Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje kafiće voli LGBT populacija?

Coffee Dream
13
38%
Costa Coffee
1
3%
Greenet
6
18%
McCafe
1
3%
Samostalni kafići
11
32%
Neki drugi lanac kafića (navedite)
2
6%
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Momo

A sta cu ako pada kisa a moja zena sprema i diplomski i u PMS-u je ???
Poklala bi goste jos na vratima :lol:
A gosti imaju stan u Pinosavi/Ripnju?
Znala sam, ali 100% sam znala da ce neko da pomene kishu. :lol: :lol:

Imam odgovor :lol:

Poshto iz 2Q2B... priche vidim da se kuci ne dovodi bash svako.... znachi da se na kafu ide sa poznanicima. Prijatelje mozesh da dovodish kuci, jel? Tako da ako pada kisha, budete u nekom zatvorenom prostoru, bila to kuca ili ne.....a ako pada kisha, odlozish kafu sa poznanikom..... nije ti valjda tolika frka?! :lol:

LOL
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Do pre godinu i po dana su mi "Greenet" i "Coffee Dream" bili druga kuca, jer sam svaki slobodan trenutak, ili bezanje sa casa iskoriscavala da zasednem tamo na kafu. Medjutim, vise uopste ne posecujem tu vrstu kafica redovno, dosta mi smeta dim, peku me oci, a da ne spominjem to sto se u "Coffee Dream"-u mogu upoznati sa detaljima iz zivota osoba sa moje leve i desne i strane, kako mi iste disu za vratom maltene. Tamo mi se svidjalo na pocetku, kada su tek poceli da rade, kasnije je vec postalo iritannto gledati ljude koji se kolju oko mesta u basti. Zato mi je sada najcesce, a i zbog manjka vremena, draze da uzmem kafu za poneti, ukljucim iPod i prosetam se po svezem vazduhu.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by tinkerbell
Prijatelje mozesh da dovodish kuci, jel? Tako da ako pada kisha, budete u nekom zatvorenom prostoru, bila to kuca ili ne.....a ako pada kisha, odlozish kafu sa poznanikom..... nije ti valjda tolika frka?! :lol:

LOL
Pa pazi ako doticna osoba casti iz nekog razloga (a sad sam u godinama kad se studije privode kraju, poslednji ispiti, diplomski, veridbe) onda nije fora da odlazem :lol:
Originally posted by jovanabeograd
Tamo mi se svidjalo na pocetku, kada su tek poceli da rade, kasnije je vec postalo iritannto gledati ljude koji se kolju oko mesta u basti. Zato mi je sada najcesce, a i zbog manjka vremena, draze da uzmem kafu za poneti, ukljucim iPod i prosetam se po svezem vazduhu.
Jao jeste opsta klanica u toj basti...
ali sad je otvoren Coffee Dream u onom trznom centru i tu nisam naisao na guzvu a i dosta je veci od ostalih pa nije zagusljivo

i mi smo resili da predjemo na kafe za poneti od pre neki dan, stiglo prolece :sunce:
By Hans
Originally posted by Ulix
Originally posted by Hans_87
Otkud ti znas odakle sam ja? :cowboy: :)
Zato sto te uhodim... :piski:

Ili... zato sto ste ti i the1whowished jedno dvadeset miliona puta pomenuli da ste kolege. :sweet:
Jesmo??? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja volim Greenet jer volim kombinaciju crvene i zelene, ali ne idem cesto jer ne volim dim. Na bulevaru mi se ne dopada jer je previse zagusljiv, a ostali su cesto prepuni.
Svidja mi se Speak Easy i Supermarket na Dorcolu.

Originally posted by Ulix
Originally posted by colorado
Samostalni kafici.
:up:
Originally posted by Allkey

Costa Cofee - ne sviđa mi se samoposluživanje na takvom mestu, kafe su retke i oskudne, neukusne, cene su prevelike.
:up:
Posebno Costa Cofee na Terazijama je nepodnosljiv. Jedan 'kelner", kako se vec zove, toliko vice da to nije normalno.
Korisnikov avatar
By Berserker
A i što mora neki lanac kafeterija?

