Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
sjetio sam se američke hladne formulacije takvih i sličnih događanja-kolateralna šteta.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Manon
Ne mogu da kazem da iza soka koji sam osetila nije tinjalo zadovoljstvo osvete za svo zlo koje smo mi od njih doziveli. Bushova administracija je bila u teskoj panici i to me je ispunjavalo osecajem zadovoljstva. Tek kasnije kada su prikazali zrtve osetila sam sazaljenje prema neduznim ljudima.
Nije valjda... Manon se radovala tudjoj nesreci, ali zato za medalju ume da spocitava isto drugima... :lol: :smeh: Sve je to krajnje ljudski i normalno.... samo sto nekome zlo cine neki Ameri, a nekome Ratko Mladic....

Elem, da... ja sam se vozila autobusom, ja mislim na liniji broj sedam i jedan stariji covek je nepovezano i sve pljujuci uzbudjeno pricao o avionima koji udaraju u zgrade u Americi. I secam se da smo svi nesto okretali glave od njega, kao da je ruzicasti slon ili ludak u najmanju ruku. Tek kada sam stigla na svoje odrediste sam saznala da taj covek samo ne zna da saopstava vesti kako treba.
Iskreno, bilo mi je zlo od tih pobedonosnih poklicha... mozda zato sto bombardovanje nisam ni shvatala kao agresiju vascele Amerike i ostatka sveta na Srbiju, vec nekolicine ljudi koji se nalaze u politickom i vojnom vrhu u NATOu (isto tako, za srebrenicki masakr nisu odgovorni SVI Srbi, vec nekolicina kojih nikako da se resimo) ... Interesantno je kako obicni ljudi mogu da se raduju tragediji obicnih ljudi... A da smo, u sustini, svi mi isto... ti ljudi su, kao moji roditelji danas, a ja uskoro, otisli na svoja radna mesta... za istim mukama koje muce sve nas... i oni su imali svoje porodice, decu, svoje planove...

Ako bih se u potpunosti prepustila nihilizmu, zapravo bih pozelela da, jednog dana, Osama i njemu slicni, zaista preuzmu 'vladavinu svetom' kakvu ima Amerika. Mislim da bi i pet vekova pod Turcima izgledalo kao savrseno uredjeno drustvo, u tom slucaju.
Korisnikov avatar
By bothways
Secam se da sam bio nesto u svojoj sobi i dosao sam do dnevne, gde je tata vrteo po kanalima i dosao do Studija B. Prvo nam je bilo cudno sta se to desava i pomislili smo da je neki film, ali posle pola minuta smo ukapirali o cemu se radi (uh, i sad se najezim kad se setim tih trenutaka). Da stvar bude gora, moja sestra od strica je tada zivela u Njujorku i nije nam bilo bas svejedno, iako je zivela i radila van downtown-a.

Ja sam oduvek voleo Njujork kao nedostizan, velelepan grad koji mi moze pruziti ono sto mi treba, a rusenje kula mi je, kad pogledam unazad, podstaklo jos vecu privrzenost tom gradu.
Korisnikov avatar
By Manon
Wilhelmina,
da, u pravu si
jesam osecala zadovoljstvo prema, u mojoj glavi jasno definisanom neprijatelju zbog cijih bombi sam osecala strah i nemoc da zastitim sebe i svoje voljene dok se sve okolo treslo od bombi koje su padale iz americkih bombardera.
Koristili su prekomernu silu bacajuci bombe sa visine od 10000 metara znajuci da mi nemamo rakete s 300 koje bi nam dale sansu da se branimo.

Nemam zbog patnje koju su mi naneli mrznju ni prema americkom narodu a ni prema Srbima koji "bogaraju" i osudjuju svoje sunarodnike a velicaju neprijatelja. Svako ima svoju muku i sto mu je ponasanje agresivnije to znaci damu je muka veca
Korisnikov avatar
By Blady
Ne secam se gde sam bila tada... samo znam da su svi oko mene komentarisali, eto kao vraca im se za ono bombardovanje...
bilo mi je zao ljudi, ali nisam osecala neku preveliku zalost.. iskreno...
Valjda zbog toga, sto Ameriku smatram pod zlom
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by watcher

http://www.youtube.com/watch?v=2jevOj3Q ... re=related

pogledajte kako se ruse, kao da su minirinae iznutra, sto verovatno i jesu.
Narocito ona treca od 47 spratova, koja nije gorela. Neko se strasno poigrao sa Amerikom a oni su to iskoristili pod parolom terorizma da bi zaveli svetsku diktaturu... STRASNO!!!!!
Korisnikov avatar
By spliff
ljudska glupost je neogranichena....
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by spliff
ljudska glupost je neogranichena....
:up:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by superfly

kako ste vi saznali za napad i kakva je bila vaša reakcija?

