Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Sixto
Tek tako antipaticni, hmmm....
Korisnikov avatar
By m..
mene je neka idiotkinja cupala za kosu i nesto psovala jer joj nisam dala da na bezobrazluk udje pre mene u wc, nego sam joj pokazala red (posle mi je gasila svetlo, pa sam joj se napsovala svega na svetu mediokritetskom i htela da joj nabijem glavu u wc solju, al me pustila ta ideja jos negde u kabini, necu zbog debila sebi da pravim problem s osobljem kluba gde mi devojka pusta muziku tu i tamo), i onda me je iznebuha ladno pocupala na sred kluba, i jos je krenula ortakinja iza nje da uleti ako zatreba. onda sam je ja iskulirala i rekla da je ruzni mediokritet i da ode negde da umre sto se mene tice, i tu se ispojavio dzoni rackovic i odbranio me viteshki od azdahe (mislim da se riba usrala samo sto mu je videla oci). bozem' prosti ove danasnje omladine. zamisli ribu koja toliko ne ume da se provodi da je u stanju da te cupa posle pola sata zato sto joj ne das da ide u wc preko reda, ja sam tad vec zaboravila da riba postoji.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by m..
mene je neka idiotkinja cupala za kosu i nesto psovala jer joj nisam dala da na bezobrazluk udje pre mene u wc, nego sam joj pokazala red (posle mi je gasila svetlo, pa sam joj se napsovala svega na svetu mediokritetskom i htela da joj nabijem glavu u wc solju, al me pustila ta ideja jos negde u kabini, necu zbog debila sebi da pravim problem s osobljem kluba gde mi devojka pusta muziku tu i tamo), i onda me je iznebuha ladno pocupala na sred kluba, i jos je krenula ortakinja iza nje da uleti ako zatreba. onda sam je ja iskulirala i rekla da je ruzni mediokritet i da ode negde da umre sto se mene tice, i tu se ispojavio dzoni rackovic i odbranio me viteshki od AZDAHE (mislim da se riba usrala samo sto mu je videla oci). bozem' prosti ove danasnje omladine. zamisli ribu koja toliko ne ume da se provodi da je u stanju da te cupa posle pola sata zato sto joj ne das da ide u wc preko reda, ja sam tad vec zaboravila da riba postoji.

m, duso ne poredi azdahe sa idiotkinjom iz wc-a... :)
By Sixto
Zasto kod vas lezbi to tako prolazi! Svi konflikti, raskidi i sl su za Ginisa po okrutnosti, egzibicionizmu i unikatnoj formi!?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro je, one bar ne bacaju kletve vezane za posecenost Cecinih koncerata...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Sixto
Tek tako antipaticni, hmmm....
nisam rekao da smo tek tako bili antipaticni. Vec samo antipaticni:) prosto nisam zelio dublje da zalazim, time je trebalo da bude jasno da nemam pojma zasto se ustremio na nju. Kao da takvim seljacima i treba puno da jednoj curi prostote koje je ovaj rekao mojoj prijateljici.
By Sixto
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dobro je, one bar ne bacaju kletve vezane za posecenost Cecinih koncerata...
Sto jes jes! Ne daj ti boze, pu pu!
Korisnikov avatar
By Val
Mico, shta da t´kazhem. Postajesh mushkarac. Zreo za zhenidbu...I planinu! :harmonika:

Negooo, deder ti te slike da mi vidimo te "ozhiljke". :sarana:
Korisnikov avatar
By Delete
Zasto kod vas lezbi to tako prolazi! Svi konflikti, raskidi i sl su za Ginisa po okrutnosti, egzibicionizmu i unikatnoj formi!?
Nisu bas svi :) Azdajo, slazes li se? :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Bananice, nocas sam mislila na tebe, dok sam ucestvovala u tuci. Mnogo je jeben trip kad je napadnut neko sa kim si u drustvu, a ti nekoliko trenutaka ne znas kako da reagujes.
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Originally posted by bananica
ih, a ja opet isamarao bivseg decka prije 2 dana:giggle:
Je li to tebi preslo u naviku ili se njemu to bas svidja?:boxer:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja opet na momentat izgubila kontrolu u subotu proslu....nisam nista uradila....ali sam ukapirala da..je...jako...malo...falilo...

....bas sam se osecala kao kada gubim kontrolu....eto, to je jako lose...
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Nisu bas svi :) Azdajo, slazes li se? :lol:

:lol: slazem se da nisu bas svi :)
Korisnikov avatar
By Delete
Izgleda da samo ja upadam u tuce, koje nicim nisam skrivila. Dobro, de...pokusala sam da smirim situaciju i odbranim drugaricu, pa svesno usla u sve to, ali...

A kakv je vama osecaj kad iznenada primite udarac?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by hlaefdige
ja opet na momentat izgubila kontrolu u subotu proslu....nisam nista uradila....ali sam ukapirala da..je...jako...malo...falilo...

....bas sam se osecala kao kada gubim kontrolu....eto, to je jako lose...
:bravo: zato sto nisi nista uradila.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Delete
Izgleda da samo ja upadam u tuce, koje nicim nisam skrivila. Dobro, de...pokusala sam da smirim situaciju i odbranim drugaricu, pa svesno usla u sve to, ali...

A kakv je vama osecaj kad iznenada primite udarac?

nisam ga dugo primila, davno je to bilo :smeh: e sad, zavisi kako...ako je na treningu divno mi je, a ako je dr situejsn pa zavisi...

neka bude fin osecaj - tesko me je nokautirati, a onda imam debeo razlog da ih prebijem kao vola u kupusu - nikad u zivotu nisam prva nikog udarila, ali bas nikad :)
Korisnikov avatar
By Insorcer
....zhelim prochitati shta Hlaefdige ima da kazhe o tuchi i samokontroli!!! :nokti:

:giggle:

ont: bananac, teglu (h)ajvara svugde sa sobom nosi. Moze posluzhiti u samoodbrani, a bog'me mozhesh nenasilnom metodom reshiti konflikt te s'protivnikom podeliti pomenutu teglu (h)ajvara :angel:
Korisnikov avatar
By ns.happy
^

:lol: prica sa martinkama i necijom glavom?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Amadeo
....zhelim prochitati shta Hlaefdige ima da kazhe o tuchi i samokontroli!!! :nokti:

fightin' is baaaad...m'kay?...

e bez zezanja...meni to uopste nije mala stvar...i nije mi ni smesno vise.....

narocito sto ja nisam neka snazna osoba....samo, jebote...u opasnosti sam....znala nekad da budem....
Korisnikov avatar
By Azdaja
kapiram da ima ljudi, kojima se nikad u zivotu neka "zesca" tuca nije desila...

a opet, iako sam godinama u ringu, izvan njega je skroz druga stvar - mene je uvek strah da nekog JAKO ne povredim...

a ti prostito moja, nema sta da brigas dok sam ja live, samo javNi ;)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
a opet, iako sam godinama u ringu, izvan njega je skroz druga stvar - mene je uvek strah da nekog JAKO ne povredim...
Ja skroz drugacije razmisljam. U ringu znam koliko mi treba da bih nekog oborila, povredila, na kraju - da bih pobedila. I udaram sve dok me ne zaustave. Ali u nekoj real tuci, uvek imam osecaj da nije dovoljno koliko god jako i precizno da udaram...i, mnogo vise gresaka pravim u tuci sa amaterima nego sa nekim sa kim sam se nalazila u ringu, mis`im, desilo mi se nekoliko puta da odmerim snage sa nekim u ringu bez opreme (cak i bez rukavica), al` nikad mi se nije desilo da posle toga danima imam plave i otecene ruke, kao u "kafanskoj" tuci. Da li se ja samo previse uplasim van ringa pa protivnika gledam kao nekog ko ce da me ubije ako mu dam milimetar prostora ili nesto drugo, zaista ne znam, ali sa sigurna da mi je mnogo prijatnije na sportskom borilistu, cak i ako cu da popijem batine, nego face to face sa nekim ko ne zna za granice i pravila.
Korisnikov avatar
By Azdaja
del, verujem da nikad liku nisi slomila vilicu na 2 mesta jednim SLABIM udarcem... i onda sutra da ti je bilo strasno zao... jer kapiram koliko je njakanja imao zbog toga, a da - branila sam kumu...opet nije mene niko dirao...

ne volim, uvek cu prvo pokusati verbalno da smirim situaciju, a ako je to nemoguce - necu prva udariti nikad...

:andjeo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!