Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by password
Originally posted by anche
uvek se trudim da pristedim na svemu :yes: jer je mnogo tesko kad se nema i nekako mi je ta sigurnost imanja svega i uvek veoma vazna.

nerviraju me rasipnici jer mislim da sam i sama u mnogim stvarima takva .

pa prepoznajem to kod njih, pa me nervira.

nikad ne ostavljam vodu da tece uzalud, niti sijalicu da gori u prazno. e onda kad mi pretekne nesto onda se castim nekim brendovskim 'made in prc' delom odece.

Kako razmisljas, ko moja baba iz neke tamo cuke.Ako stedis na svemu, onda nikad i ne uzivas ni u cemu i dzaba stedis. Podsecas me na moju sestru, fuj a i babu koja vice zavrni ovo, ugasi ono :nope:Meni voda tece, sijalice sijaju, televizor i komp upaljen, lampa sljasti, sve mi je popaljeno i kad nisam u stanu jer volim da cujem muziku kad ulazim, a imam pokvarenu slavinu vec mesecima i nije da mi voda curi, nego tece u najvecem mlazu, u potocima i zabole me uvo. Imam posao, sasvim solidan, niko me ne izdrzava, cesto sam broke, ali zivim zivot da bih u njemu uzivao,pare ne gajim vec ih trosim i nikad necu biti njihov rob.
Ne volim stipse i kad ja imam, imaju i svi oko mene.
Meni ovo pre lici na veoma neodgovorno ponasanje (i ka sebi i ka svojoj okolini) nego na rasterecenost novcem. Deo sa slavinom koja curi odmah nakon pominjanja razmisljanja poput babe iz neke cuke mi je narocito vrhunski.

On: ne stedim ni na cemu, ali nemam ni neke preterane potrebe, pa se ne moze reci ni da mnogo trosim. Najvise novca mi ode na hranu i te svakodnevne uzitke raznih vrsta, a najvise volim da trosim na knjige. Novac mi je inace bitniji u smislu koliko ga zaradjujem (zbog goreviseputaspomenute sigurnosti), kako ga i koliko trosim mi nije od nekog znacaja. Nisam sigurna kako se novac trosi na prijatelje, posto kad sam sa prijateljima bitno mi je samo da meljemo kao vodenice, a to da li se uopste i sta se placa usput i okolo tog druzenja mi ne spada u trosenje "na njih". Za poklanjanje nemam bas mnogo osecaja nazalost.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne stedim kada hocu sestru da obradujem nekim poklonom :meda:
By mikka
stednja je za mene misaona imenica
dzepovi mi busni vec mesec dana
a moram da se krpim za more :(
Korisnikov avatar
By dungoll
pa uglavnom ne štedim kada putujem, i kada je u pitanju hrana i piće, tj. hedonizam i ugađanje porodici i prijateljima i voljenoj osobi :) .
iskreno, i gadgetomania mi je hedonizam, ali - tu štedim, jer poznajem šta mi treba i kako da to kupim, kao i iz prostog razloga da puno toga kupujem iz praktičnih razloga, a ne samo jer je to gadget koji je najnoviji i koji je moderan. :cita:
enivej, potrudim se tu i tamo kao svaki jevrejin da proračunam si konstrukciju i da mi projekcije iste uđu u rutinu, da ne razmišljam.
:njanjanja:
iskreno, ne ide :) ja uđem u radnju i tražim, metar ovoga, metar onoga, metar onoga, i tako dalje (najčešće kad kupujem odeću) koja nije firmirana nekim posebnim brendom, ali to i nije važno.

iskreno, kladim se da svi štede na nečemu, da nije tako, mogao bih misliti da svi vi koji ste rekli da ovamo ili onamo ne štedite ili se ne zapitate koliko čega vam treba i kako ćete novac potrošiti, godišnje zarađujete više 1,4 miliona dinara (cifra ispod koje se ne plaća ekstra profit) - a kladim se da nije tako.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ni na cemu, zivim punim plucima pa gde puklo....
By Kragi
Ne stedim na hrani, cigaretama, prijateljima i eventualno decku :)
Korisnikov avatar
By Delete
Iako za sebe mislim da sam velika stekara i stipsa :) ne poznajem rec stedeti kad su u pitanju slatkisi, vina, knjige i parfemi. U sustini, stedim na drugim stvarima da bih mogla da se rasipam na ove, tako da...ko razume shvatice :)
Korisnikov avatar
By blabla_guy
na putovanjima nikad ne stedim....i na dragim ljudima :) ))
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!