Hmm. Pa tog dana sam bio prepodne u sholi, doshao sam kuci oko 13h valjda. Otishao sam u sobu i zabio nos u jastuk i zapocheo svoj dnevni ritual jecanja zbog zlih ljudi u shkoli i proklinjanja mog patetichnog zhivota.

Onda je posle nekog vremena uleteo cale u sobu i proderao se 'DODJI DA VIDISH OVO UDARIO AVION U ZGRADU!' Ustao sam i otishao nevoljno... A onda se tako obradovao. :)

Mislicete da sam neki monstrum ali what the heck. Meni je onaj prizor bio zanimljiv. :) All that misery, all that destrucion, it felt so good. Sve moje negativne emocije u tih par kratkih sati su nestale i uzhivao sam u prizoru tudje nesrece, umesto moje.

I tako. Interesantno, posle ovoga stvari u mom zhivotu su krenule nabolje. Sliuchajnost ili ne, bio je to lep dan.

Buahahahahaha :evil:
Korisnikov avatar
By Dina
Cini mi se da sam bila kod kuce i da mi je otac rekao sta se dogodilo, posto i u to vreme kao i sad slabo sam gledala TV. Onda sam gledala sa roditeljima sta se dogadja.

Ali vise sam se secam narednih dana jer su ljudi komentarisali da im tako i treba, sve se vraca sve se placa... itd a ja sam se nervirala i raspravljala i objasnjavala da su opet nastradali nevini ljudi koji nisu krivi za americku politiku ali uglavnom nije vredelo... Nisam mogla da verujem da neki ljudi mogu maltene da se raduju... kakva uvrnutost a i jezivo da zive u mojoj okolini :uplasen:

Inace skoro sam gledala seriju o tom dogadjaju i zaista je bila zanimljiva. Prvo se govorilo o zivotu napadaca. Oni su bili obuceni od Bin Ladena, mladi ljudi, a i pre napada godinu dana ziveli su u Americi. Jedan je imao devojku u Turskoj i za njega sam mislila da ce da odustane, a mislili su mu i naredbodavci ali na kraju ode i on... Seriju su pravili Amerikanci ali zanimljivo da uopste nije pristrasna nego su se bas trudili da prikazu te ljude i njihove motive, zivote, sudbine sto su objektivnije mogli. E onda idu ljudi koji su bili u zgradi, a i njihovi prijatelji, rodbina itd... To mi je bilo zanimljivo zbog ljudske psihologije... Recimo bilo je junaka koji su pomagali drugima isli i po nekoliko puta po deset spratova gore i dole noseci ljude, oni najcesce nisu preziveli zbog obrusavanja zgrada :( A bilo je kukavica koji su se paralisali i koji iako nisu bili povredjeni nisu mogli da se maknu, ovi junaci su ih bukvalno izneli a oni su preziveli. Onda je bilo zanimljivo svedocenje jednog Arapina koji je bio ispred zgrade, a kad su pocele da se ruse onda je to u prilicnoj daljini bilo rizicno jer su padali svakojaki delovi i isli u sirinu. Tu su ljudi mahnito bezali. A on je pao i ostao da lezi i u jednom trenutku ga podize niko drugi nego jevrejski svestenik. I nekako ga je vukao i nosio pa su posle zajedno trcali i zapravo mu je spasio zivot. I jos jedna prica - neki avioni su vec bili udarili i zena zove muza iz aviona koji je kasnije otet... pita ga sta da radi a on zna sta ce se dogoditi, i rekao joj je... Necu vise :D ali ako bude serija opet nekad prikazivana pogledajte je.
By Kragi
Minoru Yamasaki, srecom te nije bio ziv da vidi kako se ruse :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!