Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by B.U.
Pa, nikada mi nije puklo pred ocima tek tako

Ali, dodje trenutak - to jest situacija kada neko u koga ste imali poverenje i koga ste smatrali vrlo dragom osobom uradi nesto tako grozno da se zapitam

JESAM LI JA STVARNO SVE VREME ZA OVU OSOBU MISLIO DA MI JE PRIJATELJ?A ONA JE U STANJU DA URADI 'TO'?

no...
c'est la vie

Izvuci pouke i krenuti dalje

A ta osoba ostaje iza zauvek
ovo mi se desilo 2-3 puta i onda sam postala veoma selektivna.
Korisnikov avatar
By ech0 et distanc3
Ja nikad nisam postao selektivan,skroz sam prestao da se druzim sa ljudima kada su me dva najbolja druga prejebala ne znam ni ja koji put..Pokaze se na kraju ko ti je prijatelj a ko ne,ne zalim za njima iskreno,kao da mi prija sto takvi ljudi ne postoje vise u mom zivotu
Korisnikov avatar
By .L O S T
ne iznenadjujem se, prosto to se podrazumeva....:perezube:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Oh naravno.. Bas mi se poslednjih par meseci desava situacija sa drugaricom sa kojom se druzim od osnovne.. Jbg.. Nikada se necu navici na te gluposti! :jbg:
By IdemoDalje
Desavalo se, a verujem da ce se i ponoviti...ljudi dolaze i odlaze...takav je zivot. Nekad mislimo da smo nasli nekoga ko je ok a "sutradan" se ispostavi da to nije tako.
Korisnikov avatar
By walt333
Nekoliko puta. valjda na mom licu pise potrebni lazni prijatelji.

I sto je najgore preko svega predjem, ali nikad ne zaboravim a ponekad umem i da se osvetitim:bic: :die: . I to ne zato sto mi je stalo vec zbog dosade
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ja bez problema prepoznam ko mi je prijatelj a ko nije...ali nije mi jasno zasto nastavljam da se druzim sa takvim osobama? Mozda navika? Ne znam ... :nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!