Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

... kad mu se nista ne radi, a ne moze da spava?

U poslednjih sat vremena saljem i usto vreme sms-ove dvema razlicitim osobama i kladim se koja ce prva odgovoriti. To mi je sad malo dojadilo.

Diskutujte.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by REI
Da se lechi :P
usao na temu da ovo isto kazem:D

Mozes da odes na neki strani chat, predstavis se kao 17ogodisnja klinka. Posle razmijenite msn, i ti na mikrofonu provjeris koliko dugo mozes da ga zavaravas da si ti Melisa (recimo).

Nikad to nisam uradio, doduse.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da popije dva febriceta, bendži i da legne da spava.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by colorado
... kad mu se nista ne radi, a ne moze da spava?
Ja bih uzeo da čitam neku knjigu koja ima smešne delove
npr. "Moja porodica i druge životinje" ili "Čudan događaj sa psom u neko doba noći"
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bananica
Originally posted by REI

Mozes da odes na neki strani chat, predstavis se kao 17ogodisnja klinka. Posle razmijenite msn, i ti na mikrofonu provjeris koliko dugo mozes da ga zavaravas da si ti Melisa (recimo).

:pucaodsmeha:

Da spava! I pije tecnos' :) :kiss:
By fazza
Tebe treba neko da oshamuti. :adiktusha:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Poslushaj bananicinu sugestiju - JA proverio kad sam ushinuo ledja tovaretji 5 tona uglja za zimu :( Tada mi je tako oduzetom doshlo da zajebavam strejt dechke pod nickom bresskvica. Skvichao sam od bolova ali nisam prestao kuckati dok nisam ugovorio sex! :colorado: Zlotja LECHI...
Korisnikov avatar
By colorado
Ovo je knjiski primer lose upotrebe koloradovog emotikona.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bananica
Originally posted by REI

Jedna od prvih stvari koje sam uradila, kad sam pocela da koristim net, bila je da odem na chat koji je za temu imao bend Hanson i da vilenim s decama. :shmi:
Korisnikov avatar
By m..
E, pa ja imam taj problem svako vece - legnem, ugasim komp, upalim tv, a tamo nista. cak sam pocela da gledam one plasticne hitrurge iz krajnje nesrece. Stvar bude jos gora vikendom.

Dakle, lezi, opremi se hektolitrima vitamina c u tecnom obliku i nadji Travel kanal na tv-u i putuj s njima.
Korisnikov avatar
By *deni*
Slucajno sam bas ovih dana na bolovanju i veoma mi prija dokolica.
Uzimam propisanu terapiju, telefoniram, ispijam kafe, gledam TV, diskutujem po internetu...
U jednom momentu mi je palo na pamet da bih mogao do zubara da proverim stanje zuba, pa sam to i uradio.
Nasao mi je tri manja kvara, pa sad imam i tu zanimaciju da idem na busenje i plombiranje.
Nadje covek uvek nacin da ispuni vreme...
:)
A uvece - daljinski u sake, pa u krevet i listaj kanale.
Zagledam se u neki film i za 20 minuta zaspim kao top, ma koliko film bio zanimljiv.
Korisnikov avatar
By m..
Ja ne znam za vas, ali kad se razbolim ja odlepim, doduse ja isto tako odlepljujem i na moru. Prosto ne mogu a da nista ne radim, i onda svoje boljke preboljevam pred kompom, pokusavajuci da bar malo budem zaposlena.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Sixto
Citaj nesto!
O da.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!