Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Mislim kapiram, ti si veoma jaka (fizicki) cica, i pojela bi me za dorucak.
Kapiram, ti si jako zgodan.. tacnije, kapiram - ti smatras da si jako zgodan/fesnabl/popjular/vatevr tip.

Ali ne kapiram, zasto pobogu morate da se gurate kad prolazite ili djuskate?! Jbt, ja kad prolazim ne ocekujem da mi se sklanja neko ko djuska i ne vidi me - normalno je da ja pazim da ga/je ne nagazim ili gurnem. I onda posle 6 pjesama koje mi se ne svidjaju - pocne "come & get me" i ja se napokon opustim, i prodje jebeni kamiondzija i 'ladno me gura! Vec da ne pricam o tetkurinama kojima ni tona pudera nije pokrila brazgotine po rosavom licu (ali je zato ispod tog lica ultra fensi garderobica), nos mu para plafon i u prolazu me gura cak i kad ima dovoljno prostora da prodje.

I 'ajd se ti sad ne potuci!
Pun mi je bre.
Korisnikov avatar
By Val
Em je mali postavo agresivan ovije´ dana, em mu smetaju lece. A da te neka tetka "gurnula", josh bi se i natrcjio! Mani me... :hand:

:lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bananica
Al` ti se nisi potukao?

OT: Guzva je, moras da razumes takvo ponasanje :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Delete
Al` ti se nisi potukao?

OT: Guzva je, moras da razumes takvo ponasanje :)
Gužvu čine pojedinci ... Da se svako ponaša primereno ili bar u granicama opšte pristojnosti gužva bi bila podnošljivija.

Onomad kad se slavila nova godina u Alijansi gledao sam kako se jedna tetka lakta ... on čak i nije prolazio jer ima cilj da prođe, već da gurne sve okolo koji se dobro provode ... mislim da je tema namenjena takvima
By pipinveliki
Originally posted by Val
Em je mali postavo agresivan ovije´ dana, em mu smetaju lece. A da te neka tetka "gurnula", josh bi se i natrcjio! Mani me... :hand:

:lol:
:roflmao:
By Ulix
Pa guraj i ti druge.

A ako ti sve smeta onda ostani kod kuce, nemoj da izlazis u klub.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nekada sam manje nekada vise tolerantna na to gurkanje, cepanje i sl.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Ok, sinoc sam zvucao previse raspizdjeno - da probam sad hladnije da kazem to sto sam mislio.

Val, u mom prvom postu se govori i o tetkama koje se guraju. So...

Ostali - nije u pitanju nenamjerno guranje pri igri. Naprotiv. Vec na startu me je neka cica opekla cigarom dok je djuskala - pocela se izvinjavati a ja joj uputio jedan od svojih najsladjih osmijeha - pobogu, moze se desiti svakom, desilo se i meni. I nagazili su me par puta, ali nisam od svile i ne pizdim na svaku sitnicu. Pizdim na nekulturu.
Ono sto meni smeta je taj stav, i NEPOTREBNO guranje. Ne smeta meni SVE, smetaju mi samo debili koji ne umiju da se ponasaju u klubu.
Pritom, oni koji su sinoc bili u apartmanu znaju kolika je "guzva" bila, i da potrebe za guranjem nije bilo cak ni u onom dijelu gdje je DJ.
Korisnikov avatar
By Paki
Odlučite se - gužva ili nije gužva, prazno ili puno?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Paki
Odlučite se - gužva ili nije gužva, prazno ili puno?
kao sto rekoh, NIJE guzva, vec u polupraznom klubu kreteni prave guzvu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ma svima fali kurcetine, odnosno keksa. :budilnik: Slatka guzvasta deca.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne podnosim to, i uvek mislim da sam stala negde... gde ljudi uvek prolaze, a onda shvatim da sam i ja jedna od njih... mada se trudim da to prolazenje bude, toliko neopazeno, kao da je duh prosao... nekako se bolje tako osecam... ljudi se ponekad uplase kad im ja samo proletim iza ledja :superheroj:
Korisnikov avatar
By Burak
pa to je jedan od nacina da tete budu u centru paznje i primecene.
Korisnikov avatar
By Vel boy
je l' to prichate da se deshava po gej mestima, barovima, klubovima... ili po javnim tzv. "mainstream" mestima?
Ja kada sam na gej mestima u ime gej solidarnosti vezbam strpljenje i polakocu, ali brate, ova javna tzv. "vecinska" pretezno hetero mesta su mi nesnoshljiva. Vecina heterosa (oba pola) se uzasno ponashaju, bahato, siledzijski, grubo, drsko i neotesano da stvarno ne mogu a da ne izgubim ubrzo strpljenje te im i ja uzvracam istom merom. nikome od njih ostao josh duzan nisam! :yay:
Korisnikov avatar
By m..
Mislim kapiram, ti si veoma jaka (fizicki) cica, i pojela bi me za dorucak.
Kapiram, ti si jako zgodan.. tacnije, kapiram - ti smatras da si jako zgodan/fesnabl/popjular/vatevr tip.

Ali ne kapiram, zasto pobogu morate da se gurate kad prolazite ili djuskate?! Jbt, ja kad prolazim ne ocekujem da mi se sklanja neko ko djuska i ne vidi me - normalno je da ja pazim da ga/je ne nagazim ili gurnem. I onda posle 6 pjesama koje mi se ne svidjaju - pocne "come & get me" i ja se napokon opustim, i prodje jebeni kamiondzija i 'ladno me gura! Vec da ne pricam o tetkurinama kojima ni tona pudera nije pokrila brazgotine po rosavom licu (ali je zato ispod tog lica ultra fensi garderobica), nos mu para plafon i u prolazu me gura cak i kad ima dovoljno prostora da prodje.

Pun mi je bre.
ahaha, to ne pogadja samo hobite? ja sam imala teoriju da mene ljudi u masi dozivljavaju kao prazan prostor (posto mi ne vide glavu), te da im je logicno da prodju tuda i da me odnesu ko bujica po 2-3 metra dalje, medjutim sad mi teorija pada u vodu, pretpostavljam da si visok vise od 1,61m. to je inace nedostatak klupske (i opche) kulture. umesto da se izvine, oni te izguraju. zato znam par klubova i par veceri koje su se ovijale u gradu gde mi se to nikad nije desilo, ali tu je izlazila uglavnom samo civilizovana celjad.
inace, tako sam stekla par prijatelja medju 'baticama', oni bi mene izgurali, polili pivo po meni, pa bih ja sasula svoje pice njiam na glavu, pa bi krenuo fajt iz koga bih se ja izvukla flertom i imala njihv respekt do kraja zivota :D
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
@ :bananica:

Ali Cico, pa ti si uvek bila dama na nivou, tako da u takvim situacijama, ponasaj se u skladu sa tim, znaci: opali torbicom, nagazi stiklom ili isprskaj dezodoransom, a u extremnin situacijama, pribegni krajnjem resenju: ubodi turpijom za nokte...
Korisnikov avatar
By m..
Jednom sam bila u nekom (strejt naravno) klubu i neka krava me je, iako nije bila neka neopisiva guzva, dobrih pola sata bola torbom u bubreg. I onda sam je suptilno uhvatila za dupe, kao fol slucajno, nestala je ODMAH. tako se nekad neznosnim tipovima trljam o ledja, ili zabadam lakat. Ili se razdjuskam kao mali djogani samo da napravim mesta oko sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!