha. Meni je ovaj prvi vazniji, ali mislim da i drugi deluje (s obzirom da zivim u drustvu)... Ja sebe vidim kao ambicioznu, nisam zadovoljna zivotarenjem, to cu mozda da ostavim za penzionerske dane, ako i tad... Ali nisam opet ni takva da me ambicioznost obuzme toliko da idem samo napred, nikad zadovoljna. Otprilike imam svoje ciljeve i pravac, i kad uspem u onome sto sam zacrtala, zadovoljna sam. Po tom zadovoljstvu otprilike znam da sam uspela, da je to nesto sto mene ispunjava, da sam dobro odabrala taj cilj. Tako da vec dugo nisam imala taj osecaj praznine, bar kod mene se on javljao ranije jer ti ciljevi nisu bili dovoljno 'moji'. Vremenom sam naucila da prepoznajem svoje istinske zelje tako da je i osecaj praznine kad u necemu uspem nestao, obicno sam samo radosna...

Sto se Mariah Carey tice ne znam njen rad dovoljno da bih mogla da pricam. Ali pretpostavljam da se kod osoba koje nazivamo uspesnim radi o onome spoljasnjem. Pa onda postoji neki kriterijum sta je uspesan glumac, pevac, naucnik itd.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Znam da sam uspjesan u onome sto radim kad mi uvece nije problem to sto sam umoran, i sto se bez snage srucim u krevet. Kad od ljudi koje cijenim, i cije misljenje mi je bitno dobijem kompliment za svoj rad, i kad vidim da drugi slusaju ono sto govorim, i kad im je bitno moje misljenje.
Smatram da sam za sada sasvim dovoljno uspio u zivotu, i da sam skroz uspjesan, zreo i ozbiljan mladi covjek.
:gordost: :D

edit - bananica je, nisam vidio da je Sale ulogovao svoj nalog:D
By Sixto
Za mene je uspeh sto imam ono sto novac ne moze da kupi, za sve ostalo se trudim, radim, pa ce vremenom doci i to!
Smatram da sam srecan covek!
By superfly
Originally posted by Sixto

Smatram da sam srecan covek!
ponovi to još jednom i počeću da sumnjam da je istina! :D
Korisnikov avatar
By EYA
uspeh je kad prestanes da mislis o neuspehu :sladoled:
By Sixto
Da, smatram da sam srecan covek!
Ono sto mi fali moze da se kupi za relativno male novce! Doci ce i to na red! Ne zurim da dignem krov, dobar temelj vec imam! ;)
Korisnikov avatar
By KiWi

nije isto biti uspešan i biti najuspešniji ...

Maraja je najuspešnija verovatno zato što se iz krize izvukla i vratila tamo gde je bila (i još višlje). Ako se ova nagrada dodeljuje godišnje, ili na dve godine, Britney je sledeća.
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
Za mene je sinonim za uspeh crveni tepih,blicevi na sve strane i rulja koja te toliko voli da bi te rastrgla a koja je u ne mogucnosti da ti pridje zbog velikog broja bodygardova ... a ti se smesis poziras :foto: :merlinka:
Korisnikov avatar
By Hys.
....a iznutra se osecas prazno jer ne znas da li su ti prijatelji zaista prijatelji ili su uz tebe zbog novca, ne verujes da neko moze da te voli zbog tebe a ne zbog slave, ne mozes da imas slobodu kretanja jer ce pijavice da te prate svuda..../nadovezujem se na Ansejev post...

Za mene je uspeh kada znam da sam uradila najbolje sto sam mogla.
Na bilo kom planu.
I kada uspem da nekom ulepsam dan i usrecim zivot.
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
pa valjda si imao zivot i pre tepiha... prijatelji ostaju prijatelji ,a ovi sto me vole zbog love i slave,pa nek me vole sta cu im ja... :goran:
By Sixto
Devokice, nekom je red karpet uspeh!
Uspeh nazalost ne podrazumeva dusevni mir, zadovoljstvo i srecu!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ANSEJ_88
pa valjda si imao zivot i pre tepiha... prijatelji ostaju prijatelji ,a ovi sto me vole zbog love i slave,pa nek me vole sta cu im ja... :goran:
Slazem se. Mislim da je netacno - uspesni, poznati, bogati i sl nemaju prijatelje. Ako je neko bio prijatelj pre uspeha, slave, bogatstva... ostace to i posle takvog "udesa". Ako je uslov da se sa nekim bude prijatelj neuspesnost osobe, onda bolje sto se takvo "prijateljstvo" pokazalo kao lazno.
Korisnikov avatar
By Hys.
Naravno.
Pretpostavljam da sinonim za uspeh - crveni tepih i divljenje nepoznatih ljudi ne znaci da neko ne moze da ima iskrena prijateljstva koja ce da neguje i u njih ulaze emotivno, pa ce to ostati tako i posle uspeha.
Medjutim ja sam verovatno bila pod uticajem Ansejevog posta "volim svoje drugarice sponzorushe" :giggle:
Korisnikov avatar
By Manon
za mene je uspeh kad imam dusevni mir i zadovoljstvo. Sve ostalo je tudja sreca
Korisnikov avatar
By Sunce
Za mene je uspeh kada ostvarujem lepe snove. Inače, odnos ostvarenog prema očekivanom, prema nekima, određuje uspeh, a samim tim i osećaj zadovoljstva.
Korisnikov avatar
By jukie
Mislim da je uspeh kad možeš da večeraš, odgledaš koju detektivsku serijicu, odeš u krevet i naspavaš se do ujutru, i onda se trljaš glavom o jastučka i kažeš "e pa, mogao bih i da ustanem". Takav je uspešan dan - znači da nema repova nezavršenih stvari sa kojima ne znaš šta ćeš.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Egon

da li ste ikada imali osecjaj da i kad dobijete to sto ste zheleli (uspeli) imate onaj osecjaj praznine u stomaku?
Uh, puno puta. Tad tek shvatim da to nisam zeleo onoliko koliko sam mislio do tad da jesam...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Pazi sta zelis... mozda se ostvari... ;)
Originally posted by EYA
uspeh je kad prestanes da mislis o neuspehu :sladoled:
E, to...!

+
Meni je lepo kada odradim sve poslove, valjano :D , skapiram/provedem se sa dragim mi ljudima & nocu lepo sanjam... tada sam zadovolj(e)na, to mi je taj 'kriterijum', cini mi se :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by E.c.h.o...
Pazi sta zelis... mozda se ostvari... ;)
To ja cesto govorim, a zaista kod mene to tako cesto i biva... nekad pozalim sto imam toliko zelja i ambicija i sto verujem u njih (mislim da je to razlog sto se ostvaruju). Ali sam uglavnom ipak zadovoljna, pa nastavljam sa novim zeljama :cheer:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pragmatichno gledam na sve...
Uspeh je jednostavno - postizanje cilja koji si sebi zadao... Ma shta to bilo...
Da li ces biti srecan nakon toga ili ces hteti vishe - to je drugo pitanje...
By Kragi
Sa 4 godine, uspeh je... ne umokriti donji ves.

Sa 18 godina, uspeh je... imati vozacku dozvolu.

Sa 20 godina, uspeh je... voditi ljubav.

Sa 35 godina, uspeh je... imati novca.

Sa 50 godina, uspeh je... imati novca.

Sa 60 godina, uspeh je... voditi ljubav.

Sa 70 godina, uspeh je... imati vozacku dozvolu.

Sa 75 godina, uspeh je... imati prijatelje.

Sa 80 godina, uspeh je... ne umokriti donji ves.

:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!