Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by StripiA sta?Originally posted by DeleteZa sve ovo što si navela krivo je društvo a ne majke koje su rodile.
Zato nam, u realnosti, novine neretko pisu o bebama pronadjenim u kontejneru, bacenim pored puta, roditeljima samoubicama, koji ne mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici, kriminalcima, cije majke nisu mogle da im obezbede ono sto zele, pa se klinci domogli oruzja, opljackali benzinsku pumpu, prodavnicu, ubili, prebili, prestrasili prodavca...da, divna nam je realnost, pored roditelja, koji unapred nisu mislili o buducnosti svoje dece.
Originally posted by ~anAMORphOsé~I Srecka Sojica da dovedemo na svadbuOriginally posted by .L O S TJa dovodim na svadbuOriginally posted by *deni*Deni, svaka ti je na mestu, udaj se za mene:venchanje:
Ma, ovde u Srbiji se vecina ljudi odlucuje da ima decu da bi, citiram, imali za koga da zive.
Jos ako se muce dok tu decu izvode na put, utoliko bolje.
Kult mucenistva je veoma izrazen u Srbiji i svi ce sa ogromnim postovanjem da govore o svakom ko se muci.
Sto manja plata i sto vise dece i eto prilike za kuknjavu kao svakodnevni hobi.
Ne daj Boze da izjavis kako ne zelis da se mucis i odrices svega i svacega zbog deteta.
Odmah si bezosecajan i samoziv skot.
Serem se na sve price o skromnosti, odricanju i zrtvovanju koje se toliko cene u nasem narodu.
Da pravim dete kojem cu posle prebacivati : " Svega sam se zbog tebe odrekao, a ti si nezahvalan ?! "
Ne pada mi na pamet.
Necemo pravimo decu ali na svadbi ce nam pevati i Zorica i Vera i Zlata i Nada i svi:balerina:
JK
Boze...zasto nema njen smajli na forumu???
i
Minu!
Sexy Robot...
Pritisak mi pao, totalni je mrak...
popusila bih kurac, otisla na zrak...
Ja nisam t...t...t robot
Originally posted by ~anAMORphOsé~Mislim, brate, kako roditelj može biti kriv za poremećaje u društvu? Za porast kriminala, ratna stanja devedesetih godina i slične stvari? Aj mi to objasni, molim te.
A sta?
Drustvo tera neodgovorne majke da se jebu okolo i bacaju decu ?
Mislim...
BRATE!
Ako neko ima karakter, ne moze drustvo da utice na njega-ma koliko lose bilo
Originally posted by Stripi+ @Sixto + @J...
I nekako mi se čini, da vi svi zaboravljate da je i nas neko rodio, da smo i mi nečija djeca.
da smo i mi nečija djeca.Pa to i ja uvek kazem, pa me belo gledaju.
Originally posted by .L O S TNe znam iz kog je kontexta ovo, pa se ogradjujem ako nisam skontala kako treba.Originally posted by ~anAMORphOsé~
Originally posted by .L O S TNiste vi bili u zivotu dovoljno gladni da znate sta znaci karakter, dostojanstvo i princip i koliko su to krhke kategorije!Originally posted by ~anAMORphOsé~
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!