Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Moram da podelim svoje kontemplacije sa vama....
Iako ovo nije folder za politiku, pogibija cetvoro clanova SRSa u Novom Sadu je podstakla neka razmisljanja... Da izostavim cinjenicu da je neko od njih manijakalno vozio dzip po zaledjenom putu, ono sto me je zapanjilo je da NIKO, ali bas NIKO nije prijavio da na Kackom mostu nema ograde punih 16 sati! Da nikome punih 16 sati nije palo na pamet da se mozda desila neka tragedija i da se bas ne krade ograda mosta svaki dan. I sa druge strane, clanovi porodica... zar vam ne bi bilo u najmanju ruku cudno da neko od vasih ukucana nije tu celu noc i ceo dan a da se ne javlja?
Plus, gomila prica o starcima koje je policija pronasla u polu-raspadnutom stanju, mrtve vec mesecima, tek nakon sto su komsije prijavile nepodnosljiv smrad...
Da li je moguce da je ljude uopste uhvatila da opsednutost samo samim sobom ili je averzija prema organima reda (policiji, jelte) tolika da onaj famozni 92 ne okrecemo sve i ako primetimo cudne stvari?
By iWanna
Originally posted by Wilhelmina
Da li je moguce da je ljude uopste uhvatila da opsednutost samo samim sobom
i mene ovo zanima

to je ipitanje koje sam hteo da ubacim u onu temu o kuknjavi, ali sam znao da ce biti moralisanja a ne iskrenosti

definitivno je previse onih koje "zabole bas" za tudju nesrecu
Korisnikov avatar
By walt333
Nije sve u tome da li je neko opsednut sobom ili ne, vec i u tome sto nam je lakse da pomislimo da se nista tragicno nije dogodilo. To je neki mehanizam odbrane.
Evo ja priznajem da uvek kada i nesto posumljam da je lose sebi kazem ma sigurno nije nista strasno. Recimo pre neku noc sam cuo pucnjavu ali sam iskulirao recima
-ma sigurno je nesto palo napolju a ja pomislio pucanj...
Znam da je to lose ali... pokuavam to da promenim

Sa druge strane broj 92 i nije uvek najlakse ni dobiti. jednom zvao i dva puta je zvonilo do kraja dok se treci put nije neko javio. Uzas.

ali ima i istine u tome da su ljudi optereceni svojim zivotom i da nemamo vremena da mislimo na druge. Sto je tuzno...
By Ulix
To sto prijave komsije tek kad osete smrad iz stana se za mene zove pravi komsija i sanjam o takvim komsijama. Apsolutno ne zelim da znam nista o njima i ne zelim da se druzim sa njima. Kad osete smrad, neka zovnu policiju. To je dobro. Sjajno.

A sto se rodbine i prijatelja tice, e to je vec problem.
Originally posted by walt333
ali ima i istine u tome da su ljudi optereceni svojim zivotom i da nemamo vremena da mislimo na druge. Sto je tuzno...
Mislim da ljudi nisu optereceni svojim zivotom vec sobom, postoji ogromna razlika. Biti opsednut sobom te u velikoj meri sprecava da uopste imas zivot...
Korisnikov avatar
By jenny
Nije sve u tome da li je neko opsednut sobom ili ne, vec i u tome sto nam je lakse da pomislimo da se nista tragicno nije dogodilo. To je neki mehanizam odbrane.
Evo ja priznajem da uvek kada i nesto posumljam da je lose sebi kazem ma sigurno nije nista strasno. Recimo pre neku noc sam cuo pucnjavu ali sam iskulirao recima
-ma sigurno je nesto palo napolju a ja pomislio pucanj...
Znam da je to lose ali... pokuavam to da promenim

Sa druge strane broj 92 i nije uvek najlakse ni dobiti. jednom zvao i dva puta je zvonilo do kraja dok se treci put nije neko javio. Uzas.

Ovo.