Najobičniji kafic, bitno da je usluga OK, a i da je kafa OK. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nijedan!

Ne podnosim ih!

Kada bas bas moram, izdrzim do 15 min, i ne vise od toga... imam pundravce u dupetu!
Kada sam smoren/umoran, onda izdrzim i do pola sata.

A i ne pijem kafu da sada nesto previse uzivam u isprobavanju istih.

Nisam previse zivahan i hiperaktivan, ali kada se vec iscimam negde, imam pametnija posla nego da sedim u kaficu... radije sednem negde gde je lep pogled i tisina, sa sto manje ljudi u okolini...
Korisnikov avatar
By ElectricB
Nes kafa za poneti kod ljubaznog cikice na kalisu (znaci "samostalni kafici") i put pod noge ili dupe na travu.
Kafice ne volem.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by Vukodlak
A i što mora neki lanac kafeterija?

Najobičniji kafic, bitno da je usluga OK, a i da je kafa OK. :)
Imaš da izabereš opciju "Samostalni kafići".
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Mene je u Coffe Dream-u opljackao konobar pa imam neku prirodnu averziju prema tom mestu. Kafa u Costa c. ima neki odvratan ukus i ponekad pomislim da mi se salterusa (musko) izdrkao u kafu. :D

Postoji jedan kafic u Yu Biznis centru i tu prave jako dobar espreso a i osecam se prijatno tamo, nznm zasto ... jednostavno ima neki special touch a i konobari su jako ljubazni.
Korisnikov avatar
By Berserker
I ja bih sebe da ispravim... Nije Love Coffee već SpeakEasy...

I autor je trebalo da doda u listu

Point Caffe
SpeakEasy
Grand Pleasure
Korisnikov avatar
By Berserker
Bio sam danas i juče u CoffeeDream-u i stvarno sam prijatno iznenađen:

Cene i ponuda su super. :up:
By Bombina
Originally posted by 2Q2Bstr8
Originally posted by tinkerbell
Uopshte mi nije jasno zashto ljudi idu u kafice.. EM je 10x skuplje, EM je zagushljivo, EM ... ma ne razumem zashto...
recimo da ne želiš svakoga da vodiš u stan, a želiš da se vidiš sa njima i pri tom popiješ kafu. ili se nalaziš sa nekim na pola puta. ili se nalaziš sa više ljudi, pa ti treba nekakva kontrola nad provedenim vremenom (ne možeš izbacivati ljude iz stana, ali iz kafića uvek možeš da "moraš nekud da kreneš baš sada"). i tako dalje.
to pricam sa tinke pozvala sam je al nije mogla eto slazem se na njega

a za mene coffee dream :)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nishta od gore navedenih.

Uglavnom kafici na Dunavu i u Zemunu i Nbg-u. Najbolji je definitivno Contact na NBG-u (Afka ce sigurno znati o kom kaficu pricham). :D Radno vreme 00-24. Vrhunska usluga, jeste skupo, ali je full usluga za te pare.

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Berserker
Mene interesuje da li je iko kročio u ovo čudo i kakvi su utisci...

KLIK
Korisnikov avatar
By Allkey
Ja se sve nešto plašim tog mesta. :lol:
A skupa im hrana... :drama:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja se sve plašim, ako uđem, zatećiću JK, Brenu, Rušku Jakić... :lol:

Inače, ovo je opasna konkurencija restoranu Iguana... ali zamalo... :)

U Iguani su cene niže :)
Korisnikov avatar
By deran
Šta znači to WOKS/VOKOVI:puzzle:
Korisnikov avatar
By deran
E svašta... :lol:

Odeš u kafanu i dobiješ u meniju:

Šerpovi
Loncovi
Tiganjovi

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by Vukodlak
Mene interesuje da li je iko kročio u ovo čudo i kakvi su utisci...

KLIK
Bio sam ja. Hrana je odlicna ali su cene ...

Konobari su vise nego ljubazni i bilo mi je jako lepo :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Btw, mislim da je ovo jedan od retkih Asian Fusion restorana u beogradu ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!