Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Jutros sam uzeo da gledam filmove koji su mi se nagomilali, a nikako da stignem da ih odgledam ...

Prvi sam gledao "The Unborn" novi horor. Zanimljiv film, ali to nije poenta teme ... poenta je da je jedna od sporednih glumica jedna crnkinja koja je sujeverna ... nije baš glavni lik, ali je ortakinja glavne likuše tako da je ima dosta u filmu ...

Drugi film koji sam gledao je "One Missed Call". Počinje film i ta crnkinja biva udavljena od strane neke ruke iz japanskog jezerceta sve u paketu sa njenom mačkom (koja je btw. prelepa) ... Film traje, završi se ... nije nešto baš ... Kao "The Ring", samo sa mobilnim telefonima ...

Treći koji sam uzeo da gledam je ljubavna komedija "Over Her Dead Body" i negde na pola filma jedna od glavnih likuša glavnom liku donosi mačku koja je zapravo mačka iz ovog drugog filma!!!! Ista mačka! Iste šare isto sve!!!!! Već počinjem da se tripujem da nešto nije uredu ...

Pokupim se i laganica odem do sestre ... ispričam joj šta se desilo, ulazimo u sobu a njen muž gleda neki film u kome pored Dženifer Aniston glumi ovaj veterinar iz trećeg filma .. glumi njenog gej druga, nekog učitelja valjda ...

Dakle, povezali su mi se svi filmovi koje sam danas gledao ... u najmanju ruku sam zbunjen ... Šta je sledeće? Da puste Friends-e na Pinku kad uključim TV???
By superfly
izađi na svež vazduh i udahni duboko.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda se nastavi niz, dok ti na vrata ne zazvoni neka velika filmska zvezda? :eureka:

To bi bio logican sled dogadjaja.
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
a sto si zbunjen? sto su i macke poznate licnosti i ponavljaju se po filmovima? sto neka zvezda glumi u vise filmova i ti bas odgledao 2? :serlok: sumnjivo sumnjivo... :D odtripuj se, zvrcni nekog, i izadji napolje :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Crazy_Bee
a sto si zbunjen? sto su i macke poznate licnosti i ponavljaju se po filmovima? sto neka zvezda glumi u vise filmova i ti bas odgledao 2? :serlok: sumnjivo sumnjivo... :D odtripuj se, zvrcni nekog, i izadji napolje :D
ma ne tripujem se uopšte da sam zapao u neku paralelnu dimenziju gde je sve povezano na neverovatne načine ...

Samo se pitam kolika je šansa da se stvari taaaako povežu :) i to četiri za redom! Trip :D

Inače, crnkinja sujeverna crnkinja je Meagan Good (morao sam da proguglam) .... Ne znam kako se zove mačka i ko joj je agent
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ja nisam bas pratila, ne vidim povezanost prvog filma sa ostalima...tj. mislim da vidim, ali kakve veze ima :D :ccn:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja sam jednom uključio TV i na tri kanala je išla ista serija (različite epizode)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KiWi
Jutros sam uzeo da gledam filmove koji su mi se nagomilali, a nikako da stignem da ih odgledam ...

Prvi sam gledao "The Unborn" novi horor. Zanimljiv film, ali to nije poenta teme ... poenta je da je jedna od sporednih glumica jedna crnkinja koja je sujeverna ... nije baš glavni lik, ali je ortakinja glavne likuše tako da je ima dosta u filmu ...

Drugi film koji sam gledao je "One Missed Call". Počinje film i ta crnkinja biva udavljena od strane neke ruke iz japanskog jezerceta sve u paketu sa njenom mačkom (koja je btw. prelepa) ... Film traje, završi se ... nije nešto baš ... Kao "The Ring", samo sa mobilnim telefonima ...

Treći koji sam uzeo da gledam je ljubavna komedija "Over Her Dead Body" i negde na pola filma jedna od glavnih likuša glavnom liku donosi mačku koja je zapravo mačka iz ovog drugog filma!!!! Ista mačka! Iste šare isto sve!!!!! Već počinjem da se tripujem da nešto nije uredu ...

Pokupim se i laganica odem do sestre ... ispričam joj šta se desilo, ulazimo u sobu a njen muž gleda neki film u kome pored Dženifer Aniston glumi ovaj veterinar iz trećeg filma .. glumi njenog gej druga, nekog učitelja valjda ...

Dakle, povezali su mi se svi filmovi koje sam danas gledao ... u najmanju ruku sam zbunjen ... Šta je sledeće? Da puste Friends-e na Pinku kad uključim TV???
Ahahaha, mene je 1.1.2009. progonila ona sa Fox Life-a koja tamo prica sa mrtvacima (mrsava sa sifonima), znaci koji god kanal da okrenem - ona. Bila sam podivljala potpuno.

Druga bolesna stvar je bila kad smo ortak i ja iz zajebancije gledali 2 fima na tv-u uporedo i skontali da su potpuno u sync-u. U jednom lik ribi nudi kafu, u drugom neko upravo donosi kafu, cak se i dijalog sinhronizovao, mogli su svi da lepo sede u 1 prostoriji i brbljaju, ili bilo koje dvoje da sparis i tako dobrih pola sata.
Korisnikov avatar
By ns.happy
samo dokaz da i kod njih postoji glumacki lobi:marinac:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Dirrty
Mozda se nastavi niz, dok ti na vrata ne zazvoni neka velika filmska zvezda? :eureka:

To bi bio logican sled dogadjaja.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Blady
:roflmao:
Ludilo... ja nisam bila ok nocas, ali to sto se tebi desilo nije nista strasno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!