A i možda su ljudi malo oguglali..
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
To sto prijave komsije tek kad osete smrad iz stana se za mene zove pravi komsija i sanjam o takvim komsijama. Apsolutno ne zelim da znam nista o njima i ne zelim da se druzim sa njima. Kad osete smrad, neka zovnu policiju. To je dobro. Sjajno.
najsjajnije :)
Korisnikov avatar
By jukie
Baš sam pre neki dan razmišljao šta bi bilo da sutra umrem i da niko na ovim forumima koje svaki dan posećujem ne zna šta je sa mnom i misle da sam otišao na odmor od foruma a ja za to vreme trulim u sobi
Jedna žena sa jednog foruma je tako iznenada nestala i nikad više nismo čuli za nju jer se niko nije baš družio sa njom preko imejlova itd. a pisala je pod pseudonimom. Imala je jake alergije na hranu (mleko i hleb)
By Sixto
Mene cudi sto je ispod tog mosta gde su poginuli, tik na 50m uvek patrola policije koja meri brzinu vozila, a navracaju redovno marice i kupe kurve s stajge!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
potpuni off:

upravo time odgovaram kada mi neko argumentuje kako treba da imam decu "da bi me se neko secao kad umrem" (em sto ne zelim da me se neko seca)....

.....secace me se te komsije - "al je smrdela ona baba sa prvog sprata"
Korisnikov avatar
By Blady

Da li je moguce da je ljude uopste uhvatila da opsednutost samo samim sobom ili je averzija prema organima reda (policiji, jelte) tolika da onaj famozni 92 ne okrecemo sve i ako primetimo cudne stvari?
Mislim da me je dugo bilo previse briga za druge.... sada mozda previse razmisljam o sebi, ali ne vidim kao losu stranu... i da, ne vidim kao opsednutost, vec kao zivljenje svoga zivota...
By Ulix
Originally posted by hlaefdige
potpuni off:

upravo time odgovaram kada mi neko argumentuje kako treba da imam decu "da bi me se neko secao kad umrem" (em sto ne zelim da me se neko seca)....

.....secace me se te komsije - "al je smrdela ona baba sa prvog sprata"
:lol:

I jos kad posthumno otkriju da je baba volela zene (jer, naravno, preturace ti po stvarima kad provale da vide sta smrde), da vidis kakva ces urbana legenda da postanes. :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Nedostatak ljubavi. I svega onoga shto iz ljubavi dolazi, briga, simpatija, paznja, neznost....
Zaista je zastrashujuca chinjenica da jedan strah, strah za samoprezivljavanje, uspeh, novac je u stanju da pobedi ljubav prema drugima.
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Uvek postoji neko opravdanje...Ja cu probati bez opravdanja,da zgrada nam je smrdela jedno 4-5 dana nismo znali sta je,jeste bio je komsija...Sada se taj stan izdaje ali pazimo da ne pricamo o tome pred novim stanarima da se ljudi ne usfrkisu
Korisnikov avatar
By Val
I bash vas briga da li cje novi stanari da zadrzhe krevet mrtvaca? Spavaju u njemu!
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Dolazila je rodbina tog coveka,sve su stvari izneli napolje izdaju stan nenamesten,predsednik skupstine stanara je luftirao ceo stan dobrih mesec dana...A nije da se covek nije druzio ni sa kim,ko zna zasto niko nije primetio da ga nema,valjda je bilo normalno da ga ne srecemo svaki dan...
Korisnikov avatar
By ROYAL
Za ovo sa komšijama bih se, donekle, složio sa Ulix-om, mada, ipak, ako nešto toliko smrdi, valjda bi trebalo pokucati na vrata komšije, čisto mu skrenuti pažnju, nije baš normalno da nekome jako smrdi iz stana, iz bilo kog razloga.

Za ovo sa porodicom - ne znam šta da kažem, i ja sam, kao i walt333, sklon da svoje crne slutnje potiskujem, ipak ti ljudi nisu klinci, svi su odrasli, možda su i živeli sami, ne znam. Ipak cela noć nije toliko dug vremenski period, pogotovu ako se uzme u obzir da su bili na slavi, možda su se zapili, možda su nastavili negde drugde, možda su "prespavali" kod nekog...

Uvek se trudim da ne dozvolim da me obuzme paranoja, a i mislim da je jako tanka granica između zanimanja za nekoga i mešanja u nečiji život, dosađivanja... Plus što različiti ljudi imaju različit prag tolerancije za trpanje nosa u stvari koje te se baš i ne tiču, pitanje je kako će ko šta da protumači i razume. It's tricky.
Korisnikov avatar
By Rei
Povremeno se kod mene chuje pucnjava... Kontam, shta ce policija da uradi ako ih pozovem? Shta da im kazhem, chuo sam pucnjavu u neidentifikovanom delu mog naselja... Right, jako sam im pomogao.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by jukie
Baš sam pre neki dan razmišljao šta bi bilo da sutra umrem i da niko na ovim forumima koje svaki dan posećujem ne zna šta je sa mnom i misle da sam otišao na odmor od foruma a ja za to vreme trulim u sobi
Pa jukie kada bi hteo da se druzis barem sa ponekim sa ovog foruma koji bi tebe rado upoznali, znali bi :)

A "bas me briga trip"....ja znam svoje komsije vrlo povrsno, sem jedne komsinice iznad koja mi postaje drugarica i jako je milo bice, pa ako mama, tata, muz, zena, sestra, zet, dever ili prijatelji ne bi primetili, ona bi posle ne javljanja na ritualnu kafu tri put nedeljno :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by REI
Povremeno se kod mene chuje pucnjava... Kontam, shta ce policija da uradi ako ih pozovem? Shta da im kazhem, chuo sam pucnjavu u neidentifikovanom delu mog naselja... Right, jako sam im pomogao.
Ummm.... da. :D
U konkretnom primeru sa Kackim mostom je problem sto bi, sve i da je desetina mestara ograde otisla na opravku tu postojala neka signalizacija da ograde nema...
Ne kazem da treba znati sve pojedinosti o svojim komsijama, ali cudne stvari valja primetiti.... ili sam ja jedina koja obraca paznju na cudne stvari.
Elem, da, cale jednog drugara koji zivi na naselju je zvao policiju zbog crvenog svetla na Fruskoj Gori :lood: Ovi mu rekli da to nije nista i dovidjenja. (qrc moj nije nista, to su vojna skladista, a sto im je svetlelo crveno, samo oni znaju.... bio red light night :fuckbed: )
Korisnikov avatar
By Blady
Pa nisi draga jedina, evo ima par forumasa koji bi isto postupili... ;)
Korisnikov avatar
By m..

A sto se rodbine i prijatelja tice, e to je vec problem.
Mislim da ljudi nisu optereceni svojim zivotom vec sobom, postoji ogromna razlika. Biti opsednut sobom te u velikoj meri sprecava da uopste imas zivot...
Potpuno se slazem. Komsija bi trebalo da se bavi mojim zivotom tek ukoliko
a) umrem pa se usmrdim
b) postane evidentno da maltretiram ukucane.

S tim da za b) niko ne zove muriju, iako bi trebalo.

Ali ih zato silno interesuju neke druge stvari, koje ih se uopste ne ticu.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, ja sam nekom prilikom zvala vatrogasce da prijavim pozar sa beogradske strane Gazele. Onda mi je gospodjica s druge strane linije rekla da je vec neko zvao i da su poslali ekipe. (Ja bila na Povetarcu) i onda sam stajala i gledala, i kad se vatrogasni kamion konacno pojavio, nije mogao da prodje pola sata, jer je neko parkirao kola po sred keja i negde otisao. Uzas. Divan primer saradnje i sinhronizacije gradskih sluzbi. lol.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!