Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
NOrmalno.. Kao da nije taj datum.. VIdela se sa devojkom posle 4 duga dana :drama: , popila kaficu sa dve meni drage drugarice, dobila poklon za dan z, lep dan.. :)
By fazza
Jedina losha stvar koja se mogla desiti je to shto sam na zaledjenom delu puta isprobavao kako auto kochi, te se cela stvar malko otela kontroli. :) ) :party: Bash je super osecaj!

Inache, kao shto sam napisao pre tri godine u istoj temi: dan kao i svaki drugi...
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by fazza
Jedina losha stvar koja se mogla desiti je to shto sam na zaledjenom delu puta isprobavao kako auto kochi, te se cela stvar malko otela kontroli. :) ) :party: Bash je super osecaj!
hahahhahaha!!
i ja isto :lol:
samo sto je meni osecaj bas kripi
By fazza
Mozhda zato shto ti je naishlo neshto iz surotnog smera, meni nije. :lol:

Meni je vecheras neki mamlaz iz krajnje desne trake presekao put, sva sreca shto sam skontao shta ce uraditi, inache bi bilo jebeno. :elektro:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Zaglavio na poslu do pola 5, ali osim toga nije bilo nekih incidenata :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Hmmm.. Ljubio sam se sa strejt tipom koga "obrdjujem" vec mesecima a u drugom delu veceri mi je u istom "strejt" pabu na moje iznenadjenje prisao neki drugi momak i poceo da me muva. Bas je bio nesrecan dan. Buhuhu.

:D
Korisnikov avatar
By smaug
Spektakularno. Dobro je da je prosao...
Prvo je, dok smo zena mi i ja obilazile kamion, baja vozac, ocigledno u snu, krenuo da se uvozi u nasa kola. Sreca pa smo slang. I provukosmo se...Al jes bilo hairy scary.
A onda smo se na povratku iz Belfasta dva puta provezle kroz isto mesto. Mrkli mrak (smrde svinjci, blato je do kolena i seljaci se bodu nozevima) a svi putevi vode u Moiru, jbt....A mi, dablinska registracija u pitaj-boga-dal-je Sinn Fein or DUP selendri isto ti se hvata.
A tek kako je glupi kurs u Ikei bio los... :wink:
Zezam se za kurs. Sve ostalo truth, the whole truth and nothing but the truth.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!