Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mr.JaPitaj njega, to je mozda bezbolnije...Originally posted by NjuskaloNe znam, niti smem da pitam....Originally posted by Mr.JaLooooooooooooooooooooooooool!!!
2. Video sam mog prvog decka, i moju prvu devokju pre par meseci, sada su u braku i imaju sina koj se zove kao ja...
Najjaca fora koju sam cuo do sada!
Znaju li sve jedno o drugom?
Originally posted by UlixMa strava je......
Evo veceras. Idemo PauLi i ja da se nadjemo sa Escobarom kod Konja, i u Knez Mihajlovoj, PauLi odjednom vikne (onako iznenada, da te slog strefi): e, da se javimo ovom decku, on je tvoj sugradjanin! (Taj "decko", moj sugradjanin, je prijatelj Paulijevog bivseg.) Dok sam se ja okrenuo da vidim "decka", samo sto nisam pao na zemlju: ni manje ni vise nego moj brat (od necega) koji zivi ulicu dalje od mene! Nisam ga video bas dugo jer retko dolazi kuci od kad studira. Eto. Svet je mali.
Originally posted by EscobarIsto to je on rekao za tebe, u poruci koju mi je kasnije poslao.Originally posted by UlixMa strava je......
Evo veceras. Idemo PauLi i ja da se nadjemo sa Escobarom kod Konja, i u Knez Mihajlovoj, PauLi odjednom vikne (onako iznenada, da te slog strefi): e, da se javimo ovom decku, on je tvoj sugradjanin! (Taj "decko", moj sugradjanin, je prijatelj Paulijevog bivseg.) Dok sam se ja okrenuo da vidim "decka", samo sto nisam pao na zemlju: ni manje ni vise nego moj brat (od necega) koji zivi ulicu dalje od mene! Nisam ga video bas dugo jer retko dolazi kuci od kad studira. Eto. Svet je mali.
Originally posted by UlixStvaaaarno.....?Originally posted by EscobarIsto to je on rekao za tebe, u poruci koju mi je kasnije poslao.Originally posted by UlixMa strava je......
Originally posted by FrizerkaOriginally posted by MarkkyKako je svet mali....ja sam pronasla mog baticu u Australiji
Sekoooo danas nema macki vec samo stare koke
Svet jeste mali...evo mi smo saznali da smo brat i sestra
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!