Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ja ipak moram da ukljucim roditelje i sestru - jedino su oni nezamenljive osobe... Takodje i osoba koja ne postoji ali se nadam da ce postojati jednog dana - dete.

Ostale bitne osobe ne mogu nekako da prebrojim... Ima ljudi koji su mi bitni sada, ima ljudi koji su mi bili bitni nekad ali to sto ih vise ne vidjam ne znaci da ne spadaju u bitne. Ponekad su samo slucajni poznanici ispali bitni jer su usmerili moj zivot u nekom pravcu, takodje ima osoba sa kojima se nalazim na nekom polju koje je meni znacajno iako su opet u drugom smislu samo poznanici...
By SUNNY B
1. gavra, ljuboja, voja, mirkaca, elena, teodora, vesna, ticko, presveta hortenzija (tamara), mrgi prgi, slavna, ceca pumpadzija i sinisa

2. tashibaba, sexy vaxy, maja&pilica, tinky, cat, mala ceca mostrum, nancy toplovodna cijev, jeca, neeena, dzami, vule, muta i mina, msd, dika, histericna tetka b, ogy, kaka i musli.

*napomena: raspored unutar grupa 1 i 2 nije bitan.

mozda ih je i previse...ali bez ijednog od njih....jednostavno ne mogu...i ne zelim...
Korisnikov avatar
By V25
Sinoć sam shvatio koliko značim jednoj osobi, kao i ona meni... ne postoje reči koje to mogu opisati...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Hmmm...5 ali na njih mogu stvarno uvek da racunam
Korisnikov avatar
By Hys.
bez roditelja, seke, sestrica i zeta:
muz, svaka mu cast kako uspeva da spoji balkanizam i open mind,ljubavnica,koja je moj drugar, mean top, sweet woman i my other soulmate,oldzi supreme drugarica prodjosmo kroz svasta, ali uvek je volim i znam da je tu za mene, ma koliko blesava bila, locika, najcestitije bice koje imam cast da poznajem, daca i marija koje su daleko od mene, ali su uvek blizu.
to je to.
vish nego dovoljno in maj buk:yay:
Korisnikov avatar
By Bagheera
chek da vidim...
dobro...
i josh...
hmmm...
ah, da i !!!

pa, sasvim dovoljno :)
da, savrsheno dovoljno :) :) :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by B.U.
dve...

i obe osobe nisu close to me...
jedna je u Kanadi
druga u Francuskoj
i mislim da ih bas to cini bliskima meni! - daljina
u medjuvremenu
josh jedna se pokazala kao bitna
By alexandermagic
Kod mene su svi "stepenovani".
Ako zanemarim sebe kao meni najbitnijeg, te sestru, recimo da u te ostale najbitnije mogu pouzdano uvrstiti još 9 osoba.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mama, dve sestre, pas Bili, tetka i techa, Daca, devojka sam kojom sam, jedna bivsa... Mislim da bi to bilo sve...
Korisnikov avatar
By .L O S T
moji roditelji.
i moj decko.
stalo mi je i do svih ostalih
ali da se ne lazemo
.........................
:zakljucano:
Korisnikov avatar
By mili86
par njih... ne vise od 5 i moj decko... cak i ako jednog dana ne budemo bili u vezi... on ce imati posebno mesto u mom zivotu...
Korisnikov avatar
By Val
:kafa: Shta li ja trazhim na ovoj temi? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!