Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Ima li ko meni da objasni razlog i trajanje ovog jebenog zatvaranja Gazele za koji cuh tek malopre!? Dokle ce to trajati i kakva je situacija sutra?
By J...
Po naslovu i smajliju pomislih da se upravo srusio most, javili na vestima. :qqlele: :lol:
By Sixto
Ako je sutra zatvore meni kao da je srusena! Grrrrr
Korisnikov avatar
By Allkey
luckily my life has nothing to do with that ugly bridge. :]
By Ulix
Ubicu se ako je zatvore. :drama:
By Sixto
Zvao sam sad AMSS i kazu da radovi staju u 5 ujutru! Doduse to je zvanicna info! Ako bude i dalje picvajz a ja zakasnim ima se bacim u ladnu Moravu!
By Ulix
Dobro, meni vezbe pocinju tek u 8:30. :zvezda:
Korisnikov avatar
By Delete
Kreni ranije i koristi Savski most :)
By fazza
Gazela je jedan od dva mosta u Beogradu koji su skloni urushavanju (jadan onaj narod ispod) tako da stvarno nema mesta tvojoj ljutnji. :lol: Il' ce ga popraviti (dodushe, ovim tempom nece nikada) il' ce bucnuti u 'ladnu Savu. Panchevachki ili Gazela, pitanje je sad? :gatara:

Ma, u stvari, bole na qrac, za preko Save imamo Brankov i Savski most, a za preko Dunava onaj u Kovinu.
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Sixto
Zvao sam sad AMSS i kazu da radovi staju u 5 ujutru! Doduse to je zvanicna info! Ako bude i dalje picvajz a ja zakasnim ima se bacim u ladnu Moravu!
A GDE TI KASNIŠ MYKE TI?
:lol:
By fazza
U jednom danu izvode radove na Gazeli, Brankovom mostu (prema Novom Beogradu) i Terazijskom tunelu. Stvarno genijalna ideja! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto
ima se bacim u ladnu Moravu!
A tamo piše da je Sixto banovan, i sad nećemo znati da li se stvarno bacio u Moravu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!