Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Daliborka
To bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Pa bi ona meni recitovala i pevala ovo:
"U loše sam društvo zalutaaaala
šta je droga do sad nisam znalaaaaa,
a sad svima savetovat` moguuuuuuu
teško onom ko uživa droguuuuuuuu.
Morfijum, hašiš i marihuanaaaaaaaaa
druga droga znana i neznanaaaaaaa
pokazuju svoje pravo liceeeeeeee
DROGIRAŠI SU SAMOUBICEEEEEEE"
Originally posted by SwanheartMa da se ja pitam za te stvari kao i za malo jace prekoracenje brzine bi im oduzimao na citav zivot.
da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.
Originally posted by DeleteTako sam i ja mislila da ide, i nisam sumnjala da ce Dilitusha potvrditi
Aj da pojasnim neke stvari. Nije isto biti oslobodjen optuzbe i biti osudjen sa minimalnom ili nikakvom kaznom. Dakle, bilo koji vid uslovne se tretira kao OSUDJEN za to i to delo, bez obzira sto ti prodjes uz kauciju, uslovnu, ili cak nista od toga.
Mis`im, pravim malu digresiju, ali secam se predavanja profe kad je pricao o zeni koju je muskarac silovao i tokom tog cina ona je dograbila zivu sodu i skrkala mu u oci, ona je osudjena za to delo, ali umajuci u vidu sta je prezivela, sudija joj nije odredio novcanu ili kaznu zatvora. Ona je i dalje osudjena i u njenom dosjeu je to upisano.
Za posao se uvek trazi uverenje da onaj ko aplicira nije osudjen za neko krivicno delo, a to sto si ti Tresh-grl ucinila meni lici na prekrsajno.
Originally posted by MomoSlazem se,iako sam kao mladja pravila gluposti za volanom(hvala bogu proslo me je odavno...),3x mi je oduzeta dozvola,a kazni za prekoracenje brzine...a ni ne znam vise-bila sam krejzi pre,ma curka...Originally posted by Swanheart
da se ja pitam ( a na srecu ne pitam se ) svakom koga uhapse pod dejstvom narkotika ili alkohola bez pogovora treba uzeti oduzeti dozvolu na minimum 3 meseca uz odredjenu novcanu nadoknadu, posto izgleda nista drugo ne razumemo dok nas ne klepe po dzepu.
Originally posted by J...Jel to peva ona mala bosanka od 5god. Danijela?Originally posted by Daliborka
To bi bilo najpametnije za tu malu nevaljalicu.
Pa bi ona meni recitovala i pevala ovo:
"U loše sam društvo zalutaaaala
šta je droga do sad nisam znalaaaaa,
a sad svima savetovat` moguuuuuuu
teško onom ko uživa droguuuuuuuu.
Morfijum, hašiš i marihuanaaaaaaaaa
druga droga znana i neznanaaaaaaa
pokazuju svoje pravo liceeeeeeee
DROGIRAŠI SU SAMOUBICEEEEEEE"
Desetka za deseterac.
Originally posted by Tresh-grl
Da me vozika po gradu okolo posto ja ne smem
Originally posted by Tresh-grl
@ Zaljubljena - Dogovoreno,evo taman sam planirala da drpim mami auto
Originally posted by MomoMeni ovo zvuci kao ono "ako su mogli meni, treznom, treba i tebi mnogo gore da urade, ne zato sto zasluzujes, nego da se ja osecam bolje zbog toga"
Ma da se ja pitam za te stvari kao i za malo jace prekoracenje brzine bi im oduzimao na citav zivot.
Meni su jednom oduzeli na 3 meseca zbog "pokusaja pogresnog skretanja" a bio sam trezan naravno...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!