Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
i formiranje komuna?

neki mii debil objashnjavao kako treba napraviti posebne kvartove
i u njih proterati sve pedere
ono kao seks segregacija

sjajna ideja za jednog strejtera, ne?

izadjesh u grad i nema dileme
na svakom tjoshku spa centri i gay frindly kafitji
:roll:
Korisnikov avatar
By Progenitor
Ma ja sam za cele gay gradove ,drzave,kakvi more kvartovi...to mi malo.. :D

:zastava:
By polarlicht4.1
Originally posted by blenta
neki mii debil objashnjavao kako treba napraviti posebne kvartove
i u njih proterati sve pedere
ono kao seks segregacija

sjajna ideja za jednog strejtera, ne?

izadjesh u grad i nema dileme
na svakom tjoshku spa centri i gay frindly kafitji
Već postoji. E sad, koliko je dobro toliko je i loše. S jedne strane ostaju podeljene grupe i status quo ali sa druge strane lepo je biti okružen istomišljenicima all the time.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pederuse koje mogu nazvati prijateljima su pasivuse k'o ja, tako da ne postoji mogucnost prelaska granice :D

A ovi iz suprotnog tabora nista ne valjaju... nije da ja nisam hteo prijateljstvo, nego se nikako nismo razumeli oko znacenja te reci.
Za njih je to uvek obuhvatalo i bezazleno vatanje i mozda ponekad sex.
Tako da mi to nisu prijatelji, vec kres drugari :opacupa:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by greek_lover
evo Mr.Ja mi je svedok ... mislim, silan svedok, al' ajde za sada! :smeh:
Honey, to je DOBAR svedok :lol:
Originally posted by Egon
ja sam provalio da medju "queer" prijateljima imam neki osecjaj zajednishtva, odista krajnje subjektivan i potpuno aseksualan (ukoliko govorimo o prijateljima) ... kao da ... ne znam .. idemo u isto odeljenje u shkoli ...

retko kad imam tako nesto medju str8 ljudma ...
Jao ovo je tako sjajno zapazanje! :up:

On: Sasvim je moguce.
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Pa... Zavisi shta smatrash prijateljstvom. Po mom mishljenju, to je previshe pogreshno shvaceno. Prijateljstvo, bar u mom sluchaju, je neshto shto pokushavam i u vezi da postignem. Prijatelj je osoba u koju mozhesh da se pouzdash 100 posto a ne neko sa kime NE uprazhnjavash sex. S toga, drugarski sex mozhe da postoji, as long as to ne smeta partnerima u vashim vezama. A shto se tiche prijtateljstava [bez sexa i privlachnosti] medu gay/bi ljudima... mogu da postoje. Generalno, neke dechake mog seksualnog opredeljenja nikada nisam posmatrao kao potencijalne ljubavnike... U retkim sluchajvima, da. Isto kao i prijateljstva medju str8 dechacima i devojchicama. Mada... iz mog iskustva... najbolje funkcionishu prijateljstva izmedju str8 i gay dechaka. Moj najbolji drug je str8 :dance:
Korisnikov avatar
By Burak
99% drugova i prijatelja su strejteri, koje znam iz djetinjstva, skole, sa fakulteta isl. i nikada mi nije ni palo na pamet da ih pogledam kao seksuakni objekat, cak se malo i zgadim pri pomisli na sex sa njima. Tu ima mahom zgodnih frajera za kojima lude djevojcice ali ja ih znam 100godina i nikako ih ne gledam tim ocima.
PODATAK: Od svojih 12 bivsih samo sam sa jednim ostao prijatelj.
Korisnikov avatar
By EYA
moj najbolji prijatelj je moja sadasnja ljubav i zena i maza i mackica i srecica i nebo i zvezde sve na nebu i mesec i sunce jedino :sunce:

a u najbolje prijatelje , osobe sa kojima osecam da smo na slicnim ili istim talasnim duzinama, ubrajam mog ex zvanicnog muza, mog medu i viteza :meda:
Korisnikov avatar
By m..
Veze su veze, kres sheme kres sheme, a prijateljstva prijateljstva.
Imam ja dosta gay/bi drugarica s kojima se vidjam na nedeljnom nivou, pa nista. Najbolja prijateljica mi je biseksualna, poljubimo se tu i tamo, nekad ranije smo se i savatavale, ali obe svesno nismo radile nista sto bi ugrozilo nase prijateljstvo (znamo se 20 godina). Prosto kad nadjes nekog ko ti toliko odgovara u prijateljskom smislu, pa se jos tu odrzi godinama, naravno da ti nece pasti na pamet da uradis nesto sto ce sjebati taj odnos. Jbg, meni su prijatelji nezamenjivi, da su zamenjivi ne bi mi bili prijatelji. Za vezu je (konacno sam to shvatila, aleluja) potrebno da ti osoba s kojom si u vezi bude i prijatelj, pre svega, te ako se ne desi neki apsolutno neocekivani dizaster s njene ili tvoje strane, to bi trebalo tako i da ostane, jednog dana kada se i ako se razidjete. Mislim, ovako statisticki gledano, imam samo jednog prijatelja sa kojim se nikad nisam nesto ljubila, pipkala ili stagod, sa svima ostalim jesam, sto u nekom akutnom pijanstvu, sto pre milion godina dok sam pokusavala da budem strejt. Pa smo to sve preziveli bez nekih vecih potresa, proali, nije islo, krenuli dalje. jbg prijatelji su najvece bogatstvo koje covek moze da ima na ovom svetu, i ne treba se s tim zezati. Drugo su poznanici, drugari, koblejaci i slicno.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Imam par drugarica koje su gay i volim ih kao i svoje str8 frgc, uopste ih ne gledam na "onaj" nacin...i ne vidim zasto je nekima tesko da shvate da je moguce da lezbejke budu drugarice, gejevi drugovi...(ovo se odnosi i na musko-zenska prijateljstva u str8 svetu/...).....

:)
Korisnikov avatar
By Blady
Moguce je... ali ako postoji privlacnost, vrlo lako se sve moze zajebati....
Ne bih zelela vise da pricam na ovu temu, dotakla me je..
By Kragi
Naravno ad je moguce ali se bas zato takav odnos gradi sa ljudima koji vas ne privlace u tom smislu (sexualnom).
Imam gay prijatelja, sa kojima provodim deo slobodnog vremena i funkcionise potpuno isto kao i svako drugo druzenje .....
Inace ne verujem u prijateljstva posle kres sema, ljubavi i sl kombinacija tj. u mom slucaju je to nemoguce :)
By alexandermagic
Originally posted by Ulix
Ne. Buduci da sam str8, drustvo homoseksualaca, biseksualaca i slicnih perverznjaka me cini nervoznim. Ako bih saznao da je neko od mojih prijatelja sodomit, mislim da bih ga ubio od batina, mamu mu bolesnu. Svi oni mi se gade. Fuj.

:merlinka:
:lol:

OnT: Moji prijatelji su str8 i bi, a među poznanicima imam par gay muškaraca.

No, prijateljstvo je prijateljstvo, i tu nema prelaza na nešto drugo. Da sam poželio jednog str8 frenda - jesam, ali to sam ugušio u sebi jer mi je naše prijateljstvo neizmjerno dragocjeno. :)
Korisnikov avatar
By blabla_guy
Imam par gay drugara....i smatram da je prijateljstvo nesto najdragocenije...tako da to nikad ne bih ugrozio zbog sexa ili slicno....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!