Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ovo nije tema za folder Posao, cini mi se. Ako mod misli drugacije, nek' ide :)

elem, nije pitanje zasto volimo da radimo svoj posao, vec prosto ponekad kad vam se radi - sta god da je to. Ne znam da li uspijevam da se izrazim - ja sam recimo jutros sve vrijeme prevodio neku dosadnu gradjevinsku ponudu na ruski, glava mi pulsira - ali sam uzivao u tome,jer ponekad volim da radim. Prosto sam rad mi ponekad (ogradjujem se, ne precesto :P ) predstavlja zadovoljstvo.

ponekad valjda zbog para, ponekad cak nije ni to. Ne'am pojma..
Korisnikov avatar
By horus.
motivacija je jako bitna... naravno da ti nece biti tesko da radis nesto, ako imas jasno definisane ciljeve...
takodje, rad je dobar da se skrenu misli sa nekih problema, jer kad se prepustis radu, ne razmisljas o glupostima...

inace, ja uooopste ne volim da radim... :lol:

nista me valjda ne motivise... :kosa:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ne znam, nikada nisam volela da 'radim', ali volim da crtam, igram, citam, istrazujem... bas ono sto me zanima bas u odredjenom trenutku, rekla bih da je to inspiracija, kreativnost, svrab koji moram da pocesam (mozda si na to mislio?).
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne, mislio sam na produktivno djelovanje u smislu rada - onda kad radimo stvari koje inace i nisu interesantne..
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by horus.

takodje, rad je dobar da se skrenu misli sa nekih problema, jer kad se prepustis radu, ne razmisljas o glupostima...
slazem se. [size=-1]ich stimme das zu.[/size]
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bananica
ne, mislio sam na produktivno djelovanje u smislu rada - onda kad radimo stvari koje inace i nisu interesantne..
Evo isečka iz knjige "Tom Sojer" kada je Tom nabedio naivnu decu da mu prekreče ogradu:

Tom said to himself that it was not such a hollow world, after all. He had discovered a great law of human action, without knowing it – namely, that in order to make a man or a boy covet a thing, it is only necessary to make the thing difficult to attain. If he had been a great and wise philosopher, like the writer of this book, he would now have comprehended that Work consists of whatever a body is obliged to do, and that Play consists of whatever a body is not obliged to do. And this would help him to understand why constructing artificial flowers or performing on a tread-mill is work, while rolling ten-pins or climbing Mont Blanc is only amusement. There are wealthy gentlemen in England who drive four-horse passenger-coaches twenty or thirty miles on a daily line, in the summer, because the privilege costs them considerable money; but if they were offered wages for the service, that would turn it into work and then they would resign.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by bananica
Radi ono sto volis i posao ce ti biti igra ;) To kapiram.
E, sad, ja moram da pokosim travu s vremena na vreme - moram, jer nema ko drugi (ako nisam pri parama pa platim nepoznatom), ali nikad se nisam osecala dobro jer sam sama odradila ono sto ne volim da radim... Tako da ne kapiram koji vam je to trip. :)
Tako da se odjavljujem sa teme.
@Tom Sojer - ahahha, ja mislila takvi samo Srbi ;)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
iz panicnog straha da cu umreti u mestu ako dugo ostanem tako, a da nista ne radim....ili nigde ne idem....ili na bilo koji nacin ne koristim telo ili um....(ali ovo je sve deo moje "simpaticne" psihoze :D )

...uzivam, uzivam, uzivam da koristim ovu umno-telesnu "masinu" koju sam napravila od sebe.....kao sto ljudi, valjda, vole da voze kola....
Korisnikov avatar
By Dina
Uh... cesto se pitam... Ali mislim da je to splet razloga. Prvo pare :pare: Ali njih bih mogla sa imam i sa mnogo manje rada znaci nije samo to... Vrednovanje same sebe i vrednovanje od strane drugih, sposobnost da uradim ovo i ono, to se prenosi i na oblasti koje nemaju vezu sa tim konkretnim radom. A nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc, videli smo i u toku ratova kako ljudi mogu da izgube sve a ponesu samo sebe i ono sto znaju i umeju. Tako da sto vise stvari znam i radila sam osecam se sigurnije i za te nedajboze situacije. A onda je tu i radoznalost, da me nesto zanima, da sam o tome razmisljala a sad saznajem jos nesto (ovo se odnosi na ono sto ucim prvenstveno). Ili sretanje novih ljudi, uvek nove situacije u kojima moram da se dokazem (ovo se odnosi na ono sto radim). Onda je tu i beg od problema drugih, rad je nesto sto ipak zavisi u najvecem procentu od mene, koliko uradim toliko ce biti i rezultata, dok u nekim drugim stvarima ne mora biti tako jasne veze. Moze biti i rad radi pomoci nekom/necemu to je onda posredno neko lepo osecanje... i tako ima sigurno jos... I bila sam tako umorna od posla ali posto sam sad iznasla sve moguce i nemoguce razloge koje imam za rad :lol: odoh da ucim... :cita:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!