Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by mishicavo mache

dobro volodja jel ima smisla biti udavacha a ne biti devizna? :tos: :teg:
Pa ovaj...ti ga bas in medias res...ali ima tu i necega logicnog...
enivej shto reche moja prijateljica ivana srpski kurac ni za kurac nije.
Ha-ha-ha...pa ne bih se bas potpuno slozio sa ovim...ali delimicno ipak da...To sto hocu da kazem je da sam video i ja poneki srpski kurac...i bilo je tu i lepih komada...ali steta kad cesto vlasnici ne znaju da ih koriste a pri tome i dalje sebe ubedjuju u mit o nadmocnosti srpskog kurca nad ostalim, nesrpskim jelte, kurcevima...
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ha-ha-ha...pa ne bih se bas potpuno slozio sa ovim...ali delimicno ipak da...To sto hocu da kazem je da sam video i ja poneki srpski kurac...i bilo je tu i lepih komada...ali steta kad cesto vlasnici ne znaju da ih koriste a pri tome i dalje sebe ubedjuju u mit o nadmocnosti srpskog kurca nad ostalim, nesrpskim jelte, kurcevima...
Ja na prvo mesto stavljam madjarske kurceve.

A i one madjarsko-germanske-mano-szisijevske-hibride, jel' tako, misichavo m?
Korisnikov avatar
By gari
Eh, di vi odoste? Tema je-naši ili strani gay momci a ne kur?evi, jel te. Ako ?ete ve? o tome, mislim da su oni crna?ki komadi baš onako najbolji, mada ja li?no nisam imao priliku da se uverim u to, ve? samo onako ocenjujem vizuelni izgled /što bi rekao jedan naš politi?ar/.

:spank: :ruzan: :closet:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Vlada T
Ja na prvo mesto stavljam madjarske kurceve.

A i one madjarsko-germanske-mano-szisijevske-hibride, jel' tako, misichavo m?
na osnovu mog arkanskog ( a bez cece ) iskustva prednost dajem madjarskim, holandskim, nemackim and svicarskim. em veliki em sa konzistencijom sve stima. ( zakljucio sam da je u srbiji konzistencija da ne kazem tvrdoca veliki problem.....pored toga sto je *crno pa se ne vidi*)
a sto se tih *mano-süßmuth-eurokrem je takodje u dve boje* tiche, mislim da chinjenica da si mi pevao preko telefona *tacno jeeeeeeee da sam sebicna* and ubedjivao me da odustanem od kusanja istog dovoljno govori koliko su prirasli serdcu tvojemu. il kako to sam *dvobojni* rece a big dick is a big plus.
:cheer:
@ gari: kurac jeste tip. ja znam da su u srbiji ove jednostavne operacije komutativnosti ponesto verwirrend ali veruj mi na rech:bouncy:
Korisnikov avatar
By Zibro
rekao bi da nase ljude odlikuje ljenost u svemu pa i u brizi za sebe a to se itekako vidi
Korisnikov avatar
By gari
Lele-mishichavo mache nas uništi! Što bi se reklo:sto kur?eva, sto ?udi. Ne mogu da pri?am o "konzistenciji" tih stranih jer nikada nisam bio u kontaktu sa inozemstvom, jelte.

:kada: :sunce: :zen:
Korisnikov avatar
By HARP
Kao sto rece uni gay ljudi su svuda gay ljudi, to je kao jedna nacija koja je rasla u istoj drzavi, mada razlika je samo u tome sto stranci vise polazu na svoj izgled.
Jeste da nasi momci imaju lepsu facu od ostalih stanovnika planete, ali sta cemo sa stomacima, redovnim vezbama odrzavanja izgleda, zuba, koze, detalja, zdravlja, samog fizickog i intelektualnog formiranja.
Suvise se bahato ponasamo svojim vrednostima
Korisnikov avatar
By gari
Ja bogomi ne, ljubomorno ?uvam još ovaj jedan zub koji mi je /pre/ostao...Kožu stalno ljuštim /kao zmija/, kosa mi je virtuelna, vidim na daleko /blizu ništa, doptrija +1,75/...I tako-konzistentan sam-uglavnom...

:cobanica: :zvezda: :zev:
By ~ Le Saint X ~
ako biram izmedju stranih gay momaka i nasih

ondaK definitivno strani!

ako biram izmedju str8 momaka nasih i stranih

ondaK definitivno nashi!

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by B.U.
ako biram izmedju stranih gay momaka i nasih

ondaK definitivno strani!

ako biram izmedju str8 momaka nasih i stranih

ondaK definitivno nashi!

et toq!
apsolutno se slazem

@ cock
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!