Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

googlajuci nesto an netu naleteh i na ovaj tekst :lol:

Dvadesetdvogodišnja studentkinja iz Kalifornije koja je u septembru na Internetu oglasila da prodaje nevinost, dobila je ponudu od 3,7 miliona dolara, ali kaže da će sačekati bolju cifru.

Studentkinja iz San Dijega koja se predstavlja kao Natali Dilan, dobila je za sada najveću ponudu za svoju nevinost - 3,7 miliona dolara.

Podsetićemo vas da je ova 22-godišnja devojka u septembru 2008. na Internet postavila oglas u kojem "prodaje svoju nevinost" jer joj je novac neophodan za školovanje. Tada su ponude išle najviše do 243.000 dolara.

Ideju je dobila gledajući svoju sestru Avu (23) koja je tronedeljnom prostitucijom "zaradila za diplomu".

"Dobijala sam ponude od ljudi koji očigledno traže devojku, ali sam ja naglasila da je to ponuda samo za jednu noć", kaže Natali.

"Znam da će me mnogi prokleti zbog ovog poteza, jer je u pitanju tabu, ali ja stvarno nemam problem sa tim. Mislim da ćemo i ja i osoba sa kojom to uradim profitirati."

Predstavnici vlasti kažu da to ne mogu da joj zabrane i prema saopštenju lokalne policije devojka ne krši zakon, jer je u Nevadi, gde je oglas objavljen, prostitucija legalizovana.

Iako se u javnosti podigla velika bura zbog njene akcije i mnoge organizacije i legalne religijske grupacije se plaše da bi "ideja" mogla da se proširi i na druge države SAD-a, državni tužilac je izjavio da je moral jedno, a zakon drugo i da devojci niko ne može da zabrani da proda svoju nevinost.

"Ova vrsta prostitucije je legalna u oblasti u kojoj je oglašena, devojka je punoletna i svojevoljno čini to, tako da moramo to da prepustimo lokalnim vlastima", objasnio je stav FBI-ja Dejvid Sterec, portparol kancelarije u Las Vegasu.

"To je stvar Prvog amandmana. Možete oglašavati robu i usluge koje su ilegalne tamo gde se oglašavaju, ali su legalne tamo gde je to urađeno", kaže Mark Randaca, advokat specijalizovan upravo za ovaj amandman, obraćajući se onima koji smatraju da on-lajn oglas izlazi iz okvira Nevade.

Dok traje prepucavanje oko toga ko ima kakva ovlašćenja, više od 10.000 potencijalnih "kupaca" bori se za nevinost devojke.

"Do sada sam primala ponude od raznih profila ljudi, od 'nastranih' do veoma učtivih i bogatih biznismena", dodaje gospođica Dilan.

Devojka, koja je u međuvremenu diplomirala na "Ženskim studijama", kaže da će novac iskoristiti za nastavak školovanja.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... inost.html
Korisnikov avatar
By Sunce
A onda ce se zasiti, pa ce zaraditi i za skolovanje svoje dece. Lepo, lepo. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sto se ja toga ne setih.... :sigh:

Ako i dobije te pare, svaka pohvala!

P.S. Onda moze da ode na operaciju da je ushiju, pa da jos par puta preproda nevinost... makar i upola cene. :eureka:
By J...
:qqlele:

Kad joj neko STVARNO plati, onda cu da verujem. Ovako moze svako da stavlja "ponude" na net.
Korisnikov avatar
By jenny
Bas me zanima hoce li joj neko stvarno platiti toliko..
By Sixto
Mislim ko jos zeli da da tolike pare za nevinost! Americke tinejdzerke, kao i sve u svetu uostalom, se satiru od kurca! Nije valjda toliko tesko naci devojku koja bi konacno da proba vec se moraju dati tolike pare!
Korisnikov avatar
By unic0rn
Moze biti boranija, ali mi zaista lichi kao na pravu stvar.. Ima sve elemente, tinejdzerka nudi nevinost on line, bogata pedofilija jedva cekala da se nadmece oko necega i josh posto je to posatala high profile aukcija ne bi me chudilo i da se zavrshi na 5 miliona, ili tako sto ce da je ukeba murija.
Korisnikov avatar
By Sunce
Po ukidanju vize, na aerodromu vidis na stotine devojaka koje su krenule na put u Ameriku da se obogate preko noci. A onda, za deset godina, pokraj Save vidis veleletne vile sa natpisima tipa: vila sagradjena od nevinosti. :wtf:
Korisnikov avatar
By Egmont
Hm, kol'ko ona tvrdi pazar, izgleda mi da je u međuvremenu izgubila tu skupocenu robu.
Korisnikov avatar
By m..
lol. ne znam odakle ljudim tolika zelja da oduzmu nekom nevinost. ja sam bivala u prilici i odbijala svaki put.
By alexandermagic
Slika

Možeš misliti, kao da je jedina na planeti "nevina". :roll:
Toliki novac za tako bezvrijednu stvar. Djevojka je slatka, ali svaka treća je ljepša od nje. No dobro, "ovce" su tu da se "šišaju". :pinknaocari:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!