Originally posted by deran
Odakle ti sad komarac:puzzle:
ja sam vazda imala te 'zimske' komarce. neke teroriste koji bi se tako zabili iza ormana i hranili se mojom krvlju cele godine. problem se sam resio kad sam zapatila tesku anemiju (gvozdje 4.7 od pozeljnih 11.9-32.2), valjda su skontali da uopste nisam hranljiva i crkli. a mozda su i crkli sami od sebe dok sam bila kod devojke 5 meseci pa povremeno navracala, a mozda sam uspela i da ih usisam, mozda ih je macka pojela. vrag ce ga znati, ali vec neko vreme nemam tih problema.
anyways. krecenje. ne znam kolika ti je soba, ja sam moju od 12,5 m2 (oko 50m2 povrsine za krecenje - obim puta visina/zidovi/, plus kvadratura/plafon/, otvori/prozori, vrata../ manji od 3 m2 se ne odbijaju, a preko 3 odbijas samo razliku preko 3) pre 3-4 nedelje platila oko 80 evra (pa ti proporcijom). krecila sam perivom bojom (disperzija) u 3 ruke/sloja/, ali jos nisam pokusavala da operem nista sa zida, pa ne znam kakvi su efekti. javim kad saznam.
tako nesto. ne znam. mozda i da pokusas da osmirglas tog komarca, ako ti se ne daju pare na krecenje, to mi deluje pametnie od pranja, jer bi pranjem mogao da se razmaze.