Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Petlic ili sova?

uglavnom nocna ptica
10
33%
imam cesto periode okretanja dana za noc
9
30%
lezem kasnije kad god mogu, ali uglavnom moram rano da se probudim.
9
30%
9 - u krevet!
2
7%
Korisnikov avatar
By scout_finch
volim da se probudim rano ujutru,mnogo brzo prodje dan ako spavam dugo.znaci budim se oko 7, pola 8 kad nemam obaveze,a lezem obicno posle ponoci,mada mi se desava da zaspim i u deset uvece kad mi je dan bio naporan.u svakom slucaju,radije lezem ranije da spavam,nego da spavam ujutru posle 9.
Korisnikov avatar
By Delete
Nemam neko pravilo oko odlaska u krevet, idem da spavam kad mi se spava, bez obzira na doba dana ili noci.
Uglavnom, idem u krevet posle 2, a ustanem posle 9-10h, ili ranije, ako imam neke obaveze, koje nije moguce odloziti za kasnije termine.
Volim da spavam.
By alexandermagic
Ležem kasno, ustajem rano i to mi najviše odgovara.

Ne volim spavanje, a i nema tog umora od kojeg me neće oporaviti 5, max. 6 h (recimo vikendom) sna. Spavanje poslijepodne ne dolazi u obzir.
Korisnikov avatar
By Das Ich
Najbolje funkcionisem u ranim jutarnjim satima i najvise mogu da postignem ujutru, popodne mi vec nista ne ide od ruke, bar sto se tice "umnog" rada (mada ako se nakljukam sa dovoljno kafe ili odem u teretanu uvece mogu i to da produzim, pod uslovom da sam spavala bar osam sati prethodnu noc)...Posto volim da izlazim, cesto mi se desava da zaglavim do 4-5 i ustanem vec nakon tri, cetiri sata, pa sam vecito neispavana...Ovih dana se treniram da ustajem kasnije, sto je za mene oko 9, 10 am morgen :D
Korisnikov avatar
By m..
Ajme. Legnem oko 2, ustanem u 7. Ni jedno ni drugo, obviously. Onda nekad zaglavim uvece duze pa moram da legnem sutradan popodne i otkuntam koju, pa ne mogu da zaspim pre 4, pa se tako mucim.

Meni u principu odgovara leganje oko 3-4, i ustajanje oko 10-11, dakle nekih 7 sati sna, al o tome mogu samo da sanjam.

Btw, nije mi nikakav problem da vikendom obrnem dan za noc, i ostanem do 9 ujutro budna, problem nastaje u ponedeljak na poslu, kad ne prestajem da zevam.

Valjda ono - lezem kasno, budim se rano i nadrkana sam.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!