Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ja sam u IT poslu i za sada vec godinama radim u istoj firmi ali svake nedelje mi dodje da dam otkaz,pa sednem na pauzi u firmi listam oglase,listam ih i kuci kada sam i vidim da se nista od oglasa nije promenilo u zadnjih 5 godina kad sam trazio posao,i kazem sebi dobro je,nije ti ni tako lose,nikad ne kasni plata nema veze sto ne mozes da zivis kako hoces od nje,bitno je da zivis,i na tome se zavrsi.Svake nedelje...
By mikka
Sixto, najbitiniji je pozitivan stav uprkos svemu, da se ne nerviraš, time nećeš dobiti posao ;) izgleda samo sraćku.
I nemoj puno da lamentiraš nad situacijom, to bespotrebno troši energiju.
Nego glavu gore! Puno sreće. ;)
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by Sixto
Koliko za vas predstavlja problem posao u fazi kad ga trazite? Koliko vas potraga opterecuje i izbaci iz cipela? Kako funkcionisete u toj fazi i koliko se usredsredite samo na to na ustrb neki drugih aktivnosti!?
Hvala Bogu da ne znam za taj osecaj. Nakon odsluzenja vojnog roka, neochekivano sam se odmah zaposlio, i tamo sam duze od godinu dana, a to je btw moj prvi posao.
I ne zelim da znam kakav je osecaj.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
evo ima vec dvije-tri nedelje kako ne radim, i vec me hvata kriza. Ne materijalna, vec sam tek sad kad nemam posla shvatio koliki sam ustvari radoholik. Ozbiljno - vec godinama stalno imam posao, i periodi nemanja su uglavnom bili jaaaako kratki.
I iako se moj zivot u tom smislu skoro nije nimalo promijenio (radno vrijeme nisam ni imao, slobodnog vremena napretek -a nedostatak para jos uvijek nisam osjetio:P) - ja svakako jedva cekam da ponovo pocnem da radim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!