Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Markky
Originally posted by Mr.Ja
Originally posted by Markky
Ovo pod 3 se i meni dogodilo....bili su blizanci :smeh:

Samo je bilo kasno kad sam ukapirao... :vezan:
Da ne pricamo o istim? :hekla:
Moguce :shok: :spank: :moby: :balon: :bicikl:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo
2. Video sam mog prvog decka, i moju prvu devokju pre par meseci, sada su u braku i imaju sina koj se zove kao ja...
Looooooooooooooooooooooooool!!!

Najjaca fora koju sam cuo do sada!

Znaju li sve jedno o drugom?
Ne znam, niti smem da pitam.... :bicikl:
Pitaj njega, to je mozda bezbolnije...
By Markky
Mali Svet...

Jedva cekam da dodjem..... :surfer: :surfer:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Obaska sto postoji veza tipa "mali je svet" izmedju kafica "Templ" i mene, ali bi bilo suvise da o tome pricam javno.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa naravno da bih njega pitao, mada ne zelim da se mesam... Bitno je da im dete ima prelepo ime hahahahha :saint:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Pa naravno da bih njega pitao, mada ne zelim da se mesam... Bitno je da im dete ima prelepo ime hahahahha :saint:
Egoisto!

Japajcu!
By Ulix
Evo veceras. Idemo PauLi i ja da se nadjemo sa Escobarom kod Konja, i u Knez Mihajlovoj, PauLi odjednom vikne (onako iznenada, da te slog strefi): e, da se javimo ovom decku, on je tvoj sugradjanin! (Taj "decko", moj sugradjanin, je prijatelj Paulijevog bivseg.) Dok sam se ja okrenuo da vidim "decka", samo sto nisam pao na zemlju: ni manje ni vise nego moj brat (od necega) koji zivi ulicu dalje od mene! Nisam ga video bas dugo jer retko dolazi kuci od kad studira. Eto. Svet je mali.
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix
Evo veceras. Idemo PauLi i ja da se nadjemo sa Escobarom kod Konja, i u Knez Mihajlovoj, PauLi odjednom vikne (onako iznenada, da te slog strefi): e, da se javimo ovom decku, on je tvoj sugradjanin! (Taj "decko", moj sugradjanin, je prijatelj Paulijevog bivseg.) Dok sam se ja okrenuo da vidim "decka", samo sto nisam pao na zemlju: ni manje ni vise nego moj brat (od necega) koji zivi ulicu dalje od mene! Nisam ga video bas dugo jer retko dolazi kuci od kad studira. Eto. Svet je mali.
:zen: Ma strava je......
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kako je svet mali.....nagazih na gas i pregazih machketinu :hvala:
:soping:: skloni je od moga stola,nemoj vise da me brukas....
By Markky
Sekoooo danas nema macki vec samo stare koke :)
Svet jeste mali...evo mi smo saznali da smo brat i sestra :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kako smo Skyen i ja ukapirale da je znam josh kad je bila mala :) i to samo na osnovu jednog potoka :) i imena grada :)
By Ulix
Originally posted by Escobar
Isto to je on rekao za tebe, u poruci koju mi je kasnije poslao. :D
Korisnikov avatar
By Frizerka
Kako je svet mali....ja sam pronasla mog baticu u Australiji :kiss: :setnja: :apprentice:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Escobar
Isto to je on rekao za tebe, u poruci koju mi je kasnije poslao. :D
Stvaaaarno.....? :volinevoli:
Eto postideh se.....:blush:
By Markky
Originally posted by Frizerka
Kako je svet mali....ja sam pronasla mog baticu u Australiji :kiss: :setnja: :apprentice:

A ja svoju seku :)

:kiss: :setnja: :obraz:

Ponovo smo zajedno :)
Pronasli smo i mamu :mama: :pop:
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Joj uzas, a ja mislila da je moj zivot fuc*ing latinoamericka serija. Inace evo mojih primera:
- pocnem da se dopisujem s nekom devojkom preko tel. (2255), i ispostavi se da zivi blizu mesta u kome sam ja. I dogovorimo se da se vidimo. Kad sam dosla na stanicu imala sam sta i da vidim. Devojka je bila super drugarica mog bivseg decka s kojim sam bila god. i po i nije imala pojma da sam bi (kao ni ja da je ona lez), i da stvar bude jos gora isla je sa mnom u muzicku 4 godine, s tim da se nikada preterano nismo druzile.
-Onda ona mene upozna s nekom drugom devojkom, s kojom sam bila par meseci. Posle sam bila i sa drugaricom te moje, sada vec bivse, devojke. Da bi na kraju upoznala neku devojku iz Smedereva i zgotivila se s njom, ali je ona bila u dugogodisnjoj vezi tada. Posle raskida, ona se smuvala sa mojom bivsom, a njena devojka sa drugaricom te moje bivse, tj. mojom drugom bivsom :)
-Onda meni slucajno stize poruka od neke klinke ( pogresila je br.) a meni se dopao izbor muzike koji je napisala u poruci i nastavim ja da se dopisujem s njom. Nije se samo ispostavilo da je bi, vec i da se dopisuje s obe moje bivse:)
-Na kraju sam pocela da se dopisujem s nekom devojkom iz Kragujevca, ne bih li pobegla od ovih usko povezanih lezbejki grada Beograda, kad se ispostavi da se ona upoznala sa drugaricom moje bivse i njenom sadasnjom devojkom.
-Mislim da cu jedno vreme da se povucem sa scene (bar dok ne stasa nova generacija devojcica koje jos nisu stigle da se upoznaju i izmuvaju medjusobno) :)

Moja doskorasnja devojka mi je rekla da ona pre ocekuje da upozna nekog na autobuskoj stanici nego u X-u i slicnim mestima, ali ja sam izgubila svaku nadu da cu upoznati nekog ko je van cele te price. Doduse i ona je iz istog mesta ko i moja devojka s pocetka price, tako da je svet definitivno mali :)
By Markky
Originally posted by Frizerka
:grouphug:
:mobilni: batice voli te tvoja seka :kiss: :obraz:

I ja tebe :obraz: :mobilni: :grouphug: :sladoled:
By Kragi
Ukratko:

sasvim slucajno upoznam nekoga ko je rodjen istog dana iste godine u istoj bolnici u KG-u i to svega sat vremena posle mene .....
Sanse da se probudimo zajedno posle skoro punih 27-god su kakve? :)
Da svet je mali ..... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
A tvrdiš da ste se probudili zajedno .
A ko je to?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!