Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
hM..kada se druzite sa istim ljudima koje znate godinama i onda taj odnos pocinje da puca jer prijatelj prolazi kroz govna i izdrkava se na vama.i to traje...i traje..prijatelj se ne interesuje za vas zivot slabo vas zove..ne pojavljuje mu se niko nov u zivotu jednostavno je u svojim sranjima uvucen i to traje..
da li se razicii oterati sve u p.m.
da li je vreme provedeno sa nekim..osnovca i kredit za trpljenje loseg kada je lose..
ili kada osecate da ne mozete vise sve baciti u ... :pljuje:
iil sam ja samo danas nadrkana:zvizdi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Svakome je svoj problem najveci, pa makar to bio slomljeni nokat, prijatelji ili ne isto je to.. navikni se i budi podrska, ako ti je bitan i kvalitetan taj odnos ili teraj u pm.. :D
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
To nije problem...Sve se vrti oko toga koliko ti je bitan vas odnos,i koliko vec dugo traje da to NIJE ODNOS nego izdrkavanje.Ako malo bolje porazmislis o tome doci ces i sama do odgovora da li je dosta ili ima volje i zelje da ga/je istrpis jos malo dok mu sranja ne prodju
Korisnikov avatar
By sleepingsun
znamo se 10 godina.I bila je tu za mene u trista stvari..ali ovo govno od odnosa traje vec pola godine..izbacuje sve iz svog zivota ni sa kim se ne cuje..kao kvazi odrzava kontakt..ali na kome god moze..sere i ujeda:sudija::gubitnik:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Predlažem šamar kao disciplinsku meru opasuljivanja!
By Ulix
Ako ti je neko pravi prijatelj, onda ga istrpis kad je nemoguc.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja cekam.......neko vreme nesto radim........posle prestanem............vrata ostavim otvorena.......... pa kao..........kad god dos'o....
Korisnikov avatar
By walt333
Ja trpim sve i svasta od prijatelja, jer mi to posle bude dobro opravdanje kada ja dodjem u neki cudan period. Pa kada me kritikuju ja onda kazem "A el se ti secas sta sam ja sve morao da istrpim zbog tebe"

Mozda nije prijateljski ali je korisno i za mene i za moje prijatelje .

Sve oprastam ali nikad ne zaboravljam - moj moto:cowboy:
By mikka
Jao, to sve zavisi od osobe, od situacije, mnogo toga...
Nekad znam da je čoveku potrebna privatnost, i da sam skupi snage i nastavi.
Nekad kad vidim da mi je prijatelj u bedaku, ili nedajbože nekakvoj depresiji, bez pitanja ga ili izvučem napolje ili dođem kod njega, da ga lepo "pedagoški" istresem, pokušam da mu pokažem neku drugu "perspektivu", učinim nešto lepo, nasmejem ga, što se kaže "otkravim"...
Ako i nije baš raspoložen, svejedno stavim dobro do znanja da može da računa na mene, da zna da sam tu.
Ne odustajem od pravih prijatelja, pogotovo kad su u bedaku.